Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator vertical multifunctional cu acumulatori 2 in 1 Bosch BBHL21840, 18V, 2 trepte, Aut. pana la 40 min, perie electrică cu EasyClean System, culoare: dark night

Cod: BBHL21840

4 stele
4.00 | (1 reviewuri)

679.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

În sfârșit! Fără cablu. Fără compromisuri în privința flexibilității. Ajutorul perfect pentru curățenie rapidă, cu performanță ridicată pe întreaga durată de utilizare.

  • Aspirator multifuncțional 2 în 1: aspirator de mână și aspirator vertical într-un singur aparat, pentru mai multă flexibilitate
  • Flexiblitate ridicată în utilizare: aspirare rapidă pe orice tip de pardosele, chiar și sub piesele de mobilier, datorită articulației extrem de mobile a duzei, precum și orice altă suprafață cu ajutorul unității centrale detașabile (aspirator de mână)
  • Întotdeauna ușor de manevrat: aspirare fără fir, fără limite, și fără necesitatea unui sistem de andocare, pentru amplasare și încărcare ușoară oriunde în casă
  • Performanță ridicată de curățare: perie motorizată PowerBrush cu sistem eficient de ghidare a aerului pentru rezultate vizibile de curățare
  • Tehnologie litiu-ion: baterii durabile pentru performanță ridicată continuă și timp de încărcare scurt

2 în 1. Pentru flexibilitate absolută.

 

 

Aspiratorul de mână integrat și reîncărcabil poate fi detașat simplu și rapid, putând fi folosit oriunde ai nevoie de acesta. Accentul este pus pe confortul în funcționare și manevrare, aspect subliniat de comutatorul pornit/oprit poziționat ergonomic și de echilibrul general al dispozitivului. Aspiratorul de mână reîncărcabil este, de aceea, ideal pentru curățarea rapidă a zonelor mici, de exemplu mese, scaune, canapea sau locuri în care este greu de ajuns, precum sertarele. Chiar și containerul de praf și filtrele sunt ușor de accesat.

Acumulator care poate fi înlocuit

 

 

Pentru a asigura longevitatea și durabilitatea aspiratorului portabil, acumulatorul performant NiMH poate fi înlocuit. Acest lucru este important, deoarece acumulatorii își pot pierde în timp capacitatea de alimentare inițială. Montează pur și simplu acumulatorul de schimb, în loc să cumperi un aspirator nou. De asemenea, poți folosi un acumulator de schimb pentru a dubla timpul de aspirare, dacă este necesar.

Acumulatorii litiu-ion: eficiență ridicată

 

 

Tehnologia Litiu-Ion de la Bosch și-a demonstrat valoarea la Sculele Electrice și Bicicletele Electrice Bosch și este sinonimă cu performanța ridicată și durata mare de funcționare a bateriilor reîncărcabile.

Acestea se caracterizează prin timpi de funcționare extra-lungi și timpi de încărcare scurți. Mai mult, acestea nu au nici un efect asupra memoriei.

Runtime 40. Durată mare de operare.

 

 

 

 

 

Trei niveluri de putere și baterii Bosch Litiu-Ion, reîncărcabile, durabile, de înaltă performanță pentru aspirare continuă până la 40 de minute.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator vertical (stick)
Putere motor: 0 - 130 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Potentiometru: Două trepte de putere
Filtru: Lavabil
Voltaj: 18 V
Acumulator / Baterii: litiu-ion
Timp incarcare: 4-5 ore
Autonomie: 40 min
Culoare: Dark night

General
Altele:
Articulație extrem de flexibile a duzei
Posibilitate de amplasare independentă pentru depozitare ușoară, economie de spatiu la depozitare și încărcare flexibilă la orice priză de alimentare
Sistem EasyClean: demontare și curățare ușoară a duzei cu perie rotativă
Indicator pentru gradul de incarcare al bateriei

Dimensiuni
Latime neta: 26.5 cm
Adancime neta: 16.5 cm
Inaltime neta: 116 cm
Greutate neta: 2.5 kg

Evaluarea medie:
4 stele
4.00 / 5
5
0%
  0
4
100%
  1
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
4 stele Madalina 15 ian. 2018
am comandat inainte un model mai puternic tot de la bosch insa acesta mi s a parut mai practic si mai usor de folosit (celalalt avand in jur de 5 kg se manevreaza mai greu). Isi face treaba bine dar nu il recomand pentru curatenie generala. Pentru intretinere este perfect.
Am dat 4 stele pentru ca materialul/plasticul din care este facut si finisajele nu sunt tocmai calitative ( eu compar cu un Rowenta si cu modelul BBH52550)
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL