Cum alegem produsele?

Care sunt criteriile “wow” de care sa tii cont atunci cand achizitionezi o masina de spalat vase?

Te-ai gandit vreodata cum este sa ai o masina de spalat vase? Fie ca da sau nu, iti spunem ca prin intermediul acesteia vei avea mai mult timp liber pentru tine si pentru cei din jurul tau.

Astfel, in prima faza trebuie sa te gandesti la modelul, specificatiile acesteia si bugetul pe care doresti sa-l aloci. Mai mult decat atat, trebuie sa tii cont si de spatiul din bucataria ta.

Odata cu tehnologia, masinile de spalat vase au avut modificari favorabile tocmai pentru a fi accesebile pentru toti cumparatorii. Legat de aceste modificari poti regasi diferente la nivel de specificatii tehnice, vizuale, dar si de tip produs.

Astfel, ai la dispozitie cateva tipuri de masini de spalat vase, create special pentru toate spatiile din bucatarie sau alte locuri de amplasare.

sursa: bosch-home.ro

Tipuri de masini de spalat vase

Masina de spalat vase independenta: aceasta nu are nevoie de spatiu liber in dulap si poate fi asezata oriunde doresti in functie de spatiul alocat. Acestea pot avea, de exemplu, latimea de 45 cm: mici la exterior, mari in interior.  

Masini de spalat vase compacte: pentru cei care nu au loc pentru o masina de spalat vase. Acestea sunt mici, flexibile si foarte eficiente fiind potrivite in orice loc. Se pot aseza cu usurinta pe blatul din bucutarie si astfel ai mai mult spatiu.

Masini de spalat vase incorporabile: Este o idee foarte buna sa achizitionezi o masina de spalat vase incorporabila, daca ai o bucatarie cu foarte mult spatiu, astfel o poti aseza cu usurinta intr-un spatiu dedicat acesteia. Aceste modele te ajuta sa pastrezi o linie unica in bucatarie fara a incarca designul din bucatarie.

Pe langa acest tip mai sunt cele semi-incorporabile (partial incorporabile) la care butoanele sau afisajul raman neacoperite.

Benefiicile masinilor de spalat vase

Mai mult timp liber – conform statisticilor, vei pierde pe saptamana 4 ore in loc sa spalati manual, asadar vei avea mai mult timp pentru alte activitati.

O igiena mai buna – apa calda de la robinet are in jur de 40 de grade celsius, insa o masina de spalat ajunge sa incalzeasca apa pana la 70 grade Celsius astfel incat microbii vor fi eliminati mult mai bine. In acest caz, vei evita sa mai folosesti buretele de vase in conditiile in care colecteaza mai multe bacterii. Ca detergent, vei folosi pastile speciale destinate pentru acestea.

Vase mai curate-  functiile masinilor de spalat vase au capacitatea de a curata mult mai bine vasele decat clasicul burete de vase.

Consum redus  – o masina de spalat vase consuma in medie intre 7 si 15 litri de apa la un ciclu, spaland chiar si 12 seturi de tacamuri. Spaland manual, pierzi mai multa apa, dar si timp de lucru.

Specificatiile la care te poti uita atunci cand achizitionezi masina de spalat vase

Sursa: pixabay.com

Inainte de a lua decizia achizitionarii, trebuie sa verifici  specificatiile acestora tocmai pentru a-ti da seama daca este ok sau nu pentru nevoile tale.

Verifica dimensiunea masinii de spalat vase – poti opta pentru o masina de spalat vase mai mica atunci cand sunteti doua persoane sau una mai voluminoasa in cazul in care numarul persoanelor trece de 2. Ca recomandare, cel mai indicat este sa alegi o masina mare, dar care sa corespunda bugetului tau.

Programale de spalare si functiile acesteia –  Poti opta pentru o masina care incalzeste  singura apa pana la o temperatura mai inalta. Cu cat temperatura este mai ridicata cu atat vei avea vase mai curate si mai bine igienizate.

In ceea ce priveste programele, acestea sunt impartite in functie de cat de murdare sunt vasele. Mai sunt masini cu un program de tip Active Oxygen, atunci cand elibereaza ozon in interior avand ca efect eliminarea posibilelor mirosuri neplacute ale resturilor de pe vase.

Bosch si Beko – gama variata de masini de spalat vase

Fie ca alegi masina de spalat vase Bosch sau masini de spalat vase de la Beko, cu siguranta o vei gasi pe cea mai potrivita.

Ambele branduri iti ofera o gama diversificata de masini de spalat vase. Masinile de spalat vase ofera cele mai noi tehnologii, pentru ca tu si cei din familie sa petreceti mai mult timp impreuna.

Descopera produsele si te asteaptam cu noi subiecte pe blogul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *