Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Frigider Side by Side Samsung RS61781GDSL, No Frost, 615 l, H 178 cm, Inox

Cod: RS61781GDSL

Adauga review
6,789.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Obţineţi mai mult spaţiu cu aceeaşi dimensiuni exterioare​

Obţineţi mai mult spaţiu cu aceeaşi dimensiuni exterioare

 

Măriţi spaţiul de depozitare a alimentelor fără a vă extinde bucătăria. Tehnologia Space Max de la Samsung oferă un sistem de stocare mai adânc şi mai larg, utilizând o izolaţie unică de eficienţă înaltă pentru pereţi mai subţiri. Noul model cu două compartimente oferă o capacitate mai mare de stocare decât frigiderele convenţionale, prezentând dimensiuni exterioare similare. Tot acest spaţiu suplimentar vă ajută să stocaţi mai multe alimente şi băuturi, să organizaţi obiectele în ordine, făcându-le mai uşor de găsit şi să faceţi mai puţine drumuri la supermarket.

Bucuraţi-vă de mai multă gheaţă şi de mai mult spaţiu cu aparatul de cuburi de gheaţă ClearView​

Bucuraţi-vă de mai multă gheaţă şi de mai mult spaţiu cu aparatul de cuburi de gheaţă ClearView

 

 

Încastrat direct în uşă. aparatul de cuburi de gheaţă ClearView eliberează un spaţiu preţios în congelator, stocând până la 2 kg de gheaţă. Această mişcare vă oferă două rafturi suplimentare pentru a stoca litri de îngheţată, mâncare congelată şi cutii de vafe pentru întreaga familie. Aparatul de cuburi de gheaţă este prevăzut, de asemenea, cu un compartiment transparent, pentru a putea observa exact câtă gheaţă aveţi la dispoziţie.

Turnaţi-vă o băutură rece într-un pahar înalt, fără a deschide uşa

Turnaţi-vă o băutură rece într-un pahar înalt, fără a deschide uşa

 

 

Nu mai este nevoie să beţi apă călduţă de la robinet, să deschideţi frigiderul pentru a lua o sticlă de apă sau să deschideţi frigiderul pentru a obţine gheaţă. Datorită dozatorului înalt de apă şi gheaţă, puteţi să vă bucuraţi de un pahar răcoritor de apă filtrată rece sau să umpleţi o carafă cu cuburi sau gheaţă pisată, prin simpla apăsare a unui buton. Designul în stil cafenea al dozatorului şi schema de culori monocromă accentuează aspectul elegant al frigiderului.

Vedeţi într-o lumină nouă modalităţile de economisire a energiei şi spaţiului​

Vedeţi într-o lumină nouă modalităţile de economisire a energiei şi spaţiului

 

 

Sistemul de iluminare cu LED-uri dispuse în formă de turn este amplasat în partea din spate a interiorului frigiderului, în loc să atârne de sus, ceea ce vă oferă mai mult spaţiu pentru obiectele înalte. De asemenea, emite mai puţină căldură decât becurile convenţionale, astfel încât frigiderul nu trebuie să funcţioneze atât de mult pentru a menţine alimentele reci. Deoarece această funcţie care economiseşte energia oferă o iluminare strălucitoare, veţi putea deosebi imediat jeleul de struguri de gemul de căpşuni, chiar dacă se află pe raftul de jos.

Sistemul Twin Cooling Plus™ vă oferă ce este mai bun din ambele domenii de temperatură​

Sistemul Twin Cooling Plus™ vă oferă ce este mai bun din ambele domenii de temperatură

 

 

 

Frigiderele din noua Serie G utilizează două fluxuri de aer distincte şi dispun de un control precis al temperaturii, pentru a menţine nivelurile optime de umiditate atât în frigider, cât şi în congelator. Sistemul Twin Cooling Plus™ vă ajută să păstraţi prospeţimea fructelor şi legumelor, să preveniţi desicarea excesivă prin congelare a îngheţatei şi să împiedicaţi cuburile de gheaţă să prindă mirosul pâinii cu usturoi, pe care aţi pus-o în frigider.

Un frigider eficient din punct de vedere energetic, în fruntea clasamentului pentru clasa sa

 

 

 

Fiind încadrat în clasa A++ a clasificării energetice UE, noul frigider Samsung cu două compartimente ajută atât la protecţia mediului, cât şi la conservarea alimentelor şi a băuturilor. Sistemul cu senzori inteligenti utilizează o mulţime de senzori exteriori şi interiori pentru optimizarea temperaturii şi a nivelurilor de umiditate, reducând consumul de energie. Compresorul Digital Inverter utilizează mai puţină energie decât compresoarele convenţionale, efectuând reglaje pe baza şabloanelor dvs. de utilizare. Economisirea energiei înseamnă, de asemenea, economii la facturile de energie electrică.

Raft pliabil

Raft pliabil

 

Acum puteţi stoca o oală înaltă de chili fără a mai trebui să îndepărtaţi raftul de deasupra. Raftul proiectat inteligent se pliază în două pentru a face loc recipientelor înalte şi ceainicelor de dimensiuni mari, păstrând totodată spaţiul preţios de pe raft pentru alimente care se potrivesc perfect cu chili, precum smântâna şi salsa.

Suport înclinat pentru ambalaje metalice​

Suport înclinat pentru ambalaje metalice

 

Există un loc pentru orice, inclusiv pentru băuturile în ambalaje metalice. Stocaţi dozele preferate de băuturi carbogazoase sau alte băuturi în suportul special pentru ambalaje metalice, situat pe uşa frigiderului. Astfel, eliberaţi spaţiu pe raft pentru recipiente înalte şi, totodată, preveniţi căderea şi rostogolirea dozelor.

Debit multiplu

 

Funcţia debit multiplu funcţionează la toate nivelurile, cu mici orificii de ventilaţie pe fiecare raft, pentru a păstra o temperatură constantă în tot frigiderul, în special după ce deschideţi uşa. Răcirea simultană a tuturor secţiunilor din toate compartimentele ajută la păstrarea prospeţimii alimentelor pentru mai mult timp.

Raft pentru vinuri

 

Să aşezăm laptele şi băuturile carbogazoase în compartimentele lor speciale de pe uşă. Raftul pentru vinuri, care economiseşte spaţiul, vă permite să stocaţi sticlele de vin aşa cum ar trebui, culcate pe o parte. Astfel, dopurile nu se mai usucă, sticlele nu mai cad în momentul în care deschideţi uşa, iar vinurile dvs. rosé şi albe se răcesc la o temperatură plăcută.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider Side by side
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 615
Volum total litri: Peste 450 L
Volum frigider: 402
Volum congelator: 213
Functii speciale: Twin Cooling Plus

Compartiment frigider
Numar rafturi cabinet: 4
Cutie fructe / legume: Da
Rafturi pe usa: Da
Suport sticle: Da
Dozator apa: Da

Compartiment congelator
Numar total compartimente: 6
Detalii compartimente:
4 rafturi
2 sertare
Sistem cuburi de gheata: Aparat interior de cuburi de gheaţă
Raft pe usa: Da

Detalii tehnice
Numar compresoare: 1
Consum energetic (kW/an): 390
Nivel de zgomot (dB): 40
Detalii culoare: Oţel EZ Clean
Agent frigorific: R-600a

Functionalitate
Control: Digital cu LED albastru
Iluminare interioara: Da
Maner: Lung în formă de U
Avertizare usa deschisa: Da

Dimensiuni
Latime neta: 90.8 cm
Adancime neta: 76.8 cm
Inaltime neta: 178 cm
Greutate neta: 135 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL