Categorii de produse

Boxa portabila Akai ABTS-H12L, microfon wireless, Bluetooth, radio FM

Cod: ABTS-H12L


Detalii produs

Akai ABTS-H12L

Akai ABTS-H12L este o boxa portabila destul de accesibila, ce ofera performante acustice medii si un nivel ridicat de divertisment. Aceasta inglobeaza cateva functii interesante care va dau sansa sa personalizati fiecare petrecere.

Boxa portabila Akai ABTS-H12L are o constructie robusta, fiind foarte rezistenta la diferitele agresiuni. Avand in vedere ca dimensiunile sale nu sunt tocmai compacte, aceasta a fost echipata cu roti si maner de transport pentru a fi usor mutata oriune este nevoie de ea. In partea frontala intalnim un grilaj solid ce protejeaza difuzoarele si orga de lumini disco. Panoul de control este amplasat in partea superioara si ofera acces total, asemenea telecomenzii cu infrarosu.

La capitolul conectivitate intalnim doua solutii clasice, USB si slot TF dar si o varianta mai moderne, conexiunea Bluetooth. Cea din urma va permite redarea fisierelor audio de pe dispozitivele mobile, fara a mai avea nevoie de vreun fir. Operatiunea necesita doua setari simple, ce nu dureaza mai mult de 20 de secunde iar transferul semnalelor acustice se va realiza de cele mai multe ori fara probleme, la o calitate destul de buna. Boxa incorporeaza si un receptor radio AM/FM.

Pentru ca nivelul de divertisment sa fie maxim, boxa portabila Akai ABTS-H12L dispune si de un microfon wireless, astfel ca spectacolele de karaoke vor fi un real succes. In plus, sistemul de lumini disco va contura imaginea unui party in toata regula.

Caracteristici

Informatii
Brand: Akai
Garantie: 24 luni

General
Tip sistem: Boxa portabila
Putere totala [W]: 40 W
Culoare: Negru
Altele:
Bluetooth
Radio FM
Karaoke
Acumulator Li-Ion, 3000 mAh
USB

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate