Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Robot de bucatarie Heinner Cookery chef HFP-1000BK, 1000W, 2 viteze + Pulse, Bol 3.5L, Blender 1.8L, Accesorii maruntire/feliere, Teluri/inox, Rasnita, Negru

Cod: HFP-1000BK

Adauga review
299.00 lei
reducere 20.00 lei (7%)
279.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Putere: 1000W 

 

Robotul de bucatarie HFP-1000BK poate fi utilizat pentru o multime de operatiuni in bucatarie, datorita puterii de 1000W, simplificand considerabil munca

Capacitate bol procesare: 3.5L 

 

Cele mai creative idei se pun in practica la tine in bucatarie! Cu ajutorul robotului de bucatarie Heinner HFP-1000BK si un bol de procesare de 3.5L, pregatesti orice reteta, simplu si rapid.

Blender si rasnita, accesorii pentru maruntire si feliere 

 

Robotul vine insotit de blender, cu o capacitate de 1.8L si rasnita, astfel ca pe langa obisnuitele retete pe care le poti experimenta cu ajutorul acestui robot, ai posibilitatea sa pregatesti smoothieuri delicioase sau poti macina cafeaua preferata pentru un inceput de zi perfect. Setul de accesorii extinde posibilitatile de utilizare ale aparatului, astfel ca pot fi pregatite mancare si prajituri, poti taia, amesteca, framanta complet ingredientele.

Ansamblu teluri din inox 

 

Ansamblul de 2 teluri din inox este un accesoriu dedicat amestecurilor perfecte, ideal pentru prepararea cremelor, fiind foarte usor de folosit de catre oricine vrea sa isi dovedeasca maiestria de cofetar.

2 viteze + functie Pulse 

 

Panoul de control al robotului include 2 trepte de viteza si functia Pulse care tureaza motorul instantaneu la viteza maxima. Astfel ai control total asupra realizarii oricarui preparat si o treapta de viteza adecvata, indiferent ca pregatesti aluatul pentru paine, bati frisca, oua sau toci diferite tipuri de legume.

Cutit din inox

 

 

Cutitul este realizat din inox si gandit sa taie si sa amestece eficient ingredientele, oferind, in acelasi timp confort in utilizare si rezistenta in fata trecerii timpului. 

Informatii
Brand: Heinner
Garantie: 36 luni

Date tehnice
Putere: 1000W
Nr. Viteze: 2 viteze + Pulse
Capacitate bol (L): 3.5
Capacitate blender (L): 1.8

General
Accesorii:
Ansamblu teluri din inox
Accesorii pentru maruntire si feliere
Rasnita
Altele: Cutit din inox

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL