PREȚURI COMPETITIVE
BRAND 100% ROMÂNESC

Cuptor cu microunde Panasonic NN-GD38HSSUG, 23 L, 1000 W, 6 nivele putere microunde, Grill, Tigaie Steam+, Tehnologie Inverter, 17 programe automate, Negru/Argintiu

Cod: NN-GD38HSSUG

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

789.00 lei

Plata în 3 sau 4 rate GRATUITĂ prin card bancar de debit.

3x 3 rate de 263.00 lei | DAE 0%
4x 4 rate de 197.25 lei | DAE 0%

Află mai multe


Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

Cuptor cu microunde cu grătar, cu accesoriu pentru gătit la aburi

Tigaie Steam+: gătiţi cu uşurinţă la aburi, fierbeţi înăbuşit, rumeniţi la grătar şi gătiţi cu aburi la grătar • 17 programe automate

Microunde şi oală cu tehnologie Steam+

Utilizaţi oala Steam+ cu capac, iar mâncarea dvs. va fi gătită perfect la aburi, ceea ce o păstrează cât mai delicioasă şi mai nutritivă. Utilizaţi oala Steam+ fără capac, iar mâncarea dvs. va fi rumenită pe grătar, ceea ce îi dă o textură crocantă şi savuroasă.

Gătit la aburi

Turnaţi apă în oala Steam+ şi aşezaţi tava pentru gătit la aburi în interior. Aşezaţi mâncarea direct pe tava pentru gătit la aburi. Acoperiţi cu capacul şi aşezaţi oala direct în cuptorul cu microunde.

Fierbere înăbuşită

Aşezaţi mâncarea direct în oala pentru rumenire, acoperiţi cu capacul şi aşezaţi oala în cuptorul cu microunde. (Nu este necesară preîncălzirea.)

Prăjire

Aşezaţi mâncarea direct în oala pentru rumenire, acoperiţi cu capacul şi aşezaţi oala în cuptorul cu microunde. (Nu este necesară preîncălzirea.)

Rumenire pe grătar

Aşezaţi mâncarea direct în oala pentru rumenire şi aşezaţi oala în cuptorul cu microunde. (Pentru rezultate optime, preîncălziţi oala pentru rumenire înainte de utilizare.)

Gatit Dual

Multiple functii microunde si functii gratar prin incalzitor cu cuart

Funcţie Quick 30 (Rapid în 30 de secunde) la 1 000 W

Această funcţie vă permite să gătiţi rapid şi simplu timp de 30 de secunde fără a fi necesară selectarea unor setări suplimentare. Fiecare apăsare de buton o setează pentru 30 de secunde şi este posibilă setarea până la 5 minute.

Noul mod de a găti

Descoperiţi bucuria gătitului sănătos, cu ingrediente proaspete, cu tehnologia Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde. Graţie controlului său precis al puterii, mâncărurile sunt gătite uniform şi sunt gata extrem de rapid.

Rezultate optime la gătit

Este întotdeauna o provocare să gătiţi o friptură până când este suculentă şi perfect roz în interior, cu o textură crocantă la exterior. Dar, graţie tehnologiei Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde şi funcţiei de grătar, acest lucru este uşor. Spre deosebire de cuptoarele cu microunde convenţionale care pornesc şi opresc în mod repetat nivelul maxim de putere, acest produs menţine nivelul optim de putere chiar şi pentru cele mai complicate feluri de mâncare. Nici chiar decongelarea rapidă a unei fripturi nu mai este o problemă. Mâncarea dvs. este gătită nu doar mai blând, ci şi mai rapid.¹ ¹ Se aplică doar cuptoarelor cu microunde mixte şi cu grătar.

Noul mod de a găti. Proaspăt. Sănătos. Inteligent

Care este diferenţa între cuptoarele cu microunde Panasonic cu tehnologie Inverter şi cele fără această tehnologie? Cuptoarele cu microunde convenţionale pornesc şi opresc nivelul maxim de putere, în timp ce tehnologia Inverter menţine nivelul optim de putere pentru a prepara rapid mâncăruri sănătoase şi gătite uniform.

Chiar şi la încălzire şi la decongelare

Este dificil să topiţi ciocolată într-un cuptor cu microunde convenţional fără a o arde. Mâncarea pentru bebeluşi ridică şi mai multe probleme, deoarece trebuie să vă asiguraţi că nu există porţiuni prea fierbinţi sau prea reci. Graţie tehnologiei noastre Panasonic Inverter pentru cuptoare cu microunde, puteţi să încălziţi şi să decongelaţi în timp record chiar şi alimentele cele mai sensibile.

Economiseşte timp şi energie

Gătiţi cu până la 40 %¹ mai rapid cu modul de gătit combinat, prin utilizarea mai multor funcţii în acelaşi timp. Spre deosebire de cuptoarele cu microunde fără tehnologie Inverter, care operează funcţiile doar una după alta, ceea ce face ca gătitul să dureze mai mult. Combinaţi funcţia de microunde cu funcţia de convecţie sau de grătar - ori cu toate în acelaşi timp. Astfel, economisiţi 19 %² din energie în timpul funcţionării şi chiar până la 50 %³ în modul de aşteptare. ¹ Comparaţie între produse Panasonic cu bucăţi de pui de 600 g. Este posibil ca procentajul să difere în funcţie de ingrediente. ² Testare internă de produse Panasonic. Pentru caracteristicile exacte ale fiecărui produs, consultaţi specificaţiile tehnice.

 

Informatii
Brand: Panasonic
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Tip: Microunde/Grill
Capacitate [l]: 23
Capacitate: 21 - 23 L
Putere microunde [W]: 1000
Functii:
Tehnologie Inverter Panasonic
Decongelare rapidă/prin impulsuri
Setare Quick 30 Seconds
Setare Add time
Programe automate: 17
Afisaj: Da
Trepte de putere: 6
Tip control: Panou tactil/cadran
Incorporabil: Nu

Informatii generale
Cavitate interioara: Gri acrilic
Diametru platou [cm]: 28.5
Grill: Da
Putere grill [W]: 1000 W
Blocare acces copii: Da
Culoare: Negru/Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 48.8 cm
Adancime neta: 39.5 cm
Inaltime neta: 27.9 cm
Greutate neta: 10 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Bedreag Corina Bedreag Corina 14 mar. 2021
Recomand un produs excepțional recomand cu toată încrederea
Răspunde
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank
Abonează-te la Newsletter