Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aragaz Hansa FCGX520209, Gaz, 4 Arzatoare, Grill electric, 50x60 cm, Inox

Cod: FCGX520209

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

1,409.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

COOLDOOR3

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

SUPORTURI STABILE DIN FONTĂ PENTRU VASELE DE GĂTIT

 

Suporturile instabile şi dificil de curăţat pentru vasele de gătit nu mai reprezintă o problemă. Plitele cu gaz de la Hansa sunt dotate cu suporturi din fontă noi, robuste şi stabile pentru vasele de gătit, care pot fi spălate confortabil în maşina de spălat vase. Puteţi deplasa cu încredere vasele de gătit, deoarece suporturile vor rămâne în aceeaşi poziţie. Design perfect pentru confort deplin în bucătărie.

STEAM CLEANING

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A

 

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

Şine laterale


Aragazurile Hansa oferă, în primul rând, soluţii practice pentru confortul dumneavoastră. Datorită şinelor laterale, puteţi introduce şi scoate cu uşurinţă şi în siguranţă tăvile. Doriţi să curăţaţi interiorul cuptorului? Nu trebuie decât să scoateţi rafturile. Acest lucru se realizează uşor, deoarece acestea sunt fixate cu cleme speciale. De asemenea, rafturile pot fi spălate în maşina de spălat vase, evitând frecarea îndelungată. Iar dacă decideţi că aveţi nevoie de ghidaje telescopice, le puteţi achiziţiona şi monta cu uşurinţă pe rafturi. Trăiască confortul!

SUPAPĂ DE SIGURANŢĂ LA STINGEREA FLĂCĂRII

 

Stingerea accidentală a flăcării arzătorului ar putea reprezenta un real pericol. Totuşi, acest lucru nu se întâmplă în cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapă specială care întrerupe alimentarea cu gaz. Siguranţa este pe primul loc!

Capac din sticlă


Acesta poate fi utilizat ca o suprafaţă de lucru suplimentară, previne stropirea peretelui şi protejează partea superioară a aragazului împotriva murdăririi atunci când utilizaţi numai cuptorul.  Capacul din sticlă securizată sau emailat de înaltă calitate reprezintă o soluţie practică şi sigură.

REŢETE PE UŞĂ

 

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

BUTOANE STANDARD

 

Butoanele elegante şi ergonomice vă permit să menţineţi curat panoul de comandă.

Autoaprindere integrată în buton


Uitaţi de chibrituri sau de brichetele incomode. Plitele cu gaz de la Hansa sunt dotate cu o funcţie de autoaprindere inovatoare care vă permite să aprindeţi arzătorul printr-o singură rotire a butonului. Totul este uşor şi rapid. Iar dacă, dintr-un anumit motiv, arzătorul se stinge, plita îl reaprinde automat. Trăiască confortul!

Iluminare standard

 


Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul cuptorului.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Capacitate (l): 58
Alimentare plita/cuptor: Gaz/Gaz
Dispozitiv siguranta: Da
Aprindere electrica: Aprindere electrică pentru plită integrată într-un buton
Grill: Da
Rotisare: Nu
Termostat: Da
Intretinere: Email - curăţare uşoară

Echipament
Usa:
3 geamuri
Reţete pe geamul interior al uşii
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Capac: Sticla
Numar arzatoare: 4
Zone de incalzire plita:
Arzator 2.8 kw
Arzator 1.8 kw (2)
Arzator 1 kw
Tava: 1
Gratar cromat: 1
Ghidaje: Da
Iluminare cuptor: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (cm): 50X60
Culoare: Inox/Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 50 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 35 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Camelia 08 ian. 2021
Foarte mulțumită! Raport calitate-preț f bun! Se curăță ușor plita, iar cuptorul coace excelent!! Recomand!!
Răspunde
5 stele Mada 15 sept. 2019
Aragazul a venit foarte bine ambalat, comanda a fost prompta, ma declar fff multumita.
Este exact ceea ce-mi doream
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL