Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop, Wi-Fi, Alb, SKV4093GL

Cod: 25012

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

1,099.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Capacitate crescuta de curatenie

 

 



Design-ul noului robot aspirator Xiaomi a pastrat liniile clasice si culoarea alba specifica brandului. Senzorul laser a fost mutat spre centrul, iar recipientul de praf a devenit mai mare, acum are o capacitate de 0.60L. De asemenea, aspiratorul robot are un rezervor de apa de 200ml. Vine cu o baterie cu capacitatea de  2400 mAh, produsa de LG si Panasonic, cu o autonomie crescuta. In momentul in care aspiratorul mai are doar 15% energie se va duce la statia de incarcare. Odata ce bateria a ajuns la 80% energie dispozitivul va continua curatenia din locul in are a lasat-o. O alta caracteristica a noului motor Xiaomi este ca aparatul poate depasi obstacole cu inaltime de pana la 2 cm, astfel ca un cablu uitat pe jos nu va mai constitui o bariera de netrecut pentruAspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner.

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Motor imbunatatit cu o putere mai mare de aspirare

 

 

 

 


 

Noul aspirator robot vine cu o multime de imbunatatiri, ca de exemplu, o capacitate de aspirare mai mare de pana la 2500 PA. Dispozitivul este capabil sa atraga foarte mult praf si mizerie, iar daca ai in casa un animal de companie, parul sau nu va mai fi o problema. De asemenea, aspiratorul robot include un mop ceea ce inseamna o curatenie mai buna: dupa ce a strans si aspirat praful, dispozitivul spala si podeaua.

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner: Rezervor de apa pentru o curatenie precisa si eficienta

 

 

 

 

 



Modelul rezervorului de apa a fost inspirat din natura astfel ca filtrele mentin mopul curat si, totodata, controleaza cantitatea de apa care ajunge pe podea pentru ca tu sa obtii de fiecare data curatenia la care visezi. De asemenea, design-ul a fost gandit astfel incat apa poate fi schimbata cu usurinta, iar mopul inlocuit cat ai bate din palme.

O alta caracteristica a noului aspirator robot este posibilitatea de a spala filtrele de praf ceea ce inseamna ca nu trebuie sa le inlocuiesti atat de des fara teama ca ii va scadea eficienta.
Are o multitudine de senzori.

Aspirator Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

 

 

 

 

 

 



Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner este noua versiune a Mi Robot Vacuum Cleaner, imbunatatit cu functia de mop. Are o putere de aspirare crescuta, o capacitate mai mare si poate spala toate tipurile de podelele si pardoseli din casa sau de la birou. Este versiunea de aspirator pe care o astepti de multa vreme.

Informatii
Brand: XIAOMI
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Robot de aspirare
Putere motor: 33W
Putere motor: 0 - 130 W
Aspirare: Umeda / Uscata
Tip sac: Recipient
Capacitate colectare: 0.6L
Dispozitiv parcare / depozitare: Auto-parcare
Functii speciale:
- Multisuprafete
-Conectivitate Wi-Fi
-Incarcare automata
-Curatare programata
- Senzor anti-cadere
-Urcare obstacole
- Confirmari vocale
Acumulator / Baterii: Li-Ion / 2600mAh
Autonomie: 40 minute
Culoare: Alb

Dimensiuni
Latime neta: 35.3 cm
Adancime neta: 35 cm
Inaltime neta: 8.2 cm
Greutate neta: 3.6 Kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Adina Parlog 08 dec. 2020
Mi-a intampinat toate asteptarile. se misca bine, merge pe covoare (inclusiv pe cele negre pe care alte aspiratoare le vad ca pe o treapta si nu trec pe partea neagra), aspira bine covorul (am unul cu parul scurt, inalt de cam 2 cm). Atentie, nu puteti selecta unde sa spele si unde doar sa aspire, el le face pe amandoua tot timpul - acolo unde nu vreti sa spele (pe covoare, eventual), scoateti-i recipientul de apa. Este destul de silentios chiar si pe modul Turbo. Are o autonomie mai mica decat alte aspiratoare de pe piata, dar aspira la putere mare aproximativ o ora si ceva (daca aveti un apartament de aprox. 80 mp o sa aspire fara nevoie de incarcare). L-am testat si pe pete de noroi pe gresie (de la ghete), spala complet petele cam dupa a 3-a parcurgere a zonei (il puteti pune pe curatare zonala si va curata pe o raza de 1,5 metri in jurul lui, mergand de mai multe ori pe zona respectiva).

Este cel mai bun robotel din cati am vazut (am avut unul de la Rowenta pe care l-am dat inapoi si am prieteni care au alte tipuri de aspiratoare; cei care au Xiaomi (chiar si alte modele) sunt cei mai multumiti). Nu am testat indeajuns aplicatia pentru ca abia ce l-am luat, insa e grozav ca imi mapeaza corect apartamentul, imi arata durata de viata a pieselor, il pot seta sa curete in zilele si la orele la care vreau si comunica foarte mult verbal si pe aplicatie (daca e blocat, daca termina curatenia, daca incepe incarcarea, etc). Recomand. Atentie, insa, pentru cei care au trepte in casa, am observat ca nu le prea vede (a incercat sa se arunce de pe pragul mai inalt din baie pentru nu a parut ca vede diferenta de nivel). Asta cred ca se poate rezolva daca ii puneti limite pe harta.
Răspunde
5 stele Loredana Popescu 23 nov. 2020
Inainte sa il cumpar, cautam un aspirator vertical cu acumulator, dar l-am vazut la o reclama si mi-a placut ce a vazut. Am covoare cam in toata casa (60 mp), si unul dintre ele este pufos, inalt si cu fir lung. Si le aspira pe toate. Am un spatiu inaltat in bucatarie cu un prag de aprox 3 cm, urca si pe el, intra si sub mobila, daca e pe picioare mai inalte (10 cm). Putin mai ciudat pana isi face harta, a avut nevoie de 4 curatari in toata casa pana si-a finalizat harta. Ca sa poata memora harta, dupa ce a inceput prima curatare, din aplicatie, la setari -> Experimental features-> sa fie bifata salvarea hartilor. Odata completa harta casei se pot seta pereti virtuali, zone unde sa nu curete, sau sa il trimiti doar intr-o anumita zona la curatat. Singurele minusuri, pe covorul meu cu fir lung, pana reuseste sa il curete, da eroare de cateva ori ca i s-a prins ceva in perie. Simte de fapt perii covorului cum ii aspira probabil. Pur si simplu ii dau sa continue curatarea, dc nu sunt acasa primesc mesaj pe telefon ca s-a oprit, si ii dau continuare. Alt minus, daca cere sa il cureti, si il repozitionezi, dar nu te tragi la timp din fata lui, te vede ca pe un obstacol nou, neidentificat si brusc nu mai stie unde e si incepe curatarea de la inceput. Daca e la inceput nu ma deranjeaza, dar daca e pe final il trimit la culcare. Pentru banii dati (928 lei) face minuni, cunosc aspiratoare mult mai scumpe care nu fac fata la covoare sau praguri.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL