Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Soup Maker Morphy Richards Perfect Soup 501025EERROM, 1000W, 1.6 L, 4 setari diferite, Cantar integrat, Negru/Argintiu

Cod: 501025EERROM

Adauga review
698.53 lei
reducere 219.53 lei (31%)
479.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Cântar integrat

 

 

 

Cântarul integrat asigură o supă perfectă de fiecare dată. Urmărește rețetele incluse și cântărește ingredientele în soup maker pentru rezultate rapide și precise. Cântarul integrat te ajută să îți urmezi planurile de dietă și să creezi porții perfecte de supă.

Ușor de utilizat

 

 

Soup maker-ul este proiectat pentru a fi simplu și rapid de utilizat. Doar prepară și toacă ingredientele în bucățele, plasează-le în soup maker și alege fie setarea Smooth, fie Chunky. Pentru cele mai bune rezultate, taie-le în bucăți de 1 - 2 cm pentru a permite o gătire mai rapidă și o pasare mai bună. Panoul de control este ușor de folosit și are un display LED cu cronometru care îți arată exact cât mai are de gătit în timp ce tu te relaxezi și lași soup maker-ul să pregătească supa.

Făcută pe gustul tău

 

 

 

Programul Smooth pisează și gătește supa în doar 21 de minute, în timp ce programul Chunky gătește o supă cu o consistență mai densă în 28 de minute. Dacă bucățile de ingrediente rămase sunt prea consistente pentru preferințele tale, apasă pe butonul Blend până când textura supei este potrivită.

Elegant, distractiv si practic

 

 

 

Acest soup maker elegant se potrivește cu orice stil de bucătărie, iar datorită design-ului inovativ care permite un volum de 1,6l, poți face până la 4 porții de supă. E perfectă pentru atunci când vrei să îți întâmpini musafirii cu ceva rapid și atractiv.

Rapid de curățat

 

 

 

Soup maker-ul are un înveliș antiaderent ușor de curățat. După ce ți-ai savurat masa, clătește recipientul sub apă, șterge-l cu un burete îmbibat în detergent și soup maker-ul este pregătit pentru data viitoare. Pentru cele mai bune rezultate, adaugă jumătate de cană de apă sau bază de supă înainte de a pune ingredientele solide.

Rețete de început

 

 

Rețete delicioase sunt incluse în manualul de utilizare: de la supe cremoase cu roșii coapte și busuioc, până la supe cu bucățele de pui și porumb, precum și rețete de inspirație cum ar fi dovlecel, chili și cocos, dacă te simți aventuros. Ghidul te îndrumă pas cu pas pentru a face creații gustoase, smoothie-uri de zmeură și milkshake-uri de coacăze, pentru a numi doar câteva, potrivite pentru funcția de smoothie inclusă.

Informatii
Brand: Morphy Richards
Garantie: 24 luni

Date tehnice
Tipologie: Soup maker
Putere: 1000 W
Capacitate blender: 1.6 L
Functii speciale: 4 setări diferite
Afisaj: Da
Culoare: Negru/argintiu
Altele:
Doar spălare manuală
Auto-închidere
Cântar integrat
Înveliș antiaderent

Accesorii
Lavabile in masina de spalat: Nu

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL