Categorii de produse

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool W9 MD260 IXL, 6th Sense, 31 l, 1000 W, Grill, Timer, Touch control, Inox

Cod: W9 MD260 IXL


Detalii produs

W9MD260IXL:

Volum cavitate: 31 L
Mai mult spațiu pentru creațiile tale culinare

Metodă de gătit: Microunde + Multiflow
Reîncălzire și coacere convențională

Programe automate
Un meniu cuprinzător de mâncăruri delicioase la alegere

Tip de control: tactil
Un mod convenabil și intuitiv de a-ți controla cuptorul cu microunde

Putere maximă microunde: 1000 W

Dimensiuni: 385x595x468

Deschidere ușă: în jos
Soluție practică pentru bucătăria ta

Număr niveluri de putere: 7
Diferite niveluri de putere pentru a face coacerea mai ușoară

Al 6-lea Simț

Tehnologie intuitivă.

Al 6-lea SimțLiveConnectivitate

Gestionați cuptorul cu microunde de la distanță datorită modulului WiFi.

Al 6-lea Simț Live App

Control crescut asupra aparatului utilizând telefonul.

SmartDisplay

Un ecran tactil de șaisprezece culori, cu o diagonală de 3,5 inci (480 x 320 pixeli).

Al 6-lea Simț Lifestyle Combinations

Rețete la îndemână.

Crisp Fry

Mâncăruri sănătoase și crocante fără adăugarea de ulei.

Crisp

Funcția inovatoare combinată cu placă specială Crisp vă oferă posibilitatea de a obține mâncăruri crocante.

Steam&Boil

Timp mai scurt de preparare, un gust mai bun și conservarea valorilor nutriționale și a aromelor.

Grill

Funcția grill într-un cuptor cu microunde.

Tehnologie 3D

Mulțumită tehnologiei 3D, căldura din interiorul cavității este distribuită uniform și asigură alimentelor, chiar și în interiorul cuptorului cu microunde un tratament termic uniform.

Multiflow

Bucate gata preparate.

5in1

O singură setare și 5 metode de gătit: Crisp, CrispFry, Multiflow, Steam & Boil, Microunde.

iXelium

Protecția specială care protejează împotriva zgârieturilor și coroziunii.

Siguranță copii

Puteți bloca panoul de control oricând doriți.

W collection W9 O colecție. Patru game. Confort Infinit în timpul gătitului.

Whirlpool înțelege importanța conceptului artizanal și prețuiește detaliile importante. Design-ul atemporal al colecției W completează orice stil de bucătărie, în timp ce aparatele concordă perfect pentru a crea un aspect coordonat. Colecția W9 a aparatelor încorporate este una inspirantă, o combinație de design minimal și tehnologie inovatoare.

Al 6-lea Simț Alegeți tehnologia care vă gestionează activitățile domestice.

Dacă vă place să gătiți, dar nu doriți să petreceți mult timp în bucătărie, cuptorul cu microunde W9MD260IXL va deveni soluția perfectă pentru dvs.! Tehnologia inteligentă Al 6-lea Simț selectează automat și reglează nivelurile de putere ale microundelor și timpul de funcționare pentru a asigura rezultate perfecte ale coacerii de fiecare dată.

Al 6-lea SimțLiveConnectivitate Păstrați contactul cu tehnologia. Păstrați conexiunea. Simțiți-vă liber.

Start and stop. Coaceți și prăjiți. Atingeți și glisați. Aplicația Al 6-lea Simț Live este întotdeauna inspirată. Conectându-vă la Aplicația Al 6-lea Simț Live, veți avea acces imediat la o gamă largă de rețete personalizate, tutoriale interactive. Veți avea ocazia să gestionați aparatul și procesul de gătit de la distanță în cel mai simplu mod și chiar mai mult: aplicația vă va recomanda și adăuga produsele necesare pentru rețetele dumneavoastră din lista de cumparaturi. Capodoperele culinare sunt la câțiva pași distanță.

Al 6-lea Simț Live App Control tactil

Datorită aplicației speciale Whirlpool Al 6-lea Simț, puteți controla aparatul de oriunde și în orice moment. Această aplicație vă va permite să obțineți fără efort rezultatele dorite, economisind timp și energie. Mai mult, aplicația Aplicația Al 6-lea Simț Live vă permite să creați, să salvați și să încărcați rețetele și programele preferabile, vă oferă noi rețete, vă oferă posibilitatea de a vă crea lista de cumpărături, îmbunătățind activitățile dvs. la domiciliu și vă ajută să schimbați felurile de mâncare obișnuite în capodopere culinare într-o manieră foarte simplă.

SmartDisplay Asistentul dvs. personal de gătit care vă cunoaște în totalitate gusturile

SmartDisplay este un ecran tactil de 16 "(480 x 320 pixeli) cu șaisprezece culori care vă permite să accesați cele mai avansate funcții Whirlpool și conectivitatea la Internet, oferind garanția calității de sunet de neegalat în format MP3. Este, de asemenea, capabil să reproducă o secvență de imagini, propoziții simple și instrucțiuni ușor de înțeles, oferind asistență indispensabilă în timpul gătitului. Este suficient să alegeți una din cele 60 de opțiuni culinare în 6 programe automate. Al 6-lea Simț și cuptorul dvs. vă vor ghida pe parcursul fiecărei etape a rețetei.

Al 6-lea Simț Lifestyle Combinations Pentru rezultate perfecte. De fiecare dată.

Combinațiile de gătire Al 6-lea Simț vor aduce o experiență de neuitat pentru utilizatori datorită performanței aparatului. Veți găsi cu ușurință rețete, utilizând atât filtrul de categorii de produse, cât și preferințele alimentare (de ex. Vegaterians, vitaminics, bbq) și adaptează automat toți parametrii de gătit (temperatura, timpul de gătire, elementele de încălzire)

Crisp Fry Crocant și sănătos, fără ulei

Datorită unui algoritm special care combină convecția aerului forțat cu combinațiile crocante, caracteristica CrispFry vă permite să obțineți rezultate perfecte de gătit fără ulei, oferind o alternativă mai sănătoasă prăjirii într-o tigaie. Sunt disponibile 18 variante de gătit în programele automate Al 6-lea Simț, care vă vor permite să gătiți totul, de la carne și pește, la legume și alimente înghețate.

Crisp Rețetă secretă pentru aspect crocant

Tehnologia coacerii crocante combină sistemul de unde 3D, patentat de Whirlpool, placa crocantă, grătarul, garantând aceleași rezultate ca în cazul cuptorului tradițional din punctul de vedere al timpului.

Steam&Boil Mâncăruri sănătoase în mai puțin timp

Steam & Boil este o funcție ușor de utilizat, care facilitează pregătirea meselor cu mai puțin timp și efort. Datorită puterii naturale a aburilor, programul vă permite să gătiți cu accesorii speciale într-un mod convenabil și mai ușor. Senzorul de umiditate optimizează procesul de gătit prin măsurarea nivelului apei în accesoriul special, permițând ajustarea intuitivă a timpului de preparare și a rezultatelor optime.

Grill Există întotdeauna timp pentru grătar

Ori de câte ori doriți o gustare la grătar, este necesar să porniți pur și simplu cuptorul cu microunde Whirlpool. Pregătiți o rețetă delicioasă, toasturi cu brânză, sandviș fierbinte, cârnați și legume la grătar.

Tehnologie 3D Perfecțiune culinară

Tehnologia 3D asigură o distribuție uniformă a căldurii la microunde în interiorul cavității cuptorului. Astfel de emisii cu microunde asigură întotdeauna mâncăruri încălzite și gătite uniform, garantând rezultate mai bune într-un timp mai scurt.

Multiflow Rezultatele mai rapide

Multiflow ForcedAir utilizează un ventilator de mare viteză pentru a forța circulația aerului încălzit în cavitatea cuptorului cu microunde, creând condiții perfecte pentru coacerea prăjiturilor, deserturilor și a altor mâncăruri convenționale.

5in1 Un cuptor cu microunde, 5 metode de gătit.

Tehnologia Whirlpool Al 6-lea Simț folosește un set de senzori inteligenți pentru a simplifica selecția dvs. intuitivă de aproximativ 140 de variații culinare în programele automate. Tot ce trebuie să faceți este să selectați categoria produsului și greutatea acestuia - cuptorul cu microunde va face restul în mod automat: funcția optimă, timpul, puterea și, ceea ce este mai important, cea mai potrivită dintre cele 5 metode de gătit diferite pentru a vă asigura rezultate perfecte în mult mai puțin timp. De asemenea, tehnologia Al 6-lea Simț vă va ghida pas cu pas prin rețeta aleasă, asistându-vă în prepararea acesteia, oferind o experiență excelentă de gust.

iXelium Întotdeauna nou

Descoperiți stratul revoluționar iXelium care va menține cuptorul cu microunde mai luminos. Acoperișul IXelium reduce riscul zgârieturilor și coroziunii, astfel încât bucătăria dvs. va arăta bine.

Siguranță copii Nu vă faceți griji în privința noilor bucătari

Cuptorul cu microunde W9MD260IXL este echipat cu o protecție suplimentară care va bloca panoul de control. Datorită acestei soluții, veți evita modificările accidentale ale setărilor dispozitivului.

Perfect match Vedere holistică

Cuptorul cu microunde Whirlpool W9MD260IXL se va potrivi perfect cu cuptorul, plita și hota aparținând Colecției W, creând un interior excelent, mai atrăgător și elegant.

Producătorul își rezervă dreptul de a face modificări de design, functionalități și software fără notificări în prealabil. Materialele vizuale sunt cu titlu de prezentare. Pentru informații detaliate puteți apela la numarul de call center 021 9914.

Caracteristici

Informatii
Brand: Whirlpool
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Tip: Microunde/Grill
Capacitate [l]: 31
Capacitate: Peste 30 L
Putere microunde [W]: 1000
Functii:
Al 6lea Simt
Sistem 3D de distributie a microundelor
Jet Defrost
Jet Start
Crisp
Programe automate: Da
Trepte de putere: 7
Tip control: Touch
Timer: Da
Incorporabil: Da

Informatii generale
Diametru platou [cm]: 32.5
Grill: Da
Putere grill [W]: 800
Blocare acces copii: Da
Culoare: Inox

Dimensiuni
Latime neta: 595
Adancime neta: 514
Inaltime neta: 385
Volum net: 0.1177
Greutate neta: 27
Latime bruta: 653
Adancime bruta: 628
Inaltime bruta: 506
Volum brut: 0.2075
Greutate bruta: 29

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate