Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Casti audio wireless Philips SHB2515BK/10, in-ear, Bluetooth, izolare fonica, redare 100 h, Negru

Cod: SHB2515BK/10

Adauga review
468.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Durată de redare de până la 100 ore

Cu tocul de încărcare portabil, aceste căști nu te vor lăsa la greu. Beneficiezi de o durată de redare sau de convorbire de până la trei ore la o singură încărcare. Dacă pleci la drum cu un toc încărcat complet, beneficiezi de încă 100 ore la mai multe încărcări. Doar introdu căștile în toc de fiecare dată când trebuie încărcate. O încărcare completă durează 1,5 ore.

Fii liber. Toc de încărcare portabil

Nu rămâneți niciodată fără baterie. Tocul de incarcare portabil cu o bancă de alimentare încorporată de 3350 mAH nu doar că vă încărcați căștile, dar vă încarcă și telefonul. Pur și simplu conectați dispozitivul inteligent la carcasă prin portul USB.

Confortabile și sigure

Graţie designului comod și ușor, poţi să dai un impuls muzicii în confort real. Suporturile moi și cauciucate în formă de aripă se fixează în siguranţă sub pliul urechii exterioare. Capacele auriculare interschimbabile din cauciuc îţi permit o potrivire intraauriculară perfectă, creând o etanșare strânsă, astfel încât să nu pierzi niciun sunet.

Sunet excelent, întotdeauna

Difuzoarele acustice din neodim de 6 mm îţi oferă sunet excelent și bas puternic. Tubul acustic de formă ovală maximizează izolarea pasivă a zgomotului. Modul mono îţi dă posibilitatea de a lăsa o ureche descoperită când vrei să rămâi la curent cu ce se întâmplă în jur.

Asociere Bluetooth inteligentă

Căștile tale sunt gata de asociere imediat ce le scoţi din cutie. Odată ce le-ai asociat, căștile își amintesc ultimul dispozitiv cu care au fost asociate.

Buton multifuncţional.

Controlează cu ușurinţă muzica și apelurile prin butonul multifuncţional. Nu îţi place melodia curentă. Omite-o printr-o apăsare lungă. Vrei să respingi un apel și să asculţi în continuare. O simplă apăsare de buton rezolvă situaţia.

Salut, Siri! Salut, Google!

Activează-ţi asistentul vocal al telefonului cu o apăsare dublă pe buton. Solicită Siri sau Asistentului Google să redea muzică, să efectueze apeluri sau să trimită mesaje prietenilor, să consulte prognoza meteo și multe altele.

Anularea zgomotului și ecoului

Spuneţi adio acelor ecouri enervante când vorbiţi la telefon. Cu tehnologia noastră de anulare a ecoului acustic, aveţi parte întotdeauna de o conexiune clară, neperturbată.

Mod mono

Modul mono pentru momentele în care dorești să ai o ureche descoperită

Tub acustic oval

Tub acustic oval. Confort și izolare pasivă a zgomotului

Capace auriculare

Capace de căști auriculare mici, medii și mari, pentru o potrivire perfectă

Toc de încărcare portabil.

Mergi la sală. Apoi pe pistă. Aceste căști intraauriculare true wireless sunt prevăzute cu un toc de încărcare ultraportabil.

Caracteristici:

Microfon: microfon încorporat

Profiluri Bluetooth: A2DP, Handsfree, HFP, HSP

Dimensiune drivere: 6 mm

Dimensiunile produsului

Dimensiunile produsului (L x P x P): 4,1 x 8 x 3,6 cm

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL