Cuptor incorporabil Hansa Retro BOEW68120090, Electric, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor, Alb
Cuptor incorporabil Hansa BOEW68120090 Cuptor incorporabil Hansa BOEW68120090 Cuptor incorporabil Hansa BOEW68120090 Cuptor incorporabil Hansa BOEW68120090 Cuptor incorporabil Hansa BOEW68120090

Cuptor incorporabil Hansa Retro BOEW68120090, Electric, Clasa A, 10 Functii, Grill, Rotisor, Alb

Cod: BOEW68120090

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

Reducere 530.00 lei (41%)
1,299.00 lei 769.00 lei
Include taxa verde: 15.01 lei
(Pret fara taxa verde: 753.99 lei)
Cumpara in rate: de la lei vezi detalii »

Disponibil: Livrare in 1-5 zile
Livrare GRATUITA
Garantie: 2 ani

ADAUGA IN COS

CLASĂ ENERGETICĂ A

 

Facturile mai mici şi economiile de energie sunt acum posibile în locuinţa dumneavoastră graţie celor mai înalte clase de eficienţă energetică pentru aragazurile şi cuptoarele noastre.

NUMĂR DE MODURI DE PREPARARE 10 FUNCŢII PENTRU CUPTOR

 

ventilator+rezistenţă superioară+rezistenţă inferioară; grill; grill+rezistenţă superioară; decongelare; rezistenţă inferioară; preîncălzire rapidă; convecţie+rezistenţă inferioară; convecţie; rezistenţă superioară+grill+ventilator; convenţional.

PREÎNCĂLZIRE RAPIDĂ

 

Economie de timp. În numai patru minute, cuptorul multifuncţional se încălzeşte la 150 °C.

SISTEM DE CURĂŢARE UŞOARĂ A UŞII

Noua uşă a cuptorului este prevăzută pe interior cu o suprafaţă din sticlă perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. Uşa este prevăzută cu balamale mai mici şi mai stabile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea şi aspectul estetic al aragazului.

TAVĂ PENTRU COPT PROCOOK

Structura hexagonală a tăvii procook, dezvoltată de Hansa, vă permite să preparaţi alimente mai sănătoase şi mai gustoase. Utilizând un finisaj perforat în formă de fagure special al suprafeţei, realizat din email antiaderent, carnea şi celelalte alimente nu aderă la suprafaţa tăvii şi nici nu stau pe un pat de grăsime în timpul preparării.

STEAM CLEANING

Datorită structurii deosebit de netede a smalţului, curăţarea se realizează rapid, uşor şi eficient. Nu trebuie decât să turnaţi o jumătate de litru de apă în tava pentru copt, să o introduceţi în cuptor, să setaţi temperatura la 50 °C în modul convenţional şi durata la 30 de minute. Alternativ, turnaţi apa şi activaţi de pe afişaj funcţia de curăţare. Odată ce aburul a pătruns în interiorul reziduurilor de pe pereţii cuptorului şi le-a înmuiat, le puteţi şterge cu o lavetă umedă sau cu un burete pentru a obţine o suprafaţă strălucitoare, fără urme de murdărie.

ROTISOR

Această funcţie deosebit de utilă permite prepararea cărnii până la obţinerea unei cruste crocante, aurii. Aceasta este recomandată în special în cazul preparării cărnii de pasăre. Pentru obţinerea unor rezultate optime, este recomandată utilizarea rotisorului împreună cu grillul sau utilizarea grillului şi a funcţiei de încălzire în partea superioară (super rotisor).

ILUMINARE STANDARD

 

Lumina din partea posterioară a cuptorului asigură o vizualizare clară a preparatului din interiorul acestuia.

COOLDOOR3

 

Prin instalarea sticlei reflexive în interiorul uşii cu geam triplu-stratificat, am redus considerabil creşterea temperaturii uşii în timpul procesului de preparare. Astfel, bucătăria devine un loc mai sigur pentru întreaga familie.

DECONGELARE

 

Această funcţie este ideală pentru decongelarea unei varietăţi mari de alimente, inclusiv: carne, peşte, pâine şi prăjituri. Datorită acestei funcţii utile, nu veţi mai uita niciodată să decongelaţi preparatele pentru cină.

ŞINE LATERALE

 

Rafturile de ghidare din inox asigură fixarea sigură în cuptor a tăvii pentru copt şi tragerea uşoară a acesteia pentru a introduce sau scoate alimente. Rafturile sunt demontabile şi pot fi spălate în maşina de spălat vase.

REŢETE PE UŞĂ

 

Reţetele din interiorul uşii cuptorului reprezintă un ghid practic poziţionat comod – acestea conţin informaţii privind tipul de preparat, temperatura, nivelul şi durata de coacere.

VENTILAŢIE CU AER CALD

 

O rezistenţă rotundă ascunsă discret în jurul ventilatorului. Noua funcţie de ventilaţie cu aer cald asigură o distribuţie optimizată a căldurii şi circularea constantă a aerului, eliminând zonele fierbinţi.

PROGRAMATOR T - TEMPORIZATOR ANALOGIC

Programatorul T vă permite să setaţi ora curentă, permiţându-vă că beneficiaţi de control complet automat. Odată programat, puteţi preselecta orele de pornire şi finalizare pentru prepararea automată.

BUTOANE STANDARD​

Butoanele elegante şi ergonomice vă permit să menţineţi curat panoul de comandă.

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Mecanic
Culoare: Alb
Clasa energie: A
Consum energie (kw/h): 0.79
Capacitate cuptor: 65
Capacitate cuptor: 61 - 65 L
Putere (W): 3100
Ventilare: Da
Material cuptor: Email
Usa cuptor: Sticla

Functii si programe
Functii: 10
Decongelare: Da
Gatit cu ventilatie: Da
Rotisare: Da
Static (arzator sus, arzator jos): Da
Grill mare: Da
Incalzire inferioara: Da

Dotari
Timer: Analogic
Interior usa: Geam cu instructiuni pentru gatit
Ghidaje: Sarma
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: 1

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 595 x 595 x 575

Evaluarea medie:
5 stele

5.00 / 5

5
150%
  3
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
50%
  1
Parerea ta conteaza
Scrie un review
1 stele Ioana 06 ian. 2019
Nu recomand. După nici un an de la achiziționare rezistenta de deasupra se încălzește doar pe jumătate . Plus geamul exterior s-a spart din senin , fara să fie lovit sau sa fie folosit cuptorul în momentul respectiv . Când am vrut să iau legătura cu firma care asigură garanție și service surpriza . ..nu răspund la nici un nr. de telefon sau mail. . In concluzie geamul exterior a costat 400 lei , cât jumătate din prețul cuptorului...
Răspunde
5 stele Pet 25 apr. 2018
Pentru o bucatarie care se respecta, ca ambianta si ca utilitate, produsul este perfect! Genereaza o imagine calma si calda ca in bucataria bunicii (daca-ar fi avut bunica asa un cuptor!!!!) si isi face treaba corect si complet.
Il folosesc, in combinatie cu o plita pe gaz din acceasi serie, de mai bine de 3 ani si nu am nici un repros: isi face treaba si se intretine usor! Isi merita fiecare leu, poate chiar mai mult decat unele cu pretentii...
Răspunde
5 stele client anonim 31 mar. 2017
Motivul alegerii:
Raportul calitate pret
Pro: Are aceleasi functii cu alte produse cotate mai bine
Minusuri: Fiabilitate scazuta
Răspunde
5 stele client anonim 21 nov. 2016
Motivul alegerii:
Imi doream un cuptor electric, iar modelul retro si pretul extrem de avantajos m-au determinat sa-l achizitionez.
Pro: -arata excelent, se asorteaza cu plita, este extrem ce usor de curatat, desi are culoare deschisa
-coace perfect, rapid, are multiple functii, inclusiv rotisor
-ventilatorul este un mare avantaj la coacere
-are un pret extrem de convenabil
Minusuri: -Nu am primit inca factura la curent de cand il folosesc; e posibil sa aiba consum mare, dar nu ma pot pronunta.
Răspunde
Ideall.ro
Ideal Tech SRL
Pta Valter Mărăcineanu 1-3, intr 3,
sect 1, BUCUREŞTI
RO 24973982 | J40/660/2009
RO04 RZBR 0000 0600 1621 8236
Raiffeisen Bank