Categorii de produse

Cuptor incorporabil Bosch Serie 8 HRG6769S6, Electric, 71 L, 15 functii, Convecție aer 4D, Grill, Functie abur, Display TFT, Pirolitic, Home Connect, Inox

Cod: HRG6769S6


Detalii produs

Cuptorul inteligent, care urmărește rețeta pentru tine.

 

 

Încercarea unei rețete noi dintr-o carte de bucate poate fi dezamăgitoare, mai ales atunci când lipsesc temperaturile exacte și timpii de preparare. Home Connect scoate din ecuație presupunerile. Cu acces deplin la o întreagă lume de rețete interesante, Home Connect transferă setările de preparare ideale ale rețetelor selectate de tine direct la cuptorul tău. Folosește pur și simplu dispozitivul mobil pentru a selecta preparatul dorit dintr-o vastă colecție de rețete din aplicația Home Connect, iar cuptorul va seta automat pentru tine tipul ideal de încălzire, temperatura și timpul de preparare. Desigur, poți să salvezi rețetele favorite în aplicația Home Connect, pentru a le accesa mai ușor. Acum poți să realizezi cele mai dificile rețete, fără să transpiri prea mult.

Verifică cuptorul - chiar și când nu ești acasă.

 

 

Am lăsat cuptorul pornit acasă? O întrebare care a preocupat în mod constant fiecare bucătar. Cuptoarele cu funcție de control la distanță prin Home Connect elimină acum toate îndoielile, pentru liniștea ta. Pur și simplu utilizează dispozitivul mobil pentru a verifica starea cuptorului, controlează-l și monitorizează-l în mod confortabil de la distanță, prin intermediul aplicației Home Connect. Având acces la cuptorul tău și când nu ești acasă, acum poți pleca liniștit, având încredere că totul este în perfectă ordine.

Combinația ideală: întotdeauna suculentă, sănătoasă și crocantă.

 

 

 

 

 

Alimentele gătite în cuptoare cu aburi multifuncționale nu doar au un gust deosebit de fraged și de suculent - dar sunt și sănătoase. Aromele, vitaminele și mineralele se păstrează în aliment. În același timp, combinația inovatoare de abur și aer fierbinte înseamnă că poți prepara ușor fripturi care sunt suculente la interior și crocante la exterior. Sufleurile reușesc fără niciun efort, la fel pâinea și biscuiții. Iar tu poți găti pe trei niveluri în același timp, fără ca mirosurile de la gătitul diferitelor feluri de mâncare să se amestece. Un alt plus: deoarece cuptoarele cu aburi multifuncționale Bosch au rezervoare de apă integrate, acestea nu trebuie racordate direct la alimentarea cu apă.

Fii un master chef.

Coacerea nu a fost niciodată atât de simplă: senzorul revoluţionar de mare precizie PerfectBake măsoară permanent nivelul de umiditate din preparatele tale şi reglează procesul de coacere în mod automat. Nu va mai trebui să reglezi niciodată modul de încălzire, timpul de coacere sau temperatura dacă nu dorești acest lucru. PerfectBake face toate acestea. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci: să alegi o categorie adecvată a preparatului, precum „Ştrudel“, şi să apeși „Start“. Cuptorul tău preia controlul din acest punct. Rezultatul? Pâine, prăjituri şi tarte coapte perfect.

Dragoste de la prima bucată gustată.

Fie că este vorba despre curcan la cuptor, o pulpă de miel sau un crap suculent, senzorul pentru carne PerfectRoast vine cu tehnologia unui chef profesionist, dar cu cheltuieli mult mai mici. Trei puncte de măsurare extrem de sensibile ajută senzorul să determine temperatura din interiorul preparatului, cu precizie de grad şi secundă. Acurateţea maximă de măsurare este realizată prin inserarea fără restricţii a tuturor celor trei puncte de măsurare, după cum este necesar, garantând rezultate perfecte de prăjire. Un alt avantaj îl constituie faptul că PerfectRoast poate fi utilizat în combinaţie cu opțiunea de microunde şi aburi suplimentari.

În sfârşit este cineva în casă căruia îi place să cureţe.

Curăţarea manuală a cuptorului poate fi extenuantă şi necesită timp. Datorită noilor noastre cuptoare cu funcţia integrată de autocurăţare pirolitică, acum poți scăpa pentru totdeauna de această sarcină. Fără să te murdăreşti pe mâini şi fără a utiliza produse chimice de curăţare. Apăsaţi doar butonul Start şi cuptorul, în funcţie de gradul de murdărie, se va încălzi la max. 480 °C şi va arde orice urme de grăsime sau reziduurile de alimente. Ceea ce-ţi rămâne de făcut este să îndepărtezi cenuşa, ceea ce se face uşor. Astfel, cuptorul tău transformă gătitul într-o adevărată plăcere, iar curăţarea într-o sarcină rapidă şi uşoară.

Rezultate uniforme de coacere şi până la patru niveluri de gătire.

Cu funcţia Convecţie aer 4D, căldura este distribuită uniform la orice nivel. Ceea ce înseamnă că alimentele pot fi introduse pe orice nivel al cuptorului de la unu la patru, iar rezultatul va fi perfect în mod consecvent. Şi acesta nu este singurul avantaj: de asemenea, poți coace sau prăji folosind până la patru niveluri simultan pentru rezultate fiabile de sus până jos.

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Inel rotativ pentru control intuitiv
Culoare: Inox/Argintiu
Consum energie (kw/h): 0.9
Capacitate cuptor: 71 L
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Putere (W): 3600
Material cuptor: Interior emailat GranitEmail
Alte informatii:
Ventilator de răcire integrat
Ventilator din inox
Rezervor de apă - 1 l
Indicator rezervor de apă gol
Generator de aburi in exteriorul cavității cuptorului

Functii si programe
Numar programe: 15
Programe:
Convecție aer 4D
Convecţie aer - Eco
Încălzire superioară / inferioară
Încălzire superioară / inferioară - Eco
Grill cu convecţie aer
Pizza
Preparare delicată
Deshidratare
Încălzire intensivă
Tehnologii / Functii:
Recomandarea temperaturii pentru gătire
Afişarea temperaturii curente
Control preîncălzire
Program Sabat
Assist - recomandări de gătire și programe automate
PerfectBake - senzor de coacere
Blocare electronică uşă
Deconectare automată de siguranţă
Indicator de căldură reziduală
Tasta Start/Stop
Comutator contact uşă
Home Connect
Functii:
Optiune aburi
Regenerare / Reîncălzire
Fermentare (ex: iaurt)
Sistem de curatare: Piroliză
Temperatura maxima atinsa: 275 °C
Blocare acces copii: Da
Decongelare: Da
Grill mare: Da
Grill mic: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire rapida: Încălzire rapidă automată
Mentinere la cald: Da
Incalzire vesela: Preîncălzire / Încălzire veselă

Dotari
Afisaj LCD: 3 ecrane TFT 2,5“ cu afișaj color, grafică și taste touchControl
Interior usa: Uşa interioară complet din sticlă
Iluminare cuptor:
Iluminare interioară cu LED
Sistem de iluminare în lateral
Înterupător pentru iluminare cuptor
Sonda temperatura: PerfectRoast - sondă de temperatură multipunct pentru prăjire perfectă
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Dimensiuni
Latime neta: 59.4 cm
Adancime neta: 54.8 cm
Inaltime neta: 59.5 cm

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate