Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator vertical iHunt Cyclonic Power Turbo, 0.65 L, Autonomie 40 minute (max.), Perie motorizata, Alb/portocaliu

Cod: Cyclonic Power Turbo

Adauga review
589.00 lei
reducere 91.00 lei (15%)
498.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 1 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Aspirator Vertical Cordless iHunt Cyclonic Power Turbo

De cate ori ai vrut sa aspiri si nu ai avut o priza libera? Cauti prin debara un prelungitor, te apleci, te impiedici si deja te-ai enervat. Te-ai saturat sa tot cauti saci dedicati pentru aspiratoare, nu mai suporti zgomotele puternice produse de modelele clasice si nici praful. Vrei o solutie practica, moderna, puternica si silentioasa.

Ai ajuns unde trebuie si iti spunem ca pe langa tehnologia inteligenta si puterea de aspirare turbo pe care acest model ti-o ofera, vei primi si un aspirator cu un design atragator, usor de depozitat si simplu de curatat. Pentru o casa curata si pentru un mediu sanatos.

Gata de functionare in numai cateva secunde si o pozitie fireasca si confortabila. Fa cunostinta cu aspiratorul vertical iHunt Cyclonic Power Turbo. Este pentru tine!

Panoul principal este amplasat intr-o pozitie fireasca si comoda. In acest mod, poti vedea cu usurinta nivelul acumulatorului, modurile de aspirare pe care le-ai selectat si chiar mai mult. Stie cand peria principala este incurcata si iti semnalizeaza asta, iti da de veste si cand fluxul de aer este blocat. Mai mult decat un simplu aspirator vertical, vei descopri asta din prima clipa. Comod, usor, inteligent si puternic.

De ce TURBO? Pentru ca are o putere mare de aspirare si noi credem ca nu va mai fi nevoie sa insisti intr-o anumita zona. Turbo pentru o curatare aproape impecabila, 21 kilopascali fiind puterea maxima pe care o vei descoperi de la prima utilizare. Alege intre modul standard atunci cand vrei sa intretii curatenia dintr-o anumita incapere si modul max power cand ai nevoie de mai multa putere pentru zonele mai murdare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exista placerea de a face curatenie? Noi credem ca da si va trebui sa o descoperi sau sa o redescoperi. Vei fi placut surprins sa descoperi peria flexibila si motorizata, multiplele moduri de aspirare, peria laterala ce culege mizeria din colturi si o trimite catre puternica zona de suctiune. Capul de podea nu va evita locurile mai putin accesibile si se va strecura chiar si acolo unde o perie standard nu ajunge. De acum, intretinerea curateniei va fi o placere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un aspirator cu faruri? Chiar asa, ai citi bine. Dar sunt lumini LED, unele economice si puternice. In acest mod, vei avea un aspirator vertical unic si nu va trebui sa aprinzi lumina sau sa aspiri fara sa vezi nimic. Ai facut-o pana acum si acest aspect va deveni o amintire. Peria puternica ajunge in locurile mai putin accesibile si lumina produsa te va ajuta sa nu ratezi niciun centimetru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asamblare rapida, depozitare la fel de rapida si de facila. Vei uita de dispozitivele mari si grele, de furtune rupte sau de accesorii grele si inutile. De acum, totul este modern si placut. Sunt suficiente numai cateva clikuri simple pentru ca piesele sa se imbine perfect, indiferent de configuratia pe care o vei alege. Da, vei vedea ca sunt mai multe configuratii posibile!

Stim ca o casa inseamna inclusiv mai multe camere, jaluzele, locuri complet accesibile unui aspirator clasic, covoare, mochete, canapele, mobila, etc. Oricat de multe zone ar fi, toate trebuie sa fie curate si lipsite de praf. Este motivul principal pentru care acest dispozitiv poate fi configurat in mai multe moduri. Pe scurt, poti spune ca ai in ajutor nu unul, ci mai multe aspiratoare, fiecare cu intrebuintarea sa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cablurile se incurca, sunt lungi, inestetice si incomode. Trebuie sa cauti mereu un prelungitor si de cate ori nu ai scos vechiul tau aspirator accidental din priza? Asta nu se va mai intampla! Incarcat complet, noul tau aspirator iHunt iti va oferi pana la 40 de minute de utilizare. Noi credem ca este un timp perfect pentru ca intreaga casa sa respire sanatos. Si nu uita, poti verifica in timp real capacitatea acumulatorului.

Probabil, pana acum ai evitat si ezitat sa aspiri anumite zone. Tuburile clasice sunt grele, mari si inestetice. Inca o data, un motiv sa uiti de solutiile traditionale, grele si de cabluri. Poti aspira inclusiv colturile peretilor, jaluzelele, galeriile sau partea de sus a mobilei. O vei face comod, fara efort.

Nu te mai apleca, nu mai cauta butoanele si nu le mai incurca. Panoul principal este amplasat comod, in partea de sus si iti ofera informatii clare. Ferit de zona de jos, cea care se umple prima de praf. Descopera-l si profita!

Trebuie sa recunoastem, este complet neplacut sa scoti sacul unui aspirator si sa-l golesti sau sa-l schimbi. Aproape inevitabil, praful se va respandi in incapere si te vei murdari. Trebuie sa se termine cu solutiile vechi, obositoare si stresante. Recipientul aspiratorului iHunt Cyclonic Power Turbo este fabricat din policarbonat si il poti curata apasand pe un simplu buton. Este simplu si comod, reutilizabil si labavil.

Aruncat prin debara, sub pat, in spatele usii? Acolo este acum aspiratorul tau? De ce nu l-ai depozita igienic, simplu si comod. Asta inseamna ca-l poti pastra in cele mai optime conditii, vei gasi in ambalaj inclusiv un suport pentru perete. Probabil deja ai observat ca are un design simpatic si atractiv, poate nici nu vei dori sa-l mai ascunzi. Nu-l ascunde, pune-l la treaba chiar acum!

Informatii
Brand: iHUNT
Garantie: 12 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Aspirator vertical (stick)
Putere motor: 250W
Putere motor: 131 - 650 W
Aspirare: Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.65L
Functii speciale: Variator de putere: Mod AUTO/MAX
LED-uri pentru iluminare
Indicator baterie descarcata
Baterie reincarcabila
Autonomie: 40 minute
Culoare: Alb/portocaliu

Accesorii
Perie principala: Cap de podea motorizat
Duza 2 in 1: Da

General
Accesorii: Accesoriu montare pe perete

Dimensiuni
Latime neta: 26.5 cm
Inaltime neta: 115 cm
Greutate neta: 2 Kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL