Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Boxa portabila Akai, ABTS-T1203, 90W, Bluetooth, Karaoke, Radio, Negru

Cod: ABTS-T1203

Adauga review
928.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Boxa portabila Akai, ABTS-T1203

Akai ABTS-T1203 este o boxa portabila foarte versatila, care isi concentreaza atentia mai mult pe asigurarea unui divertisment total, decat pe redarea sunetelor de mare fidelitate. Cu un aspect destul de futurist, acest sistem audio portabil garanteaza ambele componente necesare unei petreceri, atat cea vizuala cat si cea acustica, oriunde aveti nevoie.

Are o putere cumulata de 90 W, suficienta pentru niste petreceri decente chiar si in aer liber. Asa cum aminteam mai sus, din punct de vedere al calitatii acustice, brand-ul Akai nu exceleaza, facand parte, mai de graba, din clasa mijlocie. Evident, apare intrebarea: Pentru ce sunt atat de vandute boxele Akai? Ei bine, acestea ofera un divertisment total, cu o investitie minima.

Inglobeaza o functie Karaoke si vine la pachet cu un microfon wireless, astfel ca distractia va fi garantat oricand veti da play negativului si cineva se va gandi sa-si etaleze valentele vocale. In plus, in partea superioara a boxei intalnim o miniconsola DJ care va permite sa realizati trecerile intre melodii si sa inserati cateva efecte acustice. De asemenea, aceasta boxa portabila are si un receptor radio FM. Impresia vizuala va fi si ea amplificata de spectacolul de lumini, care vor fi corelate cu ritmul muzicii.

Boxa portabila Akai ABTS-T1203 poate reda fisiere audio atat prin metode clasice (memorii USB si SD carduri), cat si prin modalitati moderne, fara fir (Bluetooth) direct de pe smartphone sau tableta. Fisierele acceptate sunt MP3 si WMA.

Informatii
Brand: Akai
Garantie: 24 luni

General
Tip sistem: Boxa portabila
Putere totala [W]: 90
Culoare: Negru
Altele:
Bluetooth
USB
Cititor de carduri
AUX
2 canale
Formate audio suportate: MP3, WMA
Karaoke

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL