Categorii de produse

Cuptor incorporabil Bosch HMG6764S1, Microunde, 67 l, 12 functii, Pirolitic, Inox

Cod: HMG6764S1


Detalii produs

În sfârşit este cineva în casă căruia îi place să cureţe.

Curăţarea manuală a cuptorului poate fi extenuantă şi necesită timp. Datorită noilor noastre cuptoare cu funcţia integrată de autocurăţare pirolitică, acum poți scăpa pentru totdeauna de această sarcină. Fără să te murdăreşti pe mâini şi fără a utiliza produse chimice de curăţare. Apăsaţi doar butonul Start şi cuptorul, în funcţie de gradul de murdărie, se va încălzi la max. 480 °C şi va arde orice urme de grăsime sau reziduurile de alimente. Ceea ce-ţi rămâne de făcut este să îndepărtezi cenuşa, ceea ce se face uşor. Astfel, cuptorul tău transformă gătitul într-o adevărată plăcere, iar curăţarea într-o sarcină rapidă şi uşoară.

Prima colecţie de reţete sub forma unui cuptor.

Setarea precisă a temperaturii şi timpul de coacere nu se specifică pur şi simplu în anumite reţete. Dar setările automate ale cuptorului, precum funcţia Assist, îţi poate garanta rezultate perfecte. Alege pur şi simplu reţeta dorită prin intermediul panoului de comandă - cuptorul va selecta apoi automat modul de încălzire, temperatura şi timpul de preparare ideale. Perfecţiune la atingerea unui buton.

Rezultate uniforme de coacere şi până la patru niveluri de gătire.

Cu funcţia Convecţie aer 4D, căldura este distribuită uniform la orice nivel. Ceea ce înseamnă că alimentele pot fi introduse pe orice nivel al cuptorului de la unu la patru, iar rezultatul va fi perfect în mod consecvent. Şi acesta nu este singurul avantaj: de asemenea, poți coace sau prăji folosind până la patru niveluri simultan pentru rezultate fiabile de sus până jos.

Fii un master chef.

Coacerea nu a fost niciodată atât de simplă: senzorul revoluţionar de mare precizie PerfectBake măsoară permanent nivelul de umiditate din preparatele tale şi reglează procesul de coacere în mod automat. Nu va mai trebui să reglezi niciodată modul de încălzire, timpul de coacere sau temperatura dacă nu dorești acest lucru. PerfectBake face toate acestea. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci: să alegi o categorie adecvată a preparatului, precum „Ştrudel“, şi să apeși „Start“. Cuptorul tău preia controlul din acest punct. Rezultatul? Pâine, prăjituri şi tarte coapte perfect.

Dragoste de la prima bucată gustată.

Fie că este vorba despre curcan la cuptor, o pulpă de miel sau un crap suculent, senzorul pentru carne PerfectRoast vine cu tehnologia unui chef profesionist, dar cu cheltuieli mult mai mici. Trei puncte de măsurare extrem de sensibile ajută senzorul să determine temperatura din interiorul preparatului, cu precizie de grad şi secundă. Acurateţea maximă de măsurare este realizată prin inserarea fără restricţii a tuturor celor trei puncte de măsurare, după cum este necesar, garantând rezultate perfecte de prăjire. Un alt avantaj îl constituie faptul că PerfectRoast poate fi utilizat în combinaţie cu opțiunea de microunde şi aburi suplimentari.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Programator electronic
Culoare: Inox/Argintiu
Capacitate cuptor: 67
Capacitate cuptor: 66 - 70 L
Putere (W): 3650
Ventilare: Ventilator de răcire integrat
Material cuptor: GranitEmail
Usa cuptor: Ușă specială cu protecție pentru microunde
Alte informatii: Inel rotativ pentru control intuitiv

Functii si programe
Programe:
Cuptor multifuncțional cu opțiune de microunde cu 12 funcții: Convecție aer 4D, Convecţie aer - Eco, Încălzire superioară / inferioară, Încălzire superioară / inferioară - Eco, Grill cu convecţie aer, Grill - suprafaţă mare, Grill - suprafaţă mică, Pizza, Încălzire inferioară, Preparare delicată, Preîncălzire / Încălzire veselă, Menţinere caldă a preparatelor
Opțiuni cu microunde: 5 setări microunde (90 W,180 W,360 W,600 W,900 W), Combi-microunde (VarioSpeed) pentru reducerea timpului de gătire cu până la 50%
Tehnologii / Functii:
Recomandarea temperaturii pentru gătire
Afişarea temperaturii curente
Control preîncălzire
Program Sabbath
DishAssist - recomandări de gătire și programe automate
PerfectBake - senzor de coacere
Afişaj digital cu programator electronic pentru pornire şi oprire automate
Blocare electronică uşă
Deconectare automată de siguranţă
Indicator de căldură reziduală
Sistem de curatare: Piroliza
Temperatura maxima atinsa: 300 °C
Blocare acces copii: Da
Incalzire rapida: Automata

Dotari
Afisaj LCD: 3 ecrane TFT 2,5“ cu afișaj color, grafică și taste touchControl
Geamuri de protectie: CoolDoor - temperatura maximă a geamului: 30 °C (măsurată pentru Încălzire superioară/inferioară la 180°C , după 1 oră funcţionare, la nivel central al geamului)
Interior usa: Uşă cu deschidere rabatabilă, sistem softClose, softOpen
Ghidaje: 1 suport telescopic
Iluminare cuptor:
Iluminare interioară cu LED
Înterupător pentru iluminare cuptor
Sonda temperatura: PerfectRoast - sondă de temperatură multipunct pentru prăjire perfectă
Tava:
1 x tavă de copt emailată
1 x tavă universală
Gratar / Grilaj: 1 x grătar combi
Alte accesorii:
Mâner tip bară din inox masiv
Cablu de alimentare: 120 cm

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 595 x 595 x 548
Dimensiuni nisa (mm): 560-568 x 585-595 x 550

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate