Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aragaz Hansa FCMX581009, Mixt, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Convectie, Grill, Aprindere electrica, 50x60 cm, Inox

Cod: FCMX581009

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

1,439.00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

COOLDOOR3

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ CUPTOR

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

ÎNCĂLZIRE ASISTATĂ DE VENTILATOR

Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

SUPORTURI STABILE DIN FONTĂ PENTRU VASELE DE GĂTIT

 

Suporturile instabile şi dificil de curăţat pentru vasele de gătit nu mai reprezintă o problemă. Plitele cu gaz de la Hansa sunt dotate cu suporturi din fontă noi, robuste şi stabile pentru vasele de gătit, care pot fi spălate confortabil în maşina de spălat vase. Puteţi deplasa cu încredere vasele de gătit, deoarece suporturile vor rămâne în aceeaşi poziţie. Design perfect pentru confort deplin în bucătărie.

STEAM CLEANING

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A

 

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

REŢETE PE UŞĂ

 

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

SUPAPĂ DE SIGURANŢĂ LA STINGEREA FLĂCĂRII

 

Stingerea accidentală a flăcării arzătorului ar putea reprezenta un real pericol. Totuşi, acest lucru nu se întâmplă în cazul aragazurilor Hansa care sunt dotate cu o supapă specială care întrerupe alimentarea cu gaz. Siguranţa este pe primul loc!

SERTAR PE GHIDAJE CU ROLE

 

Sertarul din partea inferioară a cuptorului este montat pe role uşor de deplasat, acesta fiind un loc ideal pentru depozitarea vaselor, oalelor şi cratiţelor.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

DECONGELARE

 

Vă este poftă de nişte chiftele gustoase. Dar, mai întâi, trebuie să le decongelaţi. Nicio problemă! Introduceţi-le în cuptor şi activaţi funcţia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastră puteţi savura gustul lor delicios.

BUTOANE STANDARD

 

Butoanele elegante şi ergonomice vă permit să menţineţi curat panoul de comandă.

Capac emailat


Acesta poate fi utilizat ca o suprafaţă de lucru suplimentară, previne stropirea peretelui şi protejează partea superioară a aragazului împotriva murdăririi atunci când utilizaţi numai cuptorul. Capacul din sticlă securizată sau emailat de înaltă calitate reprezintă o soluţie practică şi sigură.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Capacitate (l): 62
Alimentare plita/cuptor: Gaz/Electric
Dispozitiv siguranta: Da
Aprindere electrica: Da
Grill: Electric
Functii cuptor:
Încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator
Grill
Încălzire în partea superioară + grill (supergrill)
Decongelare (numai ventilator)
Încălzire în partea inferioară
Încălzire rapidă
Încălzire în partea superioară + grill + ventilator
Încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convenţional)
Rotisare: Convectie aer fierbinte
Cronometru: Mecanic
Cavitate cuptor: Email Easy Clean

Echipament
Usa:
Uşă cu strat triplu de sticlă
Reţete pe geamul interior al uşii
Sistem de curăţare uşoară a uşii
Capac: Metalic
Numar arzatoare: 4
Zone de incalzire plita:
Arzător 1 kW
Arzător 1,8 kW
Arzător 1,8 kW
Arzător 2,8 kW
Tava: 1
Gratar cromat: Da
Iluminare cuptor: Da
Sertar inferior vase: Da

Specificatii tehnice
Consum: 0,99 kWh
Putere grill: 2000
Nivel de zgomot (db): 49
Dimensiuni (cm): 50X60
Culoare: Inox/Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 50 cm
Adancime neta: 60 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 41 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Camelia Chidean 22 mar. 2019
Un produs excelent. Recomand
Răspunde 1 comentariu
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL