Categorii de produse

Cuptor electric Samus CS-45BRC4, 2000 W, 45 L, Rotisor, Convectie, Control mecanic, Grătar inox, Negru/Argintiu

Cod: CS-45BRC4

5 stele
5.00 | (4 reviewuri)

Detalii produs

Alegerea potrivită pentru bucătăria ta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E timpul să prăjiturești, să gătești, să pui în practică cele mai inventive rețete și să surprinzi membrii familiei cu cele mai delicioase fripturi. Cuptorul electric Samus vine în ajutorul tău, oferindu-ți soluția ideală pentru bucutăria ta. Încăpător, elegant și modern, acesta își va găsi rapid un loc potrivit în orice colț al bucătăriei și se va transforma într-un aliat de care ai nevoie de fiecare dată când  vrei să prepari masa sau desertul pentru cei dragi.

Capacitatea de care ai nevoie - 45l

 

Beneficiezi de un volum de 45 litri, astfel că poți găti prăjituri, fripturi și diverse mâncăruri pentru tine și membrii familiei tale. Având o putere de 2000 W, cuptorul electric Samus îți asigură eficiență maximă de fiecare dată când ai nevoie și apelezi la el pentru a prepara cele mai delicioase mese.

Convecție

 

Ești sigur de o reușită de 100% a preparatelor tale utilizând funcția de convecție a cuptorului electric. Aceasta presupune o gătire mai bună și mai rapidă, o distribuție uniformă a aerului fierbinte din interior cu ajutorul ventilatorului din spate și o economisire a energiei electrice cu pana la 25% față de coacerea normală. 

Rotisor

 

Pregătește-te să îi încânți pe toți cu un pui la rotisor extrem de delicios! Cuptorul Samus beneficiază de rotisor și își oferă și mai multe soluții atunci când ai nevoie de idei diverse pentru mesele zilnice. Accesoriul din inox poziționat în mijloc cuptorului se va roti în permanență în timpul utilizării, asigurând pregătirea uniformă a cărnii.

Programe prestabilite si diversitate

 

 Alegi programul dorit cu o simplă atingere de buton. Ai la dispoziție funcții predefinite și posibilitatea de a selecta rezistențele pe care dorești să le utilizezi în funcție de modul în care vrei să fie pregătită prăjitura, friptura sau oricare altă mâncare din meniul tău. Astfel, ai programe speciale pentru prăjituri, pâine, pizza, cotlet de porc/friptură de vită, friptură de pui sau tort. În același timp, poți selecta funcția de convecție, rotisor sau ambele împreună cu rezistențele superioare, inferioare sau ambele.

 Flexibilitate

 

Alegi temperatura la care vrei sa prepari mâncărurile și timpul cât vrei să le ții la cuptor cu ajutorul butonului de selectare a gradelor dorite în interior și a timerului analogic de 60 minute. Printr-o simplă rotire de buton beneficiezi de flexibilitate și confort. Cuptorul va emite un semnal sonor la terminarea minutelor selectate, astfel că  tu poți să îți faci, fără griji, celelalte treburi din casă.

Accesorii incluse

 

În cutia cuptorului vei găsi o tavă mare pentru copt, un gratar din inox, un mâner din inox pentru scoaterea grătarului din interior fără niciun fel de risc și o tăviță pentru reziduri.

Siguranță și confort

 

Utilizează cuptorul fără nicio grijă! Acesta este dotat cu geam dublu din sticlă securizată, ce va menține temperatura constantă în interior și va evita încăzlirea ușii la exterior. Pe ușă este prevăzut un mâner practic, fabricat din material termorezistent, ce va împiedica micile incidente în momentul deschiderii acesteia atunci când cuptorul este cald.

SPECIFICATII

 • Capacitate 45 litri
 • Putere maximă 2000 W
 • Rotisor
 • Convecție
 • Control temperatura de la 100°C la 230°C
 • Ceas analogic - 60 min.
 • Avertizare sonoră la terminarea programului
 • 4 elemente de încălzire din inox
 • Selector programe
 • Tavă mare
 • Grătar din inox
 • Tăviţă colectare reziduuri
 • Mâner pentru tavă Culoare neagră
 • Dimensiuni nete: 536x380x335 mm
 • Greutate netă: 7.69 kg

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  4
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Pop Daniel 12 iun. 2021
Am acest cuptor de puțin timp dar pot sa spun ca acest cuptor coace uniform și ies produse de excepție
Răspunde
5 stele Mihai Negru 20 mai 2021
Convectia face diferența,coace uniform.
Temperatura putea fi mai mare de 230C
Răspunde
5 stele Marginean Ovidiu 07 mar. 2021
Sunt multumit de acest produs. Functioneaza foarte bine e incapator are si rotisor pe care il folosim cel mai mult Imi place ce achizitie am facut.
Răspunde
5 stele Catrina Aurelia 04 feb. 2021
Elegant, foarte incapator, funcții multiple recomand
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate