Categorii de produse

Radiator electric cu ulei Albatros RB-11T, 11 elementi, 2500 W, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Rotiţe pentru deplasare, Negru

Cod: RB-11T


Detalii produs

Design Avansat

 

Proiectat pentru a fi mai mult decât o sursă de căldură, caloriferul Albatros se remarcă printr-un design modern și elegant, transformându-se ușor într-o piesă de décor în casa ta.

Culoarea neagra îi oferă o eleganță aparte și îl încadrează perfect în orice decor, fie că vorbim de living, cameră, hol sau bucătărie.

11 elemenți, 2500 W

 

 

Puterea de 2500 W se împarte în cei 11 elemenți din care este format caloriferul, asigurând o distribuție uniformă și rapidă a căldurii.
Cu ajutorul caloriferului Albatros poți încălzi lejer o cameră de aproximativ 70 mc. Bucură-te de confortul termic potrivit cu minim de efort!

3 trepte de putere

 

Deții controlul absolut și te bucuri de flexbilitate maximă cu ajutorul celor trei trepte de putere de 1000 W, 1500 W și 2500 W.
Adaptează căldura din interior în funcție de cea din exterior și economisește energie. Caloriferul va funcționa la puterea setată de tine și va menține căldura optimă în casa ta.

Termostat reglabil

 

Setează temperatură dorită din interiorul încăperii printr-o simplă rotire de buton cu ajutorul termostatului din dotarea caloriferului. Intuitiv și practic, acesta te ajută să menții temperatura dorită în mod constant.

Mobilitate maximă

 

Îl poți muta fără efort dintr-o încăpere în alta de fiecare dată când dorești. Caloriferul dispune de mâner și rotițe pentru deplasare, astfel că tu te poți bucura de mobilitate maximă.
Desemenea, acesta dispune și de loc pentru înfășurarea cablului, pentru o manevrare cât mai sigură și ușoară.

Caracteristici

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tipologie: Radiator electric(cu ulei)
Putere consumata (W): 2500 W (maxim)
Numar elementi: 11
Trepte de putere: 3 trepte de putere(1000/1500/2500 W)
Alte informatii:
Termostat reglabil
Mâner încorporat
Rotiţe pentru deplasare
Loc înfăşurare cablu
Culoare: negru

Dimensiuni
Latime neta: 14.5 cm
Adancime neta: 48 cm
Inaltime neta: 57 cm
Greutate neta: 12.8 kg

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate