Cum alegem produsele?

Telefoane rezistente la socuri – Daca vrei sa n-ai emotii cand telefonul tau a cazut

Cunosti momentul acela in care telefonul tocmai ti-a scapat pe jos si ai inima cat un purice pana il ridici, cu speranta ca ecranul nu s-a spart?

Astazi avem numeroase modele de telefoane mobile folosite pentru activitati diverse, urmarirea retelelor de socializare, citirea stirilor, muzica, verificarea emailului, folosirea GPS-ului. Este foarte usor sa apara situatia in care intr-un moment de neatentie telefonul sa iti cada din mana, din buzunar s.a.

Foarte probabil in jurul tau exista in acest moment un membru al familiei, coleg de la job sau cunostinta care are ecranul telefonului spart.

In trecut telefoanele erau mult mai robuste si rezistente, o scapare pe jos nu afecta cu nimic infatisarea telefonului. Astazi smartphone-urile ne ofera multe functii, insa ecranul tactil se deterioreaza mult mai usor in urma unui impact.

Unii dintre noi ne impacam cu huse de protectie, altii cauta modele de telefoane rezistente la socuri. Fie ca lucrezi in aer liber, esti adesea plecat sau iubesti aventurile montane, tine cont ca exista telefoane rezistente la apa, dar si mai mult decat atat, modele care supravietuiesc ploii, prafului si caderii ocazionale pe materiale dure.

Ce telefon rezistent la socuri iti vei achizitiona? Iata cateva recomandari in cele ce urmeaza.

CAT S41

Este un telefon robust, rezistent la apa, cu un design curat. Este realizat de compania de telefoane Caterpillar, specializata in echipamente de constructii, asadar te poti baza pe duritatea lui.

Face parte din noua generatie de telefoane solide, cu imbunatatiri semnificative fata de modelele precedente. Este un telefon cu un display de 5 inch, are Android 7.0 Nougat si poate fi scufundat pana la un metru sub apa, fiind rezistent si la praf, murdarie, nisip.

Ecranul are 1080 x 1920 pixeli si este realizat din Gorilla Glass 4, asadar nu trebuie sa iti faci griji ca se va sparge.

Cele doua camere, pe fata si spate, permit fotografierea subacvatica.

Consulta toate specificatiile telefonului CAT S41 si tine cont ca are un exterior de calitate superioara si un pret avantajos.

 

Motorola Moto Z2 Force

Si-a facut loc cu succes in lista telefoanelor robuste, avand in acelasi timp un design elegant. Are carcasa din spate din otel inoxidabil si colturile rotunjite.

Cand te uiti la el nu ai spune ca este rezistent la socuri, gratie aspectului delicat, dar tocmai acest lucru il face si mai dorit.

Ecranul nu este Corning Gorilla Glass, Lenovo a folosit pentru acest model o combinatie multistrat de sticla si plastic, supravietuieste chiar si daca ar cadea pe o roca ascutita. Cu toate acestea culorile sunt vii, imaginile vibrante.

Chiar daca ai fi tentat sa crezi ca au fost facute compromisuri in ceea ce priveste performanta, lucrurile nu stau deloc asa. Afla toate caracteristicile telefonului Motorola Moto Z2 Force.

 

CAT S60

Daca iti doresti un telefon robust care sa reziste chiar si celor mai puternice socuri, atunci nu poti cauta in acelasi timp nivelul de eleganta al modelelor de telefoane Samsung Galaxy sau telefoane Apple.

Butoanele de pe margine sunt mari, ferme si usor de accesat. Marginile sunt netede si rotunjite, astfel incat sa nu iti faci griji ca ti-ar putea aluneca.

Publicul principal al acestui telefon il reprezinta persoanele care lucreaza in constructii, care au nevoie de un telefon suficient de solid, care sa poata sa reziste chiar si celor mai dure medii. Este dotat inclusiv cu o camera termica.

Afla mai multe despre specificatiile modelului CAT S60.

Vezi ofertele de telefoane mobile disponibile pe Ideall.ro, alege modelul dorit in concordanta cu necesitatile tale si iti va fi livrat acasa.

Sursa foto: pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *