Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspiratoare

Aspiratoare - 186 produse de la 130 lei

 
Stoc furnizor
 
93000 lei
1 - 30 din 186

Aspiratorul - aparatul indispensabil care te ajută să-ți menții casa curată

Un aspirator de calitate este absolut necesar în fiecare locuință pentru a păstra spațiul curat și aerisit. Pe ideall.ro găsești diverse modele, de la producători de renume, precum Rowenta sau Philips, dar și de la mulți alți furnizori. Indiferent că îți dorești un produs ieftin sau unul profesional mai costisitor, cu sau fără sac textil, magazinul nostru îți pune la dispoziție o gamă largă de aparate performante, potrivite pentru orice buget.

Aspiratorul vertical este tot mai căutat, pentru că are o putere mare de aspirare și funcționează pe bază de acumulatori. Așadar, scapi de cablul pe care trebuie să-l tragi mereu după tine prin casă. Mulți producători cunoscuți, precum Karcher, Electrolux sau Bosch au în ofertă astfel de aparate, dotate cu funcții ce asigură o curățare umedă uscată și un raport preț-calitate excelent.

Un produs de ultimă generație este aspiratorul robot, care va face treaba în locul tău - poți opta pentru astfel de modele de la Samsung sau de la alți producători. Majoritatea aparatelor de acest fel sunt dotate cu senzori care detectează obstacolele și își calculează, cu ajutorul camerei digitale din dotare, cel mai eficient traseu de curățare al încăperii. Indiferent de opțiune, ține cont de funcțiile aparatului și selectează ceva potrivit nevoilor tale.

Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL