Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat cu uscator Hotpoint Ariston Aqualtis AQD970D 49 EU/B, 9 kg/ 7kg, 1400 rpm, Display, Alb/Argintiu

Cod: AQD970D 49 EU/B

5 stele
4.66 | (53 reviewuri)

2,199.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

MOTOR INVERTOR

 

 

Motorul invertor oferă o eficiență energetică extremă în timp ce îmbunătățește rezultatele spălării. Calibrarea rotației în toate etapele programului îmbunătățește puterea de curățare a detergenților. Controlul excelent al motorului reduce vibrațiile în toate etapele, chiar și în timpul rotirii, asigurând o mai mare silențiozitate.

CLASA ENERGETICĂ A -10%

 

Funcționând la temperaturi scăzute, noua mașină de spălat rufe cu uscător Natis atinge economii de energie notabile: cu 10% mai bune decât eficiența energetică din clasa A.

WOOLMARK PLATINUM CARE

Îngrijire delicată și certificată pentru lână. Un program de spălare delicat care vă păstrează articolele din lână ca noi. Utilizează o acțiune delicată a tamburului și viteze reduse de centrifugare pentru a împiedica rufele să se frece între ele și a le păstra frumos mai mult timp.

NIVEL REDUS DE FORMARE A CUTELOR

 

 

Contribuiți la prevenirea formării cutelor pe rufe prin selectarea opțiunii Pre și / sau Post Șifonare, care va roti intermitent încărcătura fără căldură, fiind în special utilă dacă nu sunteți disponibil pentru a descărca mașina la încheierea unui ciclu.

CONFORT ȘI DESIGN

 

 

Designul simplificat al mașinii de spălat rufe cu uscător oferă o simplitate de utilizare și confort. Datorită poziționării ergonomice a tamburului, mașina de spălat rufe cu uscător simplifică încărcarea și descărcarea rufelor.

Informatii
Brand: Hotpoint Ariston
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 9
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum (kW/h) *: 1.83
Volum tambur (L): 71
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: A
Afisaj: LCD
Uscator: Da
Capacitate uscare (Kg): 7

Descriere
Functii:
Super Silent
Woolmark Platinum Care
3 nivele uscare - Uscare bumbac Uscare lână Uscare sintetice
Bumbac: Da
Sintetice: Da
Lana: Da
Matase / Perdele: Da
Reglare / excludere centrifugare: Da
Anti sifonare: Da
Extra clatire: Da
Stoarcere suplimentara: Da

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 51
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 78
Nivel zgomot uscare (dB(A)): 77
Protectie anti inundatie: Da
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 61.6 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 75.8 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Evaluarea medie:
5 stele
4.66 / 5
5
73%
  39
4
20%
  11
3
3%
  2
2
1%
  1
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele mihaela 12 iul. 2020
Am fost foarte multumiti de produs dar dupa 3 ani cand a iesit din garantie s-a ars placa de baza....cost reparatie 1300 1400..mai bine iau alta noua
Răspunde
5 stele Iordache E. 06 mai 2019
+Foarte silentioasa, stoarcere foarte buna, uscatorul este excelent,garantia extinsa la 5 ani
-Gabarit mai mare fata de o masina obisnuita, timp mare la programele obisnuite(exista si un program rapid spalare+uscare in 45 de min)
Răspunde
5 stele Marinescu 01 aug. 2018
Un produs excelent , am comandat-o aseara , azi mi-a fost livrata. In 5 minute am bagat-o in functiune . Am spalat si am si uscat rufele ! Un produs excelent ...in raport cu vechiul Samsung este mult mai silentioasa.
Răspunde
5 stele Nicoleta Prunean 22 apr. 2018
Am cumparat aceasta masina de spalat si am tras o concluzie in felul urmator:
PRO:
1 Dizainul masinii este unul superb la fel si finisajele. Arata precum un OZN.
2 Garnitura de cauciuc de la usa este una foarte groasa.
3 Balamalele usii sunt foarte groase si rezistente.
4 Sertarul pt aditivi este bine compartimentat.
5 Are programe foarte diversificate.
6 Are o gramada de senzori utili.
7 E asa de silentioasa de poti spala haine si noapte.
______________________________________________________________________________________________________________________________
8 Cu uscarea sunt in probe si uitati ce am constatat:
* Sinteticele se usuca perfect in 60 min.
* La bumbac am incercat aceeasi treaba dar am constatat ca au nevoie de cel putin 120-160 min.
* La prima folosire nu a mirosit a ars nimic.
* De sifonat le sifoneaza dar nu incat sa mori langa calcator.
_______________________________________________________________________________________________________________________________
9. Programele sunt lungi daca e accesata optiunea pt. Uscare extrema. Daca o indepartati aceasta fs. Si accesati optiunea de "timp redus" veti optine programe de spalat la 40C si 30C de 59min pana la 1h si 45 min. FARA USCARE. La TOATE programele se pot activa fs de uscare. De la 20min pana la 180min apoi vin celelalte moduri de uscare mai lungi gen. Cel mai lung e de 4h si 10min."cea extrema".
_______________________________________________________________________________________________________________________________
10.Programul de 45 min. in care spala si usuca isi face treaba cel mai bine daca cititi manualul de instructiuni si nu introduceti mai mult de 1kg rufe. Puteti adauga mai mult DOAR daca sunt NUMAI rufe SINTETICE. Recomand folosirea acestui program pt. tricouri, sosete, prosoape subtiri, bluze sintetice, etc.--- rufe subtiri care AU NEVOIE de reimprospatare.
________________________________________________________________________________________________________________________________
11.Programul pt. lana este unul beton.Are un mod de spalare super mortal. Introduce apa pana la sfertul usii si incepe sa le stoarca cu apa fara evacuare.Se manifesta precum un ciclon iar parul de animal sau scamele sunt indepartate 100% avand o durata de 1h si 40 min care scade sau uraca in fs de cate rufe introduci. Eu am adaugat aprox. 2,5 kg rufe iar de la 1h si 40 min a ajuns la 50min.
_______________________________________________________________________________________________________________________________
12.Dupa activarea unui program, dupa ce a cantarit rufele in 3-4 min, scade sau urca timpul. Senzorul acesta, dupa mine, este CEL MAI FOLOSITOR senzor care te ajuta sa faci economie.
_______________________________________________________________________________________________________________________________
13.In timpul unui ciclu in desfasurare, se pot activa sau dezactiva diferite fs. cum ar fi turatiile de stoarcere, adaugarea sau dezactivarea uscarii, temperatura, etc.
________________________________________________________________________________________________________________________________
14.Cel mai lung program pe care il poti face e de 7h si 25 min care implica prespalare, spalare la 90C, 2 limpeziri, storcere si uscare extrema. Daca inlaturati uscarea extrema, veti ajunge la 3h si 4 min.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
15.Fiind indrepata cuva la 45C in sus, indiferent in ce stadiu este ciclul sau indiferent cata apa a adaugat, poti intruduce rufele uitate in masina.Pui masina pe pauza iar in 5 sec. poti deschide usa fara sa stai ca la celelalte modele/branduri cate 2-3 min, la fel si la terminarea unui cilcu, imediat dupa ce a cantat o poti si deschide.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
CONTRA:
1. La stoarcere are trepidatii dar e acceptabila.
2.Fiind masina de spalat cu uscator, neavand filtru pt scame precum uscatoarele in sine, scamele se aduna in garnitura de cauciuc si sub usa dar NU e o problema mare, curatanduse usor cu buretele umed, ai scapat usor de problema.
__________________________________________________________________________________
Ramane ca voi sa trageti o concluzie din aceasta recenzie.O recomand cu cea mai mare caldura
Nota=10+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Răspunde
5 stele Razvan Niculae 19 mar. 2018
Nevasta-mea si-a dorit mult aceasta masina de spalat. Dupa studii indelungate ale pietei, brand-urilor, masinilor, recenzii, etc, oscilam intre a comanda la Ideall.ro si Emag.ro care o aveau cu 280 lei mai putin, intr-o promotie, desi oferta celor de la Ideall era de asemenea buna. Am ales eMag si prost am facut, 1 saptamana am asteptat dupa comanda, ca in final sa mi-o anuleze astazi pe motiv: "s-a deteriorat la curierat produsul si nu mai este pe stoc decat la alt provider in marketplace care il avea cu 500 lei mai scump" :) ... Azi dimineata am dat comanda la Ideall.ro de aceeasi masina, in cateva ore mi-a ajuns acasa.
Concluzii: Voi alege ideall.ro de acuma, chiar daca voi da in plus ceva. Am mai comandat la ei si la fel de prompti au fost.

Chapeau bas! Jos Palaria Ideall.ro
Răspunde
5 stele Geta 06 mar. 2018
Ramane de vazut!!!
Răspunde
5 stele Bianca 15 ian. 2018
Pur si simplu WOW! Perfecta. Serviciul impecabil si livrare rapida.
Răspunde
5 stele client anonim 22 mai 2017
Motivul alegerii:
Calitate si specificatii performante!
Pro: Este un produs 2 in 1!
Minusuri: N-as putea spune inca daca are vreunul.
Răspunde
4 stele client anonim 11 mai 2017
Motivul alegerii:
am crrzut ca este un produs bun
Pro: 2 in 1
Minusuri: zgomotoasa la centrifugare, lipsa program scurt de spalare
Răspunde
5 stele client anonim 23 feb. 2017
Motivul alegerii:
Pentru ca are si optiunea uscare !
Pro: Haine spalate si uscate !
Minusuri: Nu am gasit inca !
Răspunde
5 stele client anonim 16 feb. 2017
Motivul alegerii:
Am cumparat acest produs pt imbina avantajele unei masini de spalat rufe si al unui uscator. Am detinut o msr Ariston care timp de 12 ani a functionat perfect si de care am fost multumit. Am achizitionat produsul cu o oferta foarte buna dar si pretul normal al acestuia este ok pt un 2 in 1.
Pro: Capacitate mare de spalare si uscare, programe in care se poate seta dupa spalare activarea uscatorului, foarte silentioasa in faza de spalare (nu si evacuare sau stoarcere) , design placut.
Uscatorul nu a stricat nicio rufa pana acum - am auzit ca se mai poate intampla.
Minusuri: Cu toate ca a fost montata conform instructiunilor - demontat suportii de transport, asezata cu nivela orizontala, la turatii mari de stoarcere (> 1. 000 rpm) si incarcare medie spre mare masina vibreaza foarte tare si face zgomot mare. E posibil chiar sa se miste din loc.
In pofida faptului ca are un program rapid de spalare si uscare de 45 minute, nu exista program dedicat de splare rapida de 30 min ca la alte masini. PT a obtine o spalare rapida trebuie selectat un program scurt, cu temperatura scazuta (nu se poate modifica temperatura de incalzire a apei la toate programele ci doar la anumite) si apasa butonul de spalat rapid.
Un program complet de spalat multe rufe si ucare dureaza si 6-7 ore - pt uscare se poate seta un nr de minute sau 3 niveluri la care se ajusteaza timpul de mers in fctie de nivelul umiditatii rufelor.
Procesul de uscare genereaza un miros ca de incins (rufele sunt fierbiniti de-a dreptul)
Nu determina nivelul de duritate al apei ca cea veche Marherita Dialogic
Răspunde
5 stele client anonim 12 feb. 2017
Motivul alegerii:
sunt foarte multumit.
Răspunde
4 stele client anonim 02 feb. 2017
Motivul alegerii:
Am ales produsul datorita caracteristicilor tehnice si a zonei de pret (raport pret / calitate).
Am ales magazinul datorita pozitionarii ofertei sale in raport cu ofertele celorlalte magazine.
Pro: Capacitate totala, categorie eficienta energetica, tip de programe, garantie
Minusuri: Desi pe site se specifica o garantie de 5 ani la inregistrarea pe site-ul producatorului, garantia nu a fost extinsa peste cea standard de 2 ani
Răspunde
5 stele client anonim 20 dec. 2016
Motivul alegerii:
Am cumparat pentru uscator si consum.
Pro: Este un produs bun doar ca programele sunt de durata lunga.
Minusuri: Are toate functiile.
Răspunde
5 stele client anonim 19 dec. 2016
Motivul alegerii:
O masina de spalat foarte buna.
Pro: Am tot vazut pareri pe alte forumuri cum cu tremura f rau. Cand am montat-o am facut prostia sa nu citesc instructiunile si nu i-am scos cele 4 suruburi de protectie la transport din spate. Drept urmare la prima spalare nu s-a intamplat nimic, numai ca tremura foarte puternic. Dupa ce le-am scos a mers impecabil. Uscarea am folosit-o doar la carpele de bucatarie si sunt foarte multumit. Nu mai miros a baldam dupa uscare, au un iz de cauciuc incins insa nimic exagerat.
Minusuri: Foarte frumoasa, foarte buna, capacitate mare, uscare ok.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL