Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Congelator Samsung Bespoke RZ32A748522, No Frost, SpaceMax™, 323 l, 7 compartimente, All-Around Cooling, Conversie frigider optional, Metal Cooling, Digital Inverter, Clasa F, H 185.3 cm, Sticla neagra

Cod: RZ32A748522/EF

Adauga review
4,455.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Un design elegant, unic și personalizat

Bespoke - Design care poate fi personalizat

Creează un spațiu pentru bucătărie elegant și unic, cu un design care poate fi personalizat. Este disponibil într-o gamă variată de materiale: Satin Glass, Glam Glass, Clean Glass, Cotta Metal, Steel Metal. Și le poți combina cu diferite culori ale ușilor*.

Design compact la exterior, capacitate mare în interior

Tehnologia SpaceMax™

Depozitezi mai multe alimente, cu un interior foarte spațios. Tehnologia unică SpaceMax™ folosește o izolație de înaltă eficiență, care permite pereților să fie mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Deci, creează mult mai mult spațiu de stocare în interior, fără să crească dimensiunile exterioare.

Depozitare flexibilă pentru mai multe alimente proaspete

Congelator covertibil în Frigider

Bucură-te de cele mai bune servicii de stocare flexibile. Transformi cu ușurință congelatorul într-un frigider, dacă este nevoie și optimizezi modul prin care utilizezi tot spațiul. Așadar, există întotdeauna suficient spațiu pentru a păstra și mai mult din mâncarea proaspătă pe care o apreciezi în mod special sau pe care trebuie să o păstrezi în diferite anotimpuri sau pentru ocazii speciale.

Răcire perfect uniformă în tot frigiderul

All-Around Cooling

Sistemul All Around Cooling are grijă să răcească în mod egal și la aceeași temperatură tot frigiderul, dintr-un colț în celălalt. Temperatura constantă este asigurată de aerul rece suflat în dreptul fiecărui raft. Astfel, fiecare articol este răcit eficient iar mâncarea rămâne proaspătă mai mult timp.

Fără acumulare de gheață nedorită

No Frost

No Frost este tehnologia care răcește într-adevăr uniform și împiedică depunerile de gheață, salvându-te de operațiunea complicată a decongelării. Alimentele perisabile rămân proaspete și hrănitoare, iar tu faci economie la factura de energie. De asemenea, îmbunătățește circulația aerului, pentru a menține o temperatură constantă și atinge temperatura țintă mult mai repede.

Păstrează aerul rece înăuntru, pentru o prospețime maximă

Metal Cooling

Păstrezi alimentele proaspete, chiar dacă deschizi și închizi frecvent ușa frigiderului. Placa Metal Cooling din partea din spate, ornamentele metalice ale rafturilor ăăstrează temperatura scăzută, previne pierderea aerului rece și ajută la refacerea oricărei pierderi de căldură. Îți oferă un aspect premium și sunt ușor de întreținut/șters.

Înghețare puternică, mai rapidă și intensă

Power Freeze

Îngheață-ți alimentele sau fă gheață într-o clipă! La simpla apăsare a unui buton, funcția Power Freeze setează automat temperatura congelatorului la cel mai scăzut nivel și creează o explozie rapidă de aer rece, intens. Este minunat pentru congelarea sau întărirea alimentelor congelate, cum ar fi înghețata, și pentru a face gheață rapid.

Vezi în fiecare colț, cu o lumină mai strălucitoare

Iluminare LED

Găsești ingrediente mai ușor și economisești spațiu și bani cu iluminarea LED. Este mai delicată, mai luminoasă și mai eficientă din punct de vedere energetic, decât iluminatul convențional. Iluminează strălucitor fiecare colț, cu o lumină mai confortabilă, și îți reduce în același timp facturile la electricitate.

Multă gheață, și mai mult spațiu în congelator

Slim Ice Maker

Creează mai mult spațiu, pentru a stoca mai multe alimente, dar având în continuare suficientă gheață cu Indoor Ice Maker. Întrucât este încorporat în ușă, îți oferă spațiu de stocare suplimentar, eliberând spațiul din raftul congelatorului. În același timp, produce și stochează destulă gheață iar prin capacul său transparent din plastic poți vedea cu ușurință câtă a mai rămas.

Optimizat pentru a economisi energie și o durabilitate mai mare

Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de o eficiență energetică excelentă, mai puțin zgomot și o performanță de lungă durată. Compresorul Digital Inverter își ajustează automat viteza, ca răspuns la necesarul de răcire. Deci este mai silențios, utilizează mult mai puțină energie și este susținut de o garanție de 20 de ani** (limitată doar pentru compresor), cea mai lungă din industrie.

Se deschide în orice direcție dorești

Ușă reversibilă

Alege direcția de deschidere a frigiderului cu ușă reversibilă. Este întotdeauna ideală pentru amenajarea bucătăriei așa cum dorești. Ușa poate fi inversată prin simpla schimbare a balamalelor*. Deci, se potrivește aproape oriunde și-ți oferă flexibilitatea de a combina module în diferite moduri.

Partea din spate ușor de curățat, durabilă și protectivă

Clean Back

Curăță spatele frigiderului tău mult mai ușor. Clean Back este un capac de siguranță, complet neted, care protejează agregatul frigorific. Poate fi curățat cu ușurință și oferă o durabilitate suplimentară. Împiedică murdăria să se adune în jurul componentelor și le protejează de lovituri.

 

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Congelator
Incorporabil: Nu

Specificatii generale
Tehnologie racire: No Frost
Volum total: 323 l
Volum total litri: 301 - 350 L
Functii speciale:
All-Around Cooling
Hot Stamping
Metal Cooling Duct

Compartiment congelator
Capacitate de congelare (Kg/24h): 14.8 kg
Numar total compartimente: 7
Functie super congelare: Da
Detalii compartimente:
3 rafturi
4 sertare
Raft pe usa: Slim Ice maker + 2 rafturi

Detalii tehnice
Numar compresoare: 1
Consum energetic (kW/an): 329
Clasa climatica: SN, N, ST, T
Nivel de zgomot (dB): 40
Alte caracteristici: Compresor Digital Inverter
Culoare: Negru
Detalii culoare: Black Glass - usa panel exterior sticla neagra

Functionalitate
Control: Afisaj intern
Iluminare interioara: Top LED
Usi reversibile: Da
Design: Bespoke
Avertizare usa deschisa: Da

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 68.8 cm
Inaltime neta: 185.3 cm

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: F

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL