Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combina frigorifica Bosch KGN39VW35, No Frost, 366 l, VitaFresh, H 203 cm, Alb

Cod: KGN39VW35

5 stele
4.64 | (14 reviewuri)

3,699.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Iluminare LED: menține conținutul frigiderului tău în lumina potrivită.

 

 

 

 

 

Iluminarea cu LED aduc un concept de iluminat complet nou frigiderului tău, garantând o lumină uniformă dar nu orbitoare, a interiorului. Iluminarea LED utilizează mai puțină electricitate decât sursele convenționale de iluminare și durează toată durata de funcționare a aparatului.

Frigiderul care ştie cum să se menţină rece.

 

 

 

 

Activând funcţia de răcire rapidă "SuperCooling" înainte de a merge la cumpărături va determina scăderea temperaturii pentru o scurtă perioadă de timp pentru a menţine alimentele proaspăt cumpărate la temperatura adecvată.

Sistem Multi Airflow: distribuție uniformă a aerului pentru prospețime de mai lungă durată.

 

 

 

Sistemul MultiAirflow asistat de ventilator produce curenți de aer rece delicați, uniformi care ies la nivelul zonelor de răcire și congelare. Fluctuațiile de temperatură sunt minimizate, iar timpii de răcire sunt reduși - ceea ce ajută alimentele să-și păstreze aroma mai mult timp.

Nu trebuie să mai dezgheţi vreodată congelatorul.

 

 

 

 

Dezgheţarea manuală poate fi deranjantă şi ia timp. Datorită noilor noastre aparate frigorifice cu tehnologie NoFrost, poți elimina uşor această sarcină de pe lista ta. Spre deosebire de aparatele convenţionale, umiditatea aerului dintr-un aparat frigorific NoFrost este colectată permanent într-o unitate centrală mai rece, care se decongelează automat în mod frecvent. Condensul rezultat este evacuat pur şi simplu în afara aparatului, de unde se evaporă. Astfel, funcţia NoFrost menţine congelatorul tău mereu fără gheaţă, dar elimină şi necesitatea de dezgheţare manuală.

FreshSense: climatul de depozitare perfect.

 

 

 

Datorită condițiilor optime de depozitare, alimentele tale își păstrează consistența ideală, înghețata, de exemplu, nu este nici prea moale nici prea tare. O temperatură constantă în interiorul frigiderului este un factor decisiv pentru mai multă prospețime și savoare. Senzorii FreshSense monitorizează în mod constant temperatura ambiantă, pe cea din frigider și pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatură constantă în interiorul frigiderului, independent de temperatura exterioară.

Aer proaspăt fără bacterii: AirfreshFilter

 

 

 

 

Sistemul AirfreshFilter cu antiBacteria neutralizează în mod activ mirosurile din interiorul frigiderului și filtrează bacteriile. Substanțele neplăcute din alimentele cu mirosuri intense sunt absorbite, iar aerul rămâne curat și proaspăt - fără înlocuirea filtrului pe toată durata de funcționare a aparatului.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 366
Volum total litri: 351 - 450 L
Volum frigider: 279
Volum congelator: 87
Functii speciale: VitaFresh: păstrează prospețimea și vitaminele pe o perioadă mai îndelungată de timp.

Compartiment frigider
Caracteristici frigider:
Sistem Multi Airflow
AirFreshFilter - filtru de carbon activ
Dezghetare: Automata
Numar rafturi cabinet: 4
Compartimente speciale: Volum compartiment 0°C: 24 l
Rafturi pe usa: 4
Suport sticle: 1
Suport oua: 3 x suport pentru ouă
Functie Super racire: Da

Compartiment congelator
Decongelare: Automata
Capacitate de congelare (Kg/24h): 14
Numar total compartimente: 3
Functie super congelare: Cu deconectare automată
Detalii compartimente: Calendar pentru produse congelate

Detalii tehnice
Numar compresoare: 1
Consum energetic (kW/an): 273
Autonomie fara curent (ore): 24
Clasa climatica: SN-T
Nivel de zgomot (dB): 41
Culoare: Alb

Functionalitate
Control: Reglaj electronic al temperaturii, afişaj exterior LCD
Iluminare interioara: Iluminare interioară cu LED, în frigider
Avertizare nivel temperatura: Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator
Usi reversibile: Da
Maner: Vertical
Avertizare usa deschisa: Acustică şi optică
Picioare reglabile frontale: Da
Role pe spate: Da

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 66 cm
Inaltime neta: 203 cm

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A++

Evaluarea medie:
5 stele
4.64 / 5
5
85%
  12
4
0%
  0
3
7%
  1
2
7%
  1
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
3 stele Cimponeru Emanuel 08 oct. 2019
Produsul este bun, este incapator, nu face zgomot, suntem multumiti. Problema vine de la echipa IDEALL, l-au trimis cu manerele montate (am inteles ca in mod normal se trimite cu manerele demontate pentru a evita stricaciunile/indoiturile) Am constatat dupa ce a fost livrat ca si manerele erau indoite si zonele usilor in care au fost prinse au fost indoite ( nu ne-am dat seama pentru ca am crezut ca trebuie stranse suruburile) din pacate este complet inestetic si nu functioneaza actiundea de deschidere/inchidere cum trebuie. Ne chinuim cu cei de la IDEALL de aproape 3 luni de zile sa solutionam problema, ne-au spus ca se vor inlocui dar trebuie sa le trimitem o serie care se gaseste in interiorul compartimentelor combinei, aceaste nu exista, am solicitat sa ne indice unde ar putea fi pentru ca nu o gasim, nu am mai primit raspuns, etc. Este absurd, pentru ca ei ar trebui sa stie mai bine decat noi ce ne vand.
Totul bine si frumos cu toata lumea, pana cand ai vreo problema, atunci iti dai seama de profesionalismul si atentia fata de client :|
Răspunde 1 comentariu
Bună ziua. Noi nu deschidem produsele, acestea vin în cutia producătorului, astfel că, nu aveam cum să montăm mânerele. Produsul se livrează sigilat. De asemenea, asigurăm serivicul de verificare colet la livrare, tocmai pentru a preîntâmpina diverse probleme ce pot avea loc în timpul transportului. Așadar, produsele trebuie desfăcute și verificate de dvs. în momentul primirii. Dacă ați semnat de primire înseamnă că acceptați produsul și că acesta este în regulă așa cum l-ați primit. Seria se găsește la sertarul de fructe și legume. Mulțumim!
(0) Ideall.ro acum 4 ani
5 stele Andra 20 sept. 2019
Il am de aproximativ 2 luni, e ok, nu are gheata, doar peretii latarali exteriori sunt un pic calduti ( dar am inteles ca e normal lt el). Mentine f bine alimentele. Is incantata de el.
Răspunde
5 stele Mihaela Bratila 04 iun. 2019
Excellent. Pacat ca s- a stricat dupa un an si jumatate. Celebra marca Bosh.........
Răspunde
2 stele Chiajna 04 iun. 2019
Produse cumparat in decembrie 2017 si stricat in maii 2019, dupa un an si jumatate. Noroc ca mai este Inca in garantie.
Stau de 5 zile fara frigider/ combina si nu exista tehnicieni disponibili.
Nu credeam ca o sa am asemenea dificultati cu un produse al unui firme consacrate.
Răspunde
5 stele Boryca 05 nov. 2018
Incantata de produs. Foarte efficienti cei de la ideall, operativi, adus produsul a 2 a zi(ceea ce nu pot spune de cei de la rombiz dupa 11 zile
si combina lovita f tare). Raport calitate /pret mi se pare cel mai efficient. Este silentios, are air fresh filter (mi se pare c.m.important lucru la un frigider ); compartimentul pt legume si fructe e f incapator. Punct slab- nu are clasa maxima de economie. A+++.
Răspunde
5 stele Boryca 05 nov. 2018
Incantata de produs. Foarte efficienti cei de la ideall, operativi, adus produsul a 2 a zi. Raport calitate /pret mi se pare cel mai efficient. Este silentios, are air fresh filter (mi se pare c.m.important lucru la un frigider ); compartimentul pt legume si fructe e f incapator. Punct slab- nu are clasa maxima de economie. A+++.
Răspunde
5 stele Oana 11 oct. 2018
Am primit combina fricorifica aseara la ora 22. Livrarea a fost in ziua promisa, curierii firmei Ideall mi-au adus-o pana in bucatarie (urcata pe scari pana la etajul 2).Arata si functioneaza perfect.Este foarte incapatoare, foarte usor de aranjat spatiul in frigider, iar materialele sunt de foarte buna calitate. Se poate regla separat temperatura din frigider si cea din congelator.
Urmatoarele cumparaturi le voi face cu siguranta tot la Ideall. Multumesc, in sfarsit am gasit un site serios si prompt.
Răspunde
5 stele Oana 11 oct. 2018
Am primit combina fricorifica aseara la ora 22. Livrarea a fost in ziua promisa, curierii firmei Ideall mi-au adus-o pana in bucatarie (urcata pe scari pana la etajul 2).Arata si functioneaza perfect.Este foarte incapatoare, foarte usor de aranjat spatiul in frigider, iar materialele sunt de foarte buna calitate. Se poate regla separat temperatura din frigider si cea din congelator.
Urmatoarele cumparaturi le voi face cu siguranta tot la Ideall. Multumesc, in sfarsit am gasit un site serios si prompt.
Răspunde
5 stele Alina Angheluta 01 feb. 2018
L-am cumparat acum 2 luni ca sa inlocuiasca o combina frigorifica wirlpool veche de 10 ani. Am remarcat ca pastreaza mult mai bine alimentele pentru un timp mai indelungat fata de cel vechi. Mare atentie ca deshidrateaza ff tare ! Asa ca tot ce este pus in frigider trebuie acoperit/infoliat.
Ce m-a dezamagit pe mine este congelatorul. Daca la cel vechi ma bazam pe 2 sertare mari plus unul mic, acum ma bazez doar pe unul mare (mijloc) unul mic jos si unul o idee mai mare decat cel mic sus. Asta pt ca cel de sus este inclinat si nu mai incape in el acelasi volum. Altfel, este silentios, cutiile mari pentru legume fructe sunt foarte utile, se poate seta temperatura de racire atat pt frigider cat si pentru congelator.
Răspunde
5 stele cocorin 29 nov. 2017
un produs excelent este exact ceea ce mi-am dorit !RECOMAND ! Multumesc celor de la Ideall pt serviciul de calitate !!!
Răspunde
5 stele Gogu Panait 24 nov. 2017
Multe review-uri sunt scrise doar ca sa fie scrise... sa umple de stele un articol sau sa laude un vanzator.
Din pacate pentru cei ce asteapta altceva si eu am sa scriu la fel . Pret bun, servicii excelente ( livrare duminica , carat pana in casa ) si o comunicare excelenta.
Despre articol in sine pot sa spun decat ca este BOSCH. Asta ar trebui sa fie de ajuns. Am sa completez insa cu faptul ca este silentios, spatios, are sertarele VitaFresh care chiar sunt utile ( nu mai este nevoie sa bagi morcovii in hartie sau salata in folie - doar alegi gradul de umiditate pe care il vrei in sertare si gata ).
Trei sertare in congelator cu capacitate diferite... ultimul este mai mic dar cel din mijloc compenseaza maxim.
In concluzie, un produs excelent completat de serviciile excelente ale Ideall-ului. Bafta!
Răspunde 1 comentariu
5 stele client anonim 25 nov. 2016
Motivul alegerii:
Am cumparat produsul pt. ca este Bosch. Parintii au un congelator Bosch care merge excellent si dupa 40 de ani.
La produsul de fata mi-a convenit ca esye No frost si A++
Pro: Este excellent. Il recomand tuturor.
Minusuri: nu are lipsuri! !! !!
Răspunde
5 stele client anonim 21 nov. 2016
Motivul alegerii:
volumul net si performanta energetica
Răspunde
5 stele client anonim 15 sept. 2016
Motivul alegerii:
Raport calitate pret
Pro: Raport cal pret
Minusuri: E f. Ok
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL