Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Combina frigorifica Samsung RB37J500MSA, 353 l, Full NoFrost, Compresor Digital Inverter, H 201 cm, Metal Graphite

Cod: RB37J500MSA

5 stele
5.00 | (4 reviewuri)

2,969.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Mai mult în interior, la fel la exterior

Are mai mult spațiu de stocare interior decât un model BMF obișnuit, dar are aceleași dimensiuni exterioare.* Tehnologia sa SpaceMax Technology™ constă dintr-o conductă în perete cu design suplu, care creează capacitate internă suplimentară, fără a compromite eficiența energetică. *Comparativ cu Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1

Răcire uniformă

Sistemul de răcire totală răcește frigiderul în mod uniform, dintr-o parte în alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecărui raft, astfel că menține o temperatură constantă, iar mâncarea rămâne mai proaspătă.

Condiții ideale pentru carne și pește

Zona Fresh este un sertar inteligent proiectat, care oferă mediul ideal pentru păstrarea cărnii și a peștelui, păstrându-le la temperatura optimă, astfel încât ele să rămână proaspete și să aibă cea mai bună aromă.

Depozitați-le așa cum doriți

Cele 4 rafturi pe ușă ajustabile vă ajută să organizați și să stocați în mod simplu și flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteți ajusta recipientele, făcând loc pentru tot felul de sticle, cutii și alte articole, astfel încât să vă utilizați la maximum spațiul de stocare.

Cutie deschisă de mari dimensiuni (Congelator)

 

 

 

 

 

 

 

O deschidere mai mare face organizarea și scoaterea articolelor mai simple, optimizând spațiul de stocare.

Iluminare LED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LED-urile luminează extraordinar de bine interiorul frigiderului, fără a compromite puterea de răcire a acestuia.

Lucrează inteligent și se menține tânăr

 

 

 

 

 

 

 

 

Un compresor invertor digital controlează automat viteza, ca răspuns la cererea de răcire de la cele 7 niveluri. Astfel, utilizează mai puțină energie, minimalizează zgomotul și reduce uzura, pentru o performanță mai îndelungată.

Fără acumulări de gheață

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehnologia No Frost împiedică acumularea de gheață și menține o temperatură constantă în toate colțurile. În plus, răcește de aproape două ori mai repede*, solicitând mai puțin sistemul de răcire și mărind durabilitatea acestuia.

* Pe baza unei comparații între frigiderul Samsung RL39THCTS și frigiderul cu tehnologie No frost RB31FERNCWW. Rezultatele individuale pot varia în funcție de modul în care sunt utilizate de către consumatori.

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Combina frigorifica
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 353
Volum total litri: 351 - 450 L
Volum frigider: 255
Volum congelator: 98
Functii speciale:
Compresor Digital Inverter
All Around Cooling

Compartiment frigider
Dezghetare: Automata
Numar rafturi cabinet: 3
Cutie fructe / legume: 2 (1 Zona Fresh / 1 Compartiment răcire)
Compartimente speciale: Compartiment pentru lactate
Rafturi pe usa: 6
Suport oua: Da
Functie Vacanta: Da

Compartiment congelator
Decongelare: Automata
Capacitate de congelare (Kg/24h): 13
Numar total compartimente: 3
Functie super congelare: Da
Tava cuburi de gheata: Da

Detalii tehnice
Numar compresoare: 1
Consum energetic (kW/an): 183
Autonomie fara curent (ore): 16
Clasa climatica: SN, N, ST, T
Nivel de zgomot (dB): 39
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Metal Grafit
Agent frigorific: R600a

Functionalitate
Control: Intern
Iluminare interioara: LED
Usi reversibile: Da
Maner: Incorporat
Alarma: Da

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: D
Clasa eficienta energetica: A+++

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 67,5 cm
Inaltime neta: 201 cm
Greutate neta: 71 Kg
Greutate bruta: 74 Kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  4
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele costin nicolae 07 sept. 2020
Livrata pana in casa, cu multa atentie, fara zgaraieturi. Am lasat-o o zi jumate in pozitie verticala, apoi am asezat-o pe pozitie perfect orizontala, i-am pus o sipca de aprox.1cm sub rotitele din spate pentru egalizare. Este foarte silentioasa si raceste destul de rapid. Sper sa se inscrie in consumul estimat!
Multumesc!
Răspunde 1 comentariu
5 stele Costi 05 feb. 2020
Dețin această combină de o săptămână, am înlocuit o combină westpoint, tot no frost, doar, a + și 290 l. Până să pun în funcțiune samsungul îi spuneam soției că aș fi mulțumit dacă va fi la fel de silențios ca și westpoint. Distribuitorul a transportat-o la orizontală ( culcată ) pentru că așa i-a permis mașina, fiind o dubiță. Băieții au fost de treabă și mi-au adus-o până în casă, destul de greu, ținând cont de dimensiuni și greutate, 201 cm, 71 kg. dar au manevrat-o cu multă atenție . Au desfăcut ambalajul, combina perfectă, fără zgarieturi sau îndoituri. Am montat-o pe hol ferită de soare sau surse de căldură, în spate are montate rotițe, în față piciorușe reglabile, este recomandat să fie fixată cu o ușoară înclinare spre spate. Am lasat-o 48 de ore, după recomandări, pt. separarea freonului de ulei. După 2 zile am conectat-o la priză, am lăsat-o să-și facă răcirea timp de 6 ore, goală, programată la 2 grade în frigider și minus 17 grade în congelator. Apoi am transferat alimentele din combina veche. A doua zi am programat frigiderul la 3 grade, așa cum e recomandat pentru un consum economic. Am pus un termometru pentru verificare, după 2 ore, în frigider erau 7 grade, ceva era în neregulă, am recitit instrucțiunile și scrie că în spatele sertarului pt. legume ( are un decupaj ) se găsește un reostat ce trebuie mutat de la stânga spre dreapta, eu l-am lăsat aproape de jumătate și am rezolvat problema, am verificat periodic, câteva zile, temperatura în frigider era de 4 - 6 grade, dar trebuie ținut cont și de alimentele introduse recent, de cantitate, de frecvența și durata ușii deschise. Puteți programa și temperaturi mai scăzute, dar crește consumul și există riscul să înghețe legumele și fructele din sertare. Eu sunt f. mulțumit de alegerea făcută, nu mă așteptam să fie așa de silențios, trebuie să lipești urechea să auzi compresorul, nu face zgomot nici când își face programul de dezghetare, nu face gheață sau condens, este mult mai încăpător decât vechea combină, rafturile și sertarele sunt de f. bună calitate, este a+++, dotat cu răcire rapidă, mod vacanță, no frost, alarmă, un design deosebit, recomand celor ce-și doresc o combină frigorifică economică, silentioasa cu dotari foarte bune la 2299, un preț bun.
Răspunde 1 comentariu
5 stele Kospo 03 feb. 2020
Am cumparat-o acum o săptămână, curierul a transportat-o pe orizontală adică, culcată, și am ținut-o 48 de ore în poziție normală, fără să o conectez la priză, asta pentru a se face separarea agentului de răcire, de ulei. Așa am citit mai multe review-uri și recomandări, că trebuie procedat, altfel, pot apărea probleme grave de funcționare. Am făcut trecerea de la o combină westpoint, tot no fost, doar cu A+ și 290 l, ce funcționează perfect și acum. Până să pun în funcțiune combina Samsung, chiar îi spuneam soției, că aș fi foarte mulțumit să fie silentioasă, cel puțin ca asta veche. Dar, surpriză, când am conectat-o la priză trebuie să ții urechea lipită pe combină ca să auzi compresorul. Sunt încântat de această combină, arată foarte bine la exterior, la interior foarte încăpătoare, 353 l, rafturile de sticlă și sertarele din plastic, de foarte bună calitate. Am lăsat-o 6 ore să funcționeze goală cu temperaturile reglate la 1 grad pt. frigider și -19 congelator, apoi, am făcut transferul alimentelor din combina veche. Am redus temperaturile la 3 grade în frigider și -17 la congelator. După 2 ore am introdus un termometru, l-am ținut o oră, recunosc m-am îngrijorat când am văzut 6 grade în frigider și in sertarul cu legume. Am recitit instrucțiunile și este acolo, o recomandare ce spune că în spatele sertarului destinat legumelor ( chiar este decupat ) există un fel de reostat, ce trebuie deplasat spre dreapta ( eu l-am lăsat aproape de jumătate). Am reglat temperatura pt. frigider la 1 grad, am lăsat termometru în frigider până a doua zi. Dimineața merg direct la frigider, verific termometru arată 1 grad. Mi-au dispărut îndoielile, anterioare, în privința combinei samsung. Am reglat, iar, temperatura interioară la 3 grade ( cum este recomandat ) și de atunci am tot verificat și temperatura a oscilat între 3 - 5 grade în funcție și de alimentele nou introduse și cât se ține ușa deschisă. Congelatorul functionează perfect, este încăpător . Cred că este cea mai bună alegere, calitate - preț . Voi reveni cu o completare în privința consumului, să vedem avantajul celor 3 de + , după cum funcționează, sunt sigur că va fi mult mai redus. Baftă celor ce vor opta pentru această foarte bună combină, dacă citiți cu atenție instrucțiunile și selectați review-urile celor, să zicem, mai cu experiență, veți fi mulțumiți.
Răspunde
5 stele Andrei 23 mar. 2019
Cred ca momentan este cel mai bun frigider din România ptr un apartament. Restul sunt umplutura, turcizme... Am vrut să iau Liebherr, dar am înțeles că s a stricat și el, îl fac bulgarii. Răcește incredibil, consuma incredibil, fără zgomot, etc. Doar 5 stele peste tot. De finisaj și material, nici nu mai vb..
Răspunde 1 comentariu
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL