Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Mașini de spălat cu uscător

Mașini de spălat cu uscător - 39 produse de la 1799 lei

Stoc furnizor
  PRP: 4,795 lei
4,59900 lei
 
1 - 30 din 39

Mașini de spălat cu uscător: electrocasnicul ce nu trebuie să-ți lipsească din locuință

Dacă ești în căutarea unei mașini de spălat care, după finalizarea ciclului de curățare, să aibă și o funcție care garantează uscarea tuturor articolelor de îmbrăcăminte, ideall.ro îți recomandă câteva soluții. Compacte și cu un design special, acestea sunt atât practice, cât și aspectuoase.

Costurile de achiziție a unei mașini de spălat rufe cu uscător sunt asemănătoare sau chiar mai mici cu cele care ar fi necesare pentru cumpărarea în mod separat a celor două obiecte electrocasnice care să îți satisfacă nevoile, așa că poți face și economie financiară, dar și de spațiu, existând modele cu mărimi standard sau slim. Însă lista cu avantaje este mult mai lungă: Performanțele curățării hainelor vor fi de o calitate la fel de bună ca cele ale unei mașini de spălat independente, fără uscător Hainele vor fi spălate și apoi uscate în mod automat Va putea fi folosită și ca dispozitiv independent, adică hainele se vor putea spăla și fără să fie activată, la sfârșit, opțiunea de uscare

Ideall.ro a pregătit pentru tine mașini de spălat cu uscător de la cele mai renumite branduri, precum Beko, LG și Samsung, dar nu numai. Așadar, descoperă întreaga gamă și alege cel mai bun articol din această categorie, care, cu siguranță, îți va simplifica treburile casnice.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL