Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472, Electric, 65 L, 10 Functii, Grill, Rotisor, Clasa A, Butoane push-pull, Display, Inox
Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472 Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472, Electric, 65 L, 10 Functii, Grill, Rotisor, Clasa A, Butoane push-pull, Display, Inox

Cod: BOEI69472

5 stele
4.71 | (7 reviewuri)

Reducere 514.00 lei (41%)
1,249.00 lei 735.00 lei
Include taxa verde: 15.01 lei
(Pret fara taxa verde: 719.99 lei)
Cumpara in rate: de la lei vezi detalii »

Disponibil: Imediat din stoc
Livrare GRATUITA
Garantie: 2 ani

ADAUGA IN COS

CLASĂ ENERGETICĂ A

 

Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienţă energetică A. Aceasta presupune un consum de energie electrică mai redus.

10 funcţii ale cuptorului

 

Încălzire în partea superioară şi inferioară + ventilator, grill, încălzire în partea superioară + grill (supergrill), decongelare, încălzire în partea inferioară, încălzire rapidă, aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza), aer cald, încălzire în partea superioară + grill + ventilator, încălzire în partea superioară + încălzire în partea inferioară (convenţională)

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

 

Puteţi utiliza această funcţie pentru a atinge temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil. Cuptorul este încălzit la o temperatură de până la 150 °C în decurs de 4 minute; cu 20% mai rapid decât în cazul timpului de încălzire standard. Acum puteţi economisi timp, fără a mai trebui să aşteptaţi atingerea temperaturii corespunzătoare în interiorul cuptorului, gătitul fiind mai rapid.

Programatoarele Ta şi Ts

 

Duminica aşteptaţi să primiţi musafiri. Trebuie să prăjiţi carne, să preparaţi salată, o supă delicioasă, un desert... Este greu să ţineţi pasul cu toate. În astfel de situaţii, aragazul Hansa vă vine în ajutor cu soluţiile sale eficiente. Cu programatoarele Ta şi Ts, puteţi seta intervalul de timp după care cuptorul se va opri automat, reducându-se astfel pericolul de ardere a preparatelor dumneavoastră. Acum, tot ceea ce vă rămâne de făcut este să primiţi laudele invitaţilor şi să vă bucuraţi de timpul petrecut împreună cu aceştia.

Curăţare catalitică

 

V-aţi săturat să tot frecaţi suprafaţa cuptorului? Noi avem o soluţie! Cuptoarele Hansa sunt dotate cu panouri dreptunghiulare speciale care atrag particulele de murdărie datorită finisajului lor poros. Pentru a curăţa panourile, nu trebuie decât să setaţi temperatura cuptorului la valoarea de 250 ⁰C pentru un interval de o oră. Această soluţie face din curăţarea cuptorului o adevărată plăcere şi asigură un nivel maxim de confort.

ROTISOR

 

 

Cine nu savurează alimentele crocante delicioase? Cu funcţia de rotisare, le puteţi prepara oricând doriţi. Funcţia de rotisare asigură frigerea uniformă a cărnii, aceasta căpătând o crustă delicioasă pe toate părţile. Bun de te lingi pe degete!

ILUMINARE STANDARD

 

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

COOLDOOR3

 

Desigur, probabil că vi s-a întâmplat dumneavoastră, unui membru al familiei sau unuia dintre prieteni să vă ardeţi mâinile prin atingerea accidentală a uşii fierbinţi a cuptorului. Însă acest lucru nu se va mai întâmpla dacă optaţi să vă dotaţi bucătăria cu un aragaz Hansa. Uşa cuptorului este dotată cu 3 geamuri – geamul interior reflectă căldura, prevenind încălzirea excesivă a geamului exterior. Asiguraţi siguranţa în bucătărie a tuturor membrilor familiei dumneavoastră.

DECONGELARE

 

Vă este poftă de nişte chiftele gustoase. Dar, mai întâi, trebuie să le decongelaţi. Nicio problemă! Introduceţi-le în cuptor şi activaţi funcţia de decongelare. Chiftelele sunt gata imediat, iar dumneavoastră puteţi savura gustul lor delicios.

SUPERGRILL

 

Doriţi să puteţi savura un grătar savuros în orice perioadă a anului? Acum, acest lucru este posibil datorită cuptoarelor Hansa! Datorită funcţiei Supergrill, puteţi prepara pe grill bucăţi mai mari de carne, având siguranţa că acestea vor fi fragede în interior, iar la exterior vor avea o crustă crocantă delicioasă. 

ŞINE LATERALE

 

Aragazurile Hansa oferă, în primul rând, soluţii practice pentru confortul dumneavoastră. Datorită şinelor laterale, puteţi introduce şi scoate cu uşurinţă şi în siguranţă tăvile. Doriţi să curăţaţi interiorul cuptorului? Nu trebuie decât să scoateţi rafturile. Acest lucru se realizează uşor, deoarece acestea sunt fixate cu cleme speciale. De asemenea, rafturile pot fi spălate în maşina de spălat vase, evitând frecarea îndelungată. Iar dacă decideţi că aveţi nevoie de ghidaje telescopice, le puteţi achiziţiona şi monta cu uşurinţă pe rafturi.

REŢETE PE UŞĂ

 

De acum, datorită aragazurilor Hansa, nu mai trebuie să răsfoiţi cărţile de bucate pentru a afla cum trebuie să vă gătiţi preparatele. Interiorul uşii cuptorului prezintă un ghid practic cu recomandări privind temperatura şi durata de preparare a alimentelor dumneavoastră. Confortul este acum la îndemâna dumneavoastră. Acum gătiţi cu adevărat!

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

 

Datorită acestui nou design, geamurile din sticlă pot fi demontate cu uşurinţă de pe uşă, fără a mai fi necesară demontarea întregii uşi. Datorită celor două cleme din partea superioară a uşii, nu mai este necesară utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuată chiar de dumneavoastră. Aceasta vă permite să menţineţi cu uşurinţă curăţenia geamului uşii cuptorului dumneavoastră.

VENTILAŢIE CU AER CALD

 

O rezistenţă rotundă ascunsă discret în jurul ventilatorului. Noua funcţie de ventilaţie cu aer cald asigură o distribuţie optimizată a căldurii şi circularea constantă a aerului, eliminând zonele fierbinţi.

Butoane push-pull

 

Aceste butoane de comandă sunt retractabile şi pot fi ascunse în panoul de comandă. Cu această caracteristică, bucătăria dumneavoastră va căpăta un aspect modern şi elegant. Acest design este discret, uniform şi, de asemenea, practic, deoarece curăţarea este mai uşoară ca oricând.

Grill

 


Doriţi să puteţi savura un grătar savuros în orice perioadă a anului? Acum, acest lucru este posibil datorită cuptoarelor Hansa! Datorită funcţiei grill, puteţi prepara pe grill bucăţi mai mari de carne, având siguranţa că acestea vor fi fragede în interior, iar la exterior vor avea o crustă crocantă delicioasă. 

Incălzire asistată de ventilator


Ventilatoarele facilitează distribuţia uniformă a căldurii în jurul alimentelor, eliminând zonele reci din interiorul cuptorului. Astfel, prepararea este mai uniformă, mai rapidă şi se poate realiza la o temperatură mai scăzută decât în cazul unui cuptor convenţional.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control:
Programator electronic
Butoane
Culoare: Inox/Argintiu
Clasa energie: A
Consum energie (kw/h): 0.99
Capacitate cuptor: 65
Capacitate cuptor: 61 - 65 L
Putere (W): 3100
Usa cuptor:
CoolDoor3
Curatare usoara

Functii si programe
Numar programe: 10
Programe speciale: Aer cald + încălzire în partea inferioară (pizza)
Decongelare: Da
Gatit cu ventilatie: Da
Rotisare: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Grill mare: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire rapida: Da

Dotari
Afisaj LCD: LCD
Butoane: Push-pull
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Dimensiuni
Latime: 59.5 cm
Adancime: 57.5 cm
Inaltime: 59.5 cm

Evaluarea medie:
5 stele
4.71 / 5
5
100%
  7
4
28%
  2
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Popescu Mihaita 16 feb. 2019
Un cuptor pentru casa foarte bun.
Răspunde
5 stele marin 04 ian. 2019
foarte bun
Răspunde
5 stele client anonim 22 mar. 2017
Motivul alegerii:
*
Pro: Sunt mulțumită de el si l-am achiziționat si la un pret bun
Minusuri: Grilajul are o tija desprinsa si e cam incomod. In rest e ok
Răspunde 1 comentariu
5 stele client anonim 21 dec. 2016
Motivul alegerii:
necesar si dorinta de ceva nou si modern
Pro: practic si util
Minusuri: momentan nu observ .
Răspunde
5 stele client anonim 20 dec. 2016
Motivul alegerii:
un produs extraordinar. cel mai bun raport calitate/pret
Pro: pretul mic
Minusuri: nu sunt
Răspunde
5 stele client anonim 12 aug. 2016
Motivul alegerii:
Stiam ca este un produs foarte bun si ieftin.
Pro: Calitate foarte buna la un pret mic.
Minusuri: Nu am gasit.
Răspunde
4 stele client anonim 07 mar. 2016
Motivul alegerii:
Pret bun, caracteristici, functii bune.
Pro: Coace bine, usor de folosit
Răspunde
5 stele client anonim 05 feb. 2016
Motivul alegerii:
Are foarte multe obțiuni la prețul ăsta!
Suntem foarte mylțumiți.
Pro: Exact ce am sceis mai sus.
Minusuri: Miroase destul de mult timp dupa prima ardere.
Răspunde
4 stele client anonim 28 sep. 2015
Motivul alegerii:
DESIGN/PRET
Pro: INCA NU L-AM INSTALAT
Minusuri: INCA NU L-AM INSTALAT
Răspunde
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank