PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Aparat de barbierit Panasonic ES-LV6N-S803 Wet & Dry, 5 lame, Cap Multi-Flex 3D, Trimmer, Display, Li-Ion, Aut 45 min, Argintiu/Negru

Cod: ES-LV6N-S803

Adauga review
2399.00 lei
reducere 850.00 lei (35%)
1,549.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 516.33 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 387.25 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Furnizor (in limita stocului)
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani
Cumpără pană la
16.08.2021
pentru a beneficia de garantie extinsă
vezi detalii

Aparat de ras premium pentru bărbierit pe piele umedă sau uscată

Aparatul de ras premium ES-LV6N îmbină un cap pentru bărbierit cu cinci lame, un cap pentru bărbierit 3D ultraflexibil şi un senzor pentru desimea bărbii într-o carcasă metalică de înaltă calitate. Împreună cu rolele de ghidare moi pe care le utilizează aparatul de ras pentru a se adapta cursiv conturului feţei, aceasta garantează un bărbierit complet şi blând.

Cap pentru bărbierit 3D ultraflexibil

Tehnologia inovatoare pentru capul pentru bărbierit 3D de la Panasonic se adaptează perfect conturului feţei. Capul pentru bărbierit ultraflexibil se deplasează în şase direcţii: înainte şi înapoi, de la stânga la dreapta, precum şi în sus şi în jos. Ajustarea perfectă a conturului previne presiunea inutilă şi vă oferă întotdeauna un bărbierit complet, exact şi blând.

Lame la 30° ascuţite cu precizie nanometrică

Având un unghi de tăiere extrem de ascuţit de doar 30°, aparatele de ras Panasonic se numără printre cele mai exacte aparate de ras electrice. Lamele şlefuite fin, fără conţinut de nichel asigură un bărbierit deosebit de exact, complet şi incredibil de neted, cu un grad mai redus de iritaţie şi care permite o creştere mai uniformă a bărbii, chiar şi în cazul bărbilor foarte dese.

Bărbierit convenabil pe piele umedă sau uscată

Aparatul de ras Panasonic pentru bărbierit pe piele umedă sau uscată, 100 % rezistent la apă asigură un bărbierit exact, neted şi plăcut, putând fi curăţat cu uşurinţă sub un jet de apă de la robinet. În fiecare zi, dvs. hotărâţi dacă preferaţi un bărbierit practic şi rapid pe piele uscată sau un bărbierit reconfortant şi relaxant pe piele umedă, cu spumă sau gel de ras.

Motor liniar extrem de puternic

Având o turaţie de 14 000 de vibraţii/min., aparatul de ras electric cu motor liniar funcţionează întotdeauna la un nivel de putere de 100 %, indiferent dacă bateria este proaspăt încărcată sau aproape descărcată. Chiar şi în cazul bărbii foarte dese, lamele mecanismului de tăiere, acţionate de motorul liniar, asigură rezultate optime: Şaptezeci de mii (70 000) de mişcări de tăiere pe minut cu 5 lame.

Cap pentru bărbierit cu o precizie de cinci ori mai mare

Interacţiunea celor trei structuri cu peliculă prinde şi taie rapid, complet şi atent cele mai dificile puncte ale bărbii şi firele de păr cu diverse direcţii de creştere. Pentru un bărbierit extrem de neted, mecanismul de tăiere integrat taie firele de păr lungi, folia de tăiere de contact taie firele de păr rămase, iar folia de tăiere cu precizie taie firele de păr rebele.

Senzor de precizie pentru desimea bărbii

Senzorul pentru desimea bărbii detectează în orice moment desimea firelor de păr din barbă sau dacă o zonă este bărbierită deja. Prin aceasta, aparatul de ras Panasonic adaptează vibraţiile lamei în timp real: nivel de înaltă performanţă în cazul bărbilor dese, nivel redus în punctele bărbierite deja. Efectul: Se evită iritaţiile inutile ale pielii.

Tehnologia înaltă se îmbină cu tradiţia

Arta japoneză a forjării săbiilor este renumită în întreaga lume pentru calitatea şi tradiţia sa. Un simbol al acestei tradiţii este katana, sabia lungă a samurailor japonezi. Panasonic a îmbinat această măiestrie extrem de dezvoltată cu cea mai recentă tehnologie înaltă. Rezultatul? Lame japoneze foarte ascuţite şi indestructibile pentru aparatul de ras, realizate din oţel inoxidabil Yasuki Hagane, renumit pe plan mondial. Şi o nouă generaţie de produse Panasonic destinate îngrijirii precise şi prietenoase cu pielea a bărbii şi a părului corporal.

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tipologie: Standard
Mediu de utilizare: Umed / Uscat
Zona de lucru: Fata
Functionare: Fara cablu
Autonomie: 45 de minute
Timp incarcare (ore): 1
Indicator luminos: Contor LED cu 10 trepte
Lavabil: Da

Accesorii
Cap: Multi-Flex 3D
Trimmer: Da
Lame: 5 lame ascuțite la 30 de grade

Alte caracteristici
Voltaj worldwide: Da
Culoare: Argintiu/Negru
Alte informatii: Viteză motor: 14 000 cpm

Dimensiuni
Greutate neta: 200 g

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter