Categorii de produse

Cuptor cu microunde Samsung MS23K3513AS, 800W, 23 L, EcoMode, Control tactil, Argintiu

Cod: MS23K3513AS

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

Detalii produs

Dezghețare rapidă

Funcția Quick Defrost dezgheață alimentele rapid și uniform. Algoritmul său automat calculează timpul corect de dezghețare pentru 5 tipuri de alimente, așadar vă va lua mult mai puțin timp să pregătiți ingredientele.

CERAMIC INSIDE™

Învelișul durabil CERAMIC INSIDE™ este ușor de curățat și are proprietăți anti-zgâriere. Suprafața sa uniformă poate fi curățată fără frecare și nu se va decolora în timp. De asemenea, este foarte rezistent la rugină și la zgârieturi, așadar va avea o durabilitate prelungită. Acum, puteți crea oricare dintre preparate prin simpla atingere a unui buton, ceea ce vă va ajuta să economisiți timpul necesar pregătirii mesei.

Rețetă locală

Satisfaceți-vă pofta de preparate gustoase, tradiționale, folosind o gamă largă de rețete locale pre-programate. Acum, puteți crea oricare dintre preparate prin simpla atingere a unui buton, ceea ce vă va ajuta să economisiți timpul necesar pregătirii mesei.

Modul ECO

Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie, datorită celui mai redus consum de electricitate în modul „în așteptare”. Atunci când nu gătiți, energia utilizată pentru menținerea funcțiilor esențiale este minimă, ceea ce vă va ajuta să reduceți factura de electricitate.

Eliminare mirosuri

Setarea Eliminare mirosuri elimină forțat aerul din cavitatea interioară, așadar, orice mirosuri persistente sunt disipate rapid. Prin eliminarea imediată a mirosului fiecărui preparat, alimentele dvs. vor avea întotdeauna un gust proaspăt și delicios.

Caracteristici

Informatii
Brand: Samsung
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Tip: Microunde
Capacitate [l]: 23
Capacitate: 21 - 23 L
Putere microunde [W]: 800
Functii:
30 s Plus
Mod Eco
Auto Cook
Dezodorizare
Memorie
Programe automate: Dezghețare (Auto / Power / Sensor)
Deschidere uşă: Mâner
Afisaj: LED
Trepte de putere: 6
Tip control: Tactil
Ceas: Da
Incorporabil: Nu

Informatii generale
Cavitate interioara: Ceramică emailată
Diametru platou [cm]: 28.8
Semnal acustic sfarsit program: Da
Blocare acces copii: Da
Culoare: Argintiu

Dimensiuni
Latime neta: 48.9 cm
Adancime neta: 37.4 cm
Inaltime neta: 27.5 cm
Greutate neta: 12 kg

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Ionut 15 nov. 2020
Comandat pe 13.11 livrat pe 14.11, transport gratuit. Cuptorul arata fff bine, destul de silentios si incalzeste mai repede decat vechiul Elelctrolux vechi de peste 12-15 ani cu toate ca are tot 800w. Butoanele se apasa foarte usor si precis, ceasul pe albastru face toti banii, sunetul de final este frumos. Este Made In Malaysia, ceeea pentru mine este un plus, se vede calitatea asamblarii si a produsului. Il recomand 100%, la fel si pe cei de la ideall la care am gasit cel mai mic pret de BF. Multumesc!
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate