Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combină frigorifică Samsung RB41R7837S9, 406 L, H 201.6 cm, No Frost, Congelare rapidă, Răcire rapidă, Compresor Digital Inverter, Mod Vacanță, Inox rafinat

Cod: RB41R7837S9

5 stele
5.00 | (3 reviewuri)

4,359.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Prospețime și umiditate, cu ajutorul răcirii independente

Twin Cooling Plus™

Menține nivelul de umiditate și prospețime al alimentelor tale pentru un timp mai îndelungat*. Twin Cooling Plus™ optimizează rapid temperatura și umiditatea în frigider și congelator cu răcire independentă. Păstrează alimentele în cele mai bune condiții și le protejează aroma și savoarea naturală, împiedicând amestecarea mirosurilor.

* În baza testării independente efectuate de Intertek în comparație cu un sistem convențional de răcire

Mai mult spațiu în interior, aceeași dimensiune la exterior.

SpaceMax™

Stochează mai multe alimente cu ajutorul unui interior foarte spațios de 410 litri*. Tehnologia SpaceMax Technology™ permite pereților să fie mult mai subțiri, deoarece utilizează o cantitate minimă de izolație de înaltă eficiență. Astfel, se creează mai mult spațiu de stocare fără a crește dimensiunile externe sau a compromite eficiența energetică.

* Capacitatea este diferită pentru fiecare model.

Răcire de precizie pentru prospețime maximă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sistem de răcire Precise

Păstrează prospețimea, aroma și textura mâncării pentru mai mult timp. Răcitoare independente în fiecare compartiment de răcire, în mod egal în fiecare colț. Izolația avansată reduce orice fluctuații, indiferent de cât de cald sau de frig este afară. Tehnologia Digital Inverter înregistrează și controlează temperatura cu acuratețe.

* În baza testării independente efectuate de Intertek în comparație cu un sistem convențional de răcire.

Depozitare flexibilă a alimentelor cu o singură atingere

CoolSelect Plus

Bucură-te de depozitarea flexibilă a alimentelor cu ajutorul zonei CoolSelect Plus. Cu o singură atingere, acesta poate schimba modurile pentru a stoca diferite alimente la temperatura optimă, astfel încât totul să rămână mai proaspăt. Pur și simplu selectează Cool (2℃), Chill (-1℃), Soft Freeze (-5℃) sau Freeze (-15~-23℃), în funcție de nevoile tale.

Răcire sau congelare rapidă la cerere

Power Cool/Power Freeze

Bucură-te de o performanță rapidă de răcire. Prin atingerea unui singur buton, Power Cool suflă cu intensitate aer rece în frigider pentru a-ți răci rapid alimentele sau băuturile preferate. Iar Power Freeze eliberează o rafală rapidă de aer rece în congelator. Este grozav pentru înghețarea sau întărirea hranei congelate și producerea de gheață.

Păstrează aerul rece înăuntru, pentru o prospețime maximă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metal Cooling

Păstrează mâncarea proaspătă chiar dacă deschizi și închizi frecvent ușa. Conducta de răcire metalică de pe peretele inferior ajută la menținerea temperaturii interne optime. Păstrează temperatura scăzută și împiedică pierderea aerului rece atunci când ușa este deschisă. Reface rapid orice pierdere de căldură atunci când este închisă din nou.

Îngrijire optimizată pentru carne delicată și pește

Zona Optimal Fresh

Oferă alimentelor delicate o atenție specială. Sertarul zonei Optimal Fresh asigură mediul optim pentru conservarea cărnii și a peștelui. Acesta le menține la o temperatură mai scăzută decât cea a frigiderului cu o fluctuație de numai ± 0,5 grade. Astfel, alimentele se mențin extrem de proaspete și au cea mai bună textură și cel mai bun gust.

Face mai puțin zgomot și consumă mai puțină energie

 

 

 

 

 

 

 

Digital Inverter

Bucură-te de o mai mare eficiență energetică, de zgomot redus și de performanță de durată. Compresorul Digital Inverter adaptează automat turația, în funcție de necesarul de răcire pe cele 7 niveluri. Astfel încât funcționează economic și tăcut. De asemenea, asigură o mai mare durabilitate, având o garanție de 10 ani*.

* Garanția de 10 ani este limitată numai la compresor.

Alimente proaspete, fără acumulări de gheață, pentru mai mult timp

 

 

 

 

 

 

 

No Frost

Păstrează prospețimea alimentelor mai mult timp, fără îngheț. Tehnologia No Frost menține o temperatură optimă constantă în fiecare colț prin creșterea circulației aerului. Oprește acumularea de gheață pe alimente, cum ar fi legumele, astfel încât acestea să rămână proaspete. Și elimină necesitatea dezghețării frigiderului.

* Comparație între frigiderul Samsung RB31FERNCWW (cu înghețare) și frigiderul RL39THCTS (No Frost). Rezultatele individuale pot varia în funcție de regimul de utilizare.

Poți introduce în mod flexibil obiecte mai înalte și mai voluminoase

 

 

 

 

 

 

 

Raftul Slide & Fold

Depozitează obiecte mari și voluminoase mult mai eficient. Un raft Slide & Fold* poate fi glisat fără efort și poate fi ușor pliat în două pentru a crea mai mult spațiu și a putea încăpea în el articole de diferite forme și dimensiuni. Astfel încât tu să te asiguri că nu există spațiu irosit și că te poți bucura de o modalitate mai convenabilă de a îți organiza și păstra alimentele.

* Optional.

Depozitare flexibilă pentru a încăpea mai multe alimente în ușă

Coșuri reglabile pentru ușă

Ajustează spațiul din ușă pentru a se potrivi toate mărimile de sticle, cutii de carton și alte produse alimentare din lapte. Cu ajutorul a patru coșuri reglabile pentru ușă poți să organizezi cu ușurință și să depozitezi în mod flexibil mai multe articole de dimensiuni diferite și să te asiguri că vor rămâne în siguranță. Pentru a putea utiliza mai bine spațiul disponibil.

Se deschide în orice direcție dorești

Ușă reversibilă

Alege direcția în care frigiderul și congelatorul se deschid cu ajutorul ușii reversibile. Înseamnă că este întotdeauna ideal pentru configurația preferată a bucătăriei tale. Fiecare ușă poate fi inversată prin simpla mutare a balamalelor. Deci, se potrivește aproape oriunde și te poți bucura de avantajul de a face lucrurile cum îți place.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 406
Volum total litri: 351 - 450 L
Volum frigider: 276
Volum congelator: 130
Functii speciale:
Debit multiplu
Răcire Twin și Metal

Compartiment frigider
Cutie fructe / legume: 2 (Zonă Extra prospețime 1 buc. / Casetă legume 1 buc.)
Compartimente speciale: Compartiment pentru lactate
Rafturi pe usa: Da
Suport sticle: Da
Suport oua: Da
Functie Super racire: Da
Functie Vacanta: Da

Compartiment congelator
Capacitate de congelare (Kg/24h): 15
Functie super congelare: Da
Detalii compartimente: 3 sertare

Detalii tehnice
Consum energetic (kW/an): 288
Autonomie fara curent (ore): 18
Clasa climatica: SN,N,ST,T
Nivel de zgomot (dB): 39
Alte caracteristici: Compresor Digital Inverter
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Inox rafinat
Agent frigorific: R600a

Functionalitate
Control: Display extern
Iluminare interioara: LED
Usi reversibile: Da
Maner: Cavitate
Avertizare usa deschisa: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: E
Clasa eficienta energetica: A++

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 65 cm
Inaltime neta: 201.6 cm
Greutate neta: 75 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  3
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Claudiu A 19 iun. 2020
Super ok, silentios, arata bine, congeleaza rapid, raceste la fel de bine si in racitor, lumina ambientala este foarte tare, dispay cu setari de temperatura super, corespund temperaturile setate cu cele obtinute, am verificat cu termometre de frigider, sunt foarte multumit de achizitia facuta, isi merita bani chiar daca ete un pic cam scump.
Răspunde
5 stele Claudiu Angel 08 apr. 2020
Super ok, silentioasa, raceste si ingheata foarte bine, temperaturile setate corespund, am verificat cu termometru de frigider, spatios, iluminarea ambientala de pe usa este practica.Partea negativa ar fi ca, piciorusele reglabile din fata au limitare la strangere si nu poti aduce chiar la nivel, frigiderul, cu partea din spate, astfel ca acesta sta usor inclinat spre spate, dar probabil asa este conceput din fabrica.
Răspunde
5 stele Claudiu Angel 02 apr. 2020
O am de cateva zile si e super, silentioasa, trebuie sa fi foarte atent ca sa-i auzi motorul, incapatoare, iluminarea led foarte eficienta, displayul de pe usa foarte ok, in 2 ore de la punerea in functiune a ajuns la temperatura setata din fabrica, +3*, respectiv -19* fara alimente, am masurat temperatura in racitor(frigider), cu termometru pentru frigidere si corespundea cu cea indicata pe displayul de pe usa, iar lumina ambientala,albastra, intre usi este super.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL