Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Plita inductie Hansa BHI68668, 60 cm, 4 zone, 7.4 kW, Timer, Stop-Go, Child Lock, 9 trepte de putere, Negru

Cod: BHI68668

Adauga review
1,199.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Atingere uşoară

 

 

Combinaţia perfectă dintre funcţionalitate şi confort. Sistemul electronic de comandă este dotat cu butoane uşor de utilizat, adesea iluminate, pentru facilitarea accesului la funcţiile suplimentare, precum oprirea temporizată. În plus, acesta are un aspect rafinat şi elegant.

Funcţia Booster


Nu pierdeţi timp în bucătărie, ci bucuraţi-vă de mai multe momente de relaxare! Funcţia Booster vă poate ajuta în acest scop, deoarece aceasta sporeşte puterea de încălzire, permiţându-vă să preparaţi mai rapid felurile de mâncare dorite. Un timp mai scurt de preparare sau prăjire înseamnă mai puţine substanţe nutritive preţioase pierdute în timpul procesului. Rapid şi sănătos!

STOP&GO

 

Trebuie sa parasiti bucataria pentru cateva minute? Functia Stop & GO dezactiveaza toate zonele active si va memora setarile in acelasi timp. La intoarcere, apasati din nou senzorul si porniti plita. Zonele de gatit vor fi la fel ca inainte.

Preîncălzire rapidă

 


Înainte de prăjire sau de gătit, trebuie adesea să încălziți tigaia sau oală în sus. Plitele de inducție Hansa au funcția de preîncălzire rapidă, care în scurt timp încălzește antena și apoi adaptează puterea de încălzire la nivelul selectat.

CHILD LOCK

 

Împiedică pornirea aparatului de către copii, ceea ce înseamnă că dumneavoastră şi familia dumneavoastră nu mai sunteţi supuşi riscului de arsuri. De asemenea, sistemul Child Lock previne pornirea plitei de către copii în timp ce aparatul este în funcţiune.

Panou de comandă frontal

 

Butoanele de comandă elegante şi practice se află pe partea frontală a plitei, permiţându-vă să setaţi cu precizie parametrii procesului de preparare. Acestea sunt, de asemenea, foarte uşor de curăţat.

TEMPORIZATOR

 

Această funcţie vă permite să setaţi durata de preparare (maximum 99 de minute) pentru fiecare zonă individuală a plitei dumneavoastră, prepararea mai multor feluri de mâncare fiind mai uşoară ca oricând. La expirarea duratei de preparare, zona se dezactivează şi vă înştiinţează prin emiterea unui semnal sonor.

AVERTIZOR TEMPORIZARE

 

Puteţi seta un interval de numărătoare inversă de până la 99 de minute pentru cuptorul dumneavoastră. La finalizarea numărătorii inverse va fi emisă o alarmă care vă va informa că preparatul dumneavoastră este gata.

HeatControl

 


Această funcţie vă informează dacă zona este fierbinte după ce aţi îndepărtat vasul de gătit de pe plită. Pentru temperaturi de peste 60 °C, pe afişaj este prezentată litera „H”. La temperaturi cuprinse între 45 °C şi 60 °C, este afişată litera „h”. Sporiţi gradul de siguranţă în bucătărie!

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Incorporabila: Da
Material: Sticla
Alimentare: Inductie
Pozitionare butoane: Frontal
Detalii butoane: Touch control

Functii si optiuni
Functii speciale:
Functie Bridge
Blocare acces copii
Programe presetate
Nivele de putere: 9
Functie Stop&Go: Da
Indicator caldura reziduala: Da
Timer electronic: Da
Functie detectare vase: Da

Zone de incalzire
Numar de arzatoare: 4
Detalii arzatoare:
2x zona 22 x 19 cm (3.5 kW each)/1x zona cu functie Bridge 22 x 39 cm (5.5 kW)
1x zona Booster 16 cm (1,4 kW)
1x zona Booster 22 cm (2,3/3 kW)

Date tehnice
Culoare: Negru

Dimensiuni
Latime neta: 57.6 cm
Adancime neta: 51.8 cm
Inaltime neta: 5.9 cm

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL