Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aparat de barbierit Panasonic ES-LV65-S803 Wet & Dry, 5 lame, LED, Li-Ion, Aut 45 min, Negru

Cod: ES-LV65-S803

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

899.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Bărbierit blând şi neted cu senzor de bărbierire inteligent

Un bărbierit neted şi blând pentru piele

Trei folii cu modele distincte lucrează împreună pentru a prinde şi reteza chiar şi firele de barbă din zonele dificile. 1. Folie Quick Lift Are margini cu înclinare inversă care ridică şi tund perciunii plaţi. 2. Finishing Foil™ O folie de finisare cu formă specială prinde şi tunde chair şi perciunii dificili. 3. Lamă-pieptene O lamă în formă de pieptene pentru tunderea perciunilor lungi.

Senzor de bărbierire pentru rezultate optime

Senzorul determină diferenţele de desime a bărbii în diverse locuri şi controlează puterea pentru a asigura un bărbierit intens acolo unde barba este deasă şi unul blând în zonele cu barbă rară. Bărbierit intens cu amplitudine mare a lamelor interioare Bărbierit blând cu amplitudine mică a lamelor interioare Se reduce astfel solicitarea pielii pentru rezultate optime ale bărbieritului.

Lame interioare nanoşlefuite

Muchiile tăietoare ale lamelor interioare sunt înclinate la 30° pentru a le permite să reteze firele de barbă de la bază pentru un bărbierit incredibil de neted. Rectificate cu precizie nanometrică pentru a fi cât mai ascuţite posibil, lamele sunt acţionate de un mot liniar de mare viteză pentru maximizarea capacităţii de tăiere. Ca urmare, aceste lame bărbieresc neted chiar şi bărbile cele mai dificile.

Lame arcuite şi adaptabile pentru un bărbierit blând şi neted

Lamele sunt uşor arcuite pe lungime pentru a intra în contact perfect şi confortabil cu barba chiar şi în locurile unde este rară. Se asigură astfel un bărbierit neted sub bărbie, unde sunt uşor de ratat fire de barbă. * Lamele forjate sunt fabricate din oţel inoxidabil călit pentru lame de cuţit, care este foarte rezistent la abraziune.

Cap flexibil pe mai multe direcţii pentru urmărirea conturului feţei

Conformare la forma gâtului şi a maxilarului inferior Capul este extrem de mobil şi intră în contact perfect şi confortabil cu barba în zonele neuniforme ale pielii. Se reduce astfel solicitarea pielii şi, în acelaşi timp, se asigură bărbierirea optimă a tuturor tipurilor de barbă.

Motor liniar rapid (14.000 cicluri/minut)

Motorul liniar Panasonic conceput special pentru aparate de ras asigură constanţa puterii şi neratarea niciunui fir de barbă chiar şi la bărbile dificile. Motorul liniar rapid asigură o bărbierire netedă şi curată la 14.000 de cicluri pe minut.

Utilizare pe piele uscată şi umedă/impermeabilitate 100%

Utilizarea fără fir pe piele umedă/uscată asigură un bărbierit confortabil. Bucuraţi-vă de confortul funcţionării uscate sau utilizaţi spumă sau gel pentru un bărbierit uşor, cu rezultate perfecte. Aparat de ras reîncărcabil cu posibilitate de utilizare sub duş

Mod de curăţare cu vibraţii sonice

Modul de curăţare cu vibraţii sonice generează microvibraţii foarte rapide care asigură un mod simplu de curăţare perfectă a aparatului de ras. Vibraţiile sunt rapide (17.000 de mişcări pe minut) şi de amplitudine mică, deci împroşcarea cu apă este minimă la îndepărtarea firelor de barbă şi a sebumului de pe lamele interioare. * Curăţare cu vibraţii sonice: selectaţi acest mod ţinând apăsat întrerupătorul principal circa 2 secunde.

 

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tipologie: Standard
Mediu de utilizare: Umed / Uscat
Functii:
Senzor de bărbierire
Mod de curăţare cu vibraţii sonice
Functionare: Fara cablu
Autonomie: 45 de minute
Timp incarcare (ore): 1
Indicator luminos: Da
Lavabil: Da

Accesorii
Cap: Cap pivotant direcţii multiple
Lame: 5 lame de inox

Alte caracteristici
Culoare: Negru

Dimensiuni
Greutate neta: 480 g

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele cocorin 22 ian. 2019
Un aparat de ras foarte bun,nu irita ,mai trebuie insistat un pic pe gat dar merita 5 stele,am o barba deasa si destul de groasa iar senzorul pe care il are aparatul este foarte eficient si m-am ras atat pe uscat cat si pe umed,nu fac reclama firmei panasonic dar dupa multe comentarii citite de mine cu privire la alte marci renumite si de calitate eu am optat pt acest aparat de ras si sunt foarte multumit !
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL