Cum alegem produsele?

CADOURI DE CRĂCIUN –  Ce le poți oferi în dar celor mai apropiați oameni din viața ta?

Decembrie este luna cadourilor, a bunătății, a momentelor petrecute în familie și a bucuriei. Este un moment prielnic pentru a le arăta celor din jur cât de mult îi prețuiești și cât înseamnă pentru tine, prin intermediul unor atenții. Pot fi daruri valoroase, utile sau practice. 

Dacă ai nevoie de inspirație, mai jos găsești câteva recomandări de cadouri pentru membrii familiei și pentru prieteni.

1. Idei de cadouri originale de Crăciun pentru părinți

Când vine vorba despre părinți, trebuie să iei în calcul produsele de grădinărit, pentru bucătărie sau de gătit de care aceștia au nevoie. Este important să încerci să-i mulțumești pe deplin, să-i bucuri și să le ușurezi traiul cu ajutorul unor atenții. 

 1.1 Cadouri de Crăciun pentru mama 

Mamele trebuie răsplătite pentru munca depusă, pentru iubirea oferită și pentru toată grija purtată pe perioada copilăriei. Cele mai consistente și valoroase cadouri trebuie să fie cele oferite mamei, pentru că doar în felul acesta îți poți arăta recunoștința și aprecierea față de ea.

Astfel, cadourile deosebite de Crăciun pentru mame sunt:

  •  Roboți de bucătărie

Ușurează-i viața mamei cu roboți de bucătărie care să o ajute să prepare mâncarea cu mai multă rapiditate. Cu siguranță va fi de-a dreptul încântată de această idee de cadou pentru Crăciun, așa că nu sta pe gânduri, ci ia în vedere această opțiune. Este recomandat să-ți îndrepți atenția spre produsele de înaltă calitate, adică spre cele fabricate din inox, care sunt foarte rezistente și durabile.

Detalii produs

  •       Storcător de fructe

Îți dorești ca mama ta să trăiască mai mult și să te bucuri timp îndelungat de momentele frumoase petrecute cu ea? Atunci, oferă-i în dar un storcător de fructe, cu care să-și prepare cele mai sănătoase și mai gustoase sucuri naturale. Fă-o să renunțe la băuturile carbogazoase din comerț prin intermediul acestui produs inovativ.

  • Tocător de carne

Nu există mamă care să nu facă de sărbători sarmale și multe alte preparate savuroase ce conțin carne tocată. Din acest motiv, nu este exclus ca de Crăciun să-i așezi sub brad un tocător de carne, cu ajutorul căruia să prepare cele mai bune mâncăruri.

Detalii produs

  • Fier de călcat

Un alt cadou original de Crăciun este un fier de călcat. Acest aparat se strică destul de repede și trebuie înlocuit după o perioadă de timp. 

De aceea, este recomandat să iei în considerare și această opțiune, deoarece cu siguranță mama ta are nevoie de un alt fier de călcat, mult mai rezistent și durabil, realizat de producători de top

  • Grill

Cadourile de Moș Crăciun trebuie să fie consistente și să fie cu adevărat dorite, pentru a fi considerate minunate. Astfel, dacă vrei să-ți faci mama fericită și ai auzit-o de o grămadă de ori că-și dorește un grill, pentru a renunța la carnea prăjită, atunci îndeplinește-i dorința. Orientează-te spre unul performant, care să o satisfacă pe deplin.

 

Detalii produs 

1.2 Cadouri de Crăciun pentru tata

Nici tatăl nu trebuie să fie mai prejos. Astfel, dacă mamei îi faci cadou un storcător de fructe, lui este indicat să-i oferi în dar un produs inovator, pe care să-l utilizeze cu mare drag.

Prin urmare, alege una dintre ideile de surprize de Crăciun de mai jos și cu siguranță vei vedea fericirea pe chipul tatălui. 

  •        Laptop

Dacă locuiești într-un alt oraș față de cel natal și ajungi destul de greu să-ți vizitezi tatăl, atunci trebuie ca anul acesta de Crăciun să-i faci un cadou de lux. Alege un model performant de laptop, pentru a putea vorbi prin video în momentele în care vă aflați la distanță. Acest lucru îi va alina dorul de tine și îi va transforma serile banale în unele cu totul speciale.

Detalii produs 

  • Scule electrice

Toți bărbații adoră să repare, să fie meșteri pricepuți, fapt pentru care aceștia trebuie să dețină foarte multe scule electrice, pe care să le folosească la nevoie. Dacă tatăl tău nu dispune de toate uneltele indispensabile într-o casă, este bine să te interesezi cu privire la instrumentele lipsă și să le oferi chiar tu. Împachetează-le într-o cutie frumoasă cu model de Crăciun și lasă-l să deschisă curios darul. Surprinderea îi va fi foarte mare.

  • Vitrină pentru vinuri

Dacă tatăl tău adoră vinurile bine făcute, cu o aromă aparte, și a făcut o pasiune pentru această băutură, oferă-i în dar o vitrină în care să depoziteze cât mai multe sticle. 

O astfel de vitrină pentru vinuri este destul de costisitoare, însă dacă îți dorești să îi aduci zâmbetul pe buze, trebuie să faci acest sacrificiu în luna cadourilor.

Detalii produs

  • Mașină de tuns iarba

Chiar dacă în decembrie nu este momentul oportun pentru a tunde iarba în grădină, nu strică o astfel de surpriză. În cazul în care mașina veche s-a defectat la finalul verii, te poți pune la curent cu cele mai noi modele, astfel încât să alegi cea mai bună variantă pentru tatăl tău. 

O mașină de tuns iarba este un cadou de dimensiuni mari, dar care poate fi oferit cu o fundiță la mâner.

2. Cadouri de Crăciun de la părinți pentru copii

Deși copiii tăi nu mai sunt la vârsta la care să aștepte cadouri de Crăciun sub brad, din partea Moșului, sigur se vor bucura să primească obiecte practice, utile, pe care și le doresc.

Înainte de a pleca la cumpărături, este stringent să te interesezi cu privire la dorințele, preferințele și nevoile acestora, astfel încât să nu dai greș. În cazul în care nu reușești să te pui la curent cu aceste informații, este indicat să iei în considerare personalitatea și pasiunile acestora.  

2.1 Idei de cadouri de Crăciun pentru fete/femei

Nu mai poți oferi unei persoane de 20 de ani păpuși sau caiete de colorat, ci trebuie să te reprofilezi spre produse mult mai serioase, specifice vârstei. Pentru a alege cadoul perfect, poți avea în vedere activitățile sale preferate, meseria sau felul în care se aranjează. 

Idei de cadouri inedite de Crăciun pentru fete:

  • Ondulator de păr

Dacă fata ta are părul drept, însă se chinuie mereu să-l onduleze cu bigudiuri sau cu ajutorul metodelor găsite pe internet, este bine să-i oferi în dar un ondulator de păr de înaltă calitate. În acest fel, o ajuți să obțină look-ul pe care și-l dorește într-un mod mult mai simplu și eficient.

Detalii produs 

  • Placă de îndreptat părul

În cazul în care copilul tău își dorește ca de fiecare dată când iese din casă să aibă podoaba capilară perfect îndreptată, atunci cu siguranță are nevoie de o placă de întins părul

În cazul în care nu te pricepi foarte bine la acest tip de aparatură, este recomandat să ceri sfatul unui specialist din magazin, pentru a alege modelul ideal pentru nevoile fiicei tale.

  • Plită

Dacă fata ta încă locuiește la cămin și nu dispune de un aragaz, îi poți oferi o plită cu 4 arzătoare, pentru a fi foarte practică. Este o surpriză de Crăciun care nu poate să nu aducă bucurie și numeroase mulțumiri.

Detalii produs

  • Espressor

Majoritatea tinerilor sunt înnebuniți după cafelele aromate, foarte gustoase, care merită savurate în fiecare dimineață. În cazul în care fiica ta este o împătimită a acestei băuturi, trebuie să-i pui la dispoziție un espressor, care să o ajute să bea cea mai bună cafea de până acum. În acest fel, reușești să o faci fericită în fiecare zi, chiar din primele clipe de după trezire. 

2.2 Idei de cadouri de Crăciun pentru băieți/bărbați

Dacă fetele merită să fie răsfățate cu diferite produse de îngrijire de lux, nici băieții nu trebuie tratați într-un alt mod. Prin urmare, este stringent să ai în vedere următoarele idei de Crăciun, care sunt perfecte pentru tinerii cu vârste de până la 30 de ani.

  •    Sistem audio

Îi place să organizeze cele mai frumoase petreceri alături de prieteni, însă de fiecare dată se plânge că nu dispune de un sistem audio de calitate?  A venit timpul să-l ajuți să se bucure de revederile cu amicii, fără a-și face griji în privința muzicii. 

Astfel, dacă ai suma necesară, poți opta pentru un sistem audio cu peste 2000 de W și cu funcție de bluetooth, pentru a putea reda melodiile preferate direct de pe Youtube.

Detalii produs

  •   Cameră auto

Orice șofer are nevoie de o cameră auto, indiferent dacă este începător ori profesionist. Un astfel de produs îți poate scăpa băiatul de foarte multe necazuri, fapt pentru care nu trebuie să eziți să oferi o astfel de atenție fiului tău. Arată-i că-ți pasă cu un astfel de dar foarte util, care nu are cum să fie uitat în dulap ori sub brad.

  • Televizor

Băieții adoră să se joace pe playstation chiar și la vârste mai înaintate, fapt pentru care un televizor nu trebuie să lipsească din casa fiului tău. Dacă acesta nu și-a permis încă un astfel de produs, pentru a se distra cu jocurile preferate, oferă-i unul cu rezoluție HD. Este de preferat ca acesta să fie performant, pentru ca serile să fie perfecte.

Detalii produs

  • Smartwatch 

Dacă ai un fiu pasionat de tehnologie, un smartwatch este o alegere foarte bună de cadou. Poți opta și pentru o brățară de fitness, dacă știi că iese adesea să alerge în aer liber sau dacă obișnuiește să meargă regulat la sală. Indiferent de varianta pe care o vei alege, un nou gadget va fi cu siguranță o surpriză plăcută pentru el.

3. Daruri de Crăciun pentru prieteni apropiați – idei & sfaturi despre cum să le faci cea mai frumoasă surpriză

Nici prietenii nu trebuie uitați în această perioadă magică din an. Dacă pe părinți și pe copii îi răsplătești pentru faptul că există în viața ta, la fel trebuie să faci și cu prietenii de nădejde.

Este recomandat ca în una din zilele Crăciunului să treci în vizită pe la cei mai apropiați amici și să le faci o surpriză care să le rămână în memorie timp îndelungat.

3.1 Idei de cadouri de Crăciun pentru prietene 

Prietenele sunt acele persoane cu care poți discuta ore în șir despre un singur subiect, fără a exista momente de plictiseală, de disperare sau de nervi. În plus, o amică bună este omul pe care îl suni prima dată atunci când ai un necaz și căruia te descarci fără rușine dacă ai o problemă care te apasă.

Pentru aceste lucruri atât de frumoase, prietenele merită de Crăciun un dar valoros, de mare însemnătate.

  • Epilator

Orice femeie are nevoie de un epilator, pentru a avea o piele catifelată mai mult de 2-3 zile, cum se întâmplă atunci când e folosit aparatul aparatului de ras. 

Astfel, pielea rămâne fină multe zile la rând, ceea ce este minunat. Dacă prietena ta cea mai bună are nevoie de acest tip de produs, oferă-i în dar un aparat de epilare care să o ajute.

Detalii produs

  • Trusă de coafat

Trusele de coafat sunt adevărate comori pentru femeile care vor întotdeauna să arate bine și în mod diferit. Cu un astfel de set, poți avea ocazia și fericirea de a avea într-o zi părul întins, iar în alta să fie ondulat. Cu alte cuvinte, este un cadou ideal pentru cea mai bună prietenă.

  • Mașină de spălat vase

Foarte multe persoane urăsc să spele teancurile cu vase murdare, deoarece această activitate ocupă foarte mult timp prețios și nu este deloc plăcută. Dacă știi că prietena ta urăște să facă acest lucru după o masă copioasă, este bine să iei în considerare pentru darul de Crăciun o mașină de spălat vase. Aceasta o poate ajuta să se bucure de gătit, fără grija vaselor murdare.

Detalii produs

  • Periuță de dinți electrică

Foarte multă lume nu a făcut încă trecerea de la periuța de dinți clasică la cea electrică, însă ultima variantă trebuie încercată fără doar și poate. Este o opțiune ideală, mai ales că are capacitatea de a curăța dantura ca la carte, așa cum fiecare femeie își dorește. Dacă prietena ta cea mai bună nu deține încă un astfel de produs, îi poți oferi de Crăciun un model într-o nuanță de roz.

3.2 Idei de cadouri de Crăciun pentru prieteni

Bineînțeles că nu poți oferi darurile pe care le așezi sub brad pentru prietene și amicilor de sex masculin. Cadourile pentru aceștia trebuie să fie adresate exclusiv bărbaților și să se potrivească de minune cu personalitățile lor. 

De aceea, printre cele mai bune idei de daruri de  Crăciun pentru prieteni sunt următoarele:

  • Aparat de bărbierit

Un bărbat îngrijit și frumos trebuie să fie întotdeauna bărbierit, astfel încât să arate impecabil. Această activitate poate reprezenta o corvoadă pentru bărbați, mai ales că ocupă destul de mult timp, iar barba trebuie eliminată o dată la 2-3 zile. Astfel, pentru a ușura tot acest proces, îi poți oferi un aparat de bărbierit, care diminuează cu mult timpul petrecut în acest fel. 

Detalii produs

  • Mașină de tuns părul

Bărbații pot fi la fel de pretențioși precum femeile, motiv pentru care există adesea riscul să nu fie mulțumiți de tunsoare. Dacă ai un prieten care nu găsește frizerul potrivit, care să-i ofere look-ul mult dorit, așază-i sub brad o mașină de tuns părul, pentru a face acest lucru pe cont propriu. 

  • Aspirator

Dacă ai un prieten care nu suportă ideea de a face curățenie cu ajutorul unei mături, trebuie să te gândești la varianta unui aspirator drept cadou de Crăciun. În felul acesta, vor exista șanse mai mari ca locuința acestuia să arate mereu impecabil, deoarece procesul de aspirare este unul foarte rapid și ușor. 

Detalii produs

  • Vase de gătit

Cine a spus că bărbații nu știu să gătească? Este dovedit faptul că cei mai mari bucătari ai lumii sunt de sex masculin, motiv pentru care domnii nu trebuie să stea departe de bucătărie. Astfel, dacă un prieten tocmai s-a mutat într-o nouă locuință și nu dispune de vase de gătit, îi poți oferi un set complet chiar în ziua de Crăciun. 

În cele din urmă, ia în considerare ideile de atenții prezentate mai sus și vei vedea că nu vei da greș cu acestea. Sunt ideale pentru cele mai importante persoane din viața ta, cărora trebuie să le arăți prin simple gesturi sentimentele pe care le ai pentru ele.

Sursa foto: unsplash.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *