Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Cuptor incorporabil Hansa Integra BOEI64190055, 65 L, 8 functii, Grill, Inox

Cod: BOEI64190055

Adauga review
979.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

COOLDOOR3

 

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

CLASA DE EFICIENŢĂ ENERGETICĂ A

 

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

 

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

Programatoarele Ta şi Ts

 

Duminica aşteptaţi să primiţi musafiri. Trebuie să prăjiţi carne, să preparaţi salată, o supă delicioasă, un desert... Este greu să ţineţi pasul cu toate. În astfel de situaţii, aragazul Hansa vă vine în ajutor cu soluţiile sale eficiente. Cu programatoarele Ta şi Ts, puteţi seta intervalul de timp după care cuptorul se va opri automat, reducându-se astfel pericolul de ardere a preparatelor dumneavoastră. Acum, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să primiţi laudele invitaţilor şi să vă bucuraţi de timpul petrecut împreună cu aceştia.

ŞINE LATERALE

 

Aragazurile Hansa oferă, în primul rând, soluţii practice pentru confortul dumneavoastră. Datorită şinelor laterale, puteţi introduce şi scoate cu uşurinţă şi în siguranţă tăvile. Doriţi să curăţaţi interiorul cuptorului? Nu trebuie decât să scoateţi rafturile. Acest lucru se realizează uşor, deoarece acestea sunt fixate cu cleme speciale. De asemenea, rafturile pot fi spălate în maşina de spălat vase, evitând frecarea îndelungată. Iar dacă decideţi că aveţi nevoie de ghidaje telescopice, le puteţi achiziţiona şi monta cu uşurinţă pe rafturi.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

 

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

Anti-amprenta

 

Te-ai saturat de amprente sau alte pete de pe fata cuptorului tau? Noi avem o solutie! Cuptoarele Hansa sunt fabricate din foi de inox si acoperite cu un strat special care previne colectarea resturilor. Poti pastra fata cuptorului curata fara a fi nevoia sa o stergi in repetate randuri.

ILUMINARE STANDARD

 

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

DECONGELARE

 

Vă este poftă de nişte chiftele gustoase. Dar, mai întâi, trebuie să le decongelaţi. Nicio problemă! Introduceţi-le în cuptor şi activaţi funcţia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastră puteţi savura gustul lor delicios.

Email EasyClean

Cu siguranţă, frecarea cuptorului nu este o plăcere pentru nimeni. Pentru a facilita curăţarea acestuia, interiorul cuptoarelor de la Hansa este acoperit cu un email special Easy Clean neporos şi neted, care previne acumularea murdăriei şi grăsimii. Acum, curăţarea cuptorului este extrem de uşoară. Faceţi-vă viaţa mai uşoară! Nu mai pierdeţi timpul curăţând! Alegeţi să vă petreceţi timpul împreună cu familia şi prietenii sau făcând ceea ce vă pasionează.

REŢETE PE UŞĂ

 

 

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

Butoane push-pull

 

Aceste butoane de comandă sunt retractabile şi pot fi ascunse în panoul de comandă. Cu această caracteristică, bucătăria dumneavoastră va căpăta un aspect modern şi elegant. Acest design este discret, uniform şi, de asemenea, practic, deoarece curăţarea este mai uşoară ca oricând.

8 funcţii ale cuptorului

 


Grill, încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, preîncălzire rapidă, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + inferioară (convenţional)

Grill

 


Doriţi să puteţi savura un grătar savuros în orice perioadă a anului? Acum, acest lucru este posibil datorită cuptoarelor Hansa! Datorită funcţiei grill, puteţi prepara pe grill bucăţi mai mari de carne, având siguranţa că acestea vor fi fragede în interior, iar la exterior vor avea o crustă crocantă delicioasă. 

Supergrill

 


Doriţi să puteţi savura un grătar savuros în orice perioadă a anului? Acum, acest lucru este posibil datorită cuptoarelor Hansa! Datorită funcţiei Supergrill, puteţi prepara pe grill bucăţi mai mari de carne, având siguranţa că acestea vor fi fragede în interior, iar la exterior vor avea o crustă crocantă delicioasă. 

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Programator electronic
Culoare: Inox/Argintiu
Capacitate cuptor: 65
Capacitate cuptor: 61 - 65 L
Putere (W): 2900
Material cuptor: Email Easy Clean
Usa cuptor:
CoolDoor3
Curatare usoara

Functii si programe
Functii: 8
Decongelare: Da
Gatit cu ventilatie: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Grill mare: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire rapida: Da

Dotari
Afisaj LED: Da
Butoane: Butoane push-pull
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Filtru ventilator: Da
Tratament antiamprenta: Da

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 59.5 cm
Adancime neta: 57.5 cm
Inaltime neta: 59.5 cm
Greutate neta: 35 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL