Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Fiare de calcat

Fiare de calcat - 44 produse de la 59 lei

 
Stoc furnizor
 
8900 lei
Stoc furnizor
 
11000 lei
1 - 30 din 44

Fiare de călcat - uită de hainele șifonate cu ajutorul soluțiilor perfomante

Fierul de călcat este unul dintre aparatele care nu poate să lipsească dintr-o gospodărie. Indiferent de întrebuințarea lui, atunci când îl alegi, trebuie să iei în calcul tipologia, dar și materialul din care este realizată talpa. În gama Ideall, vei descoperi modele profesionale de toate tipurile: verticale, cu aburi, cu și fără fir, portabile și ieftine de la branduri renumite, precum Bosch și Gorenje.

În vreme ce stațiile, aparatele clasice și cele cu vapori calzi asigură o călcare rapidă și ușoară, fiarele verticale mici și portabile de la Tefal și Philips sunt de real ajutor în călătorii. În plus, multe dintre modelele de pe site-ul nostru sunt dotate cu funcții de auto-curățare și protecție la încălzire, caracteristici care asigură rezultate durabile.

De asemenea, pe site vei găsi fiare de călcat cu talpă din ceramică de la branduri de renume și altele care beneficiază de tehnologia Airglide, implementată de Tefal. Alte variante sunt aparatele cu talpă din oțel inoxidabil de la Heinner și Rowenta, ce asigură o călcare ușoară și, de asemenea, rezistență la zgârieturi.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL