Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Cuptor incorporabil Samus SC619EGV, Electric, 62 L, 7 functii, Grill, Timer, Ventilaţie tangenţială de răcire, Iluminare interioară, Display LCD, Blocare copii, Negru

Cod: SC619EGV

5 stele
5.00 | (2 reviewuri)

949.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 3 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Capacitate mare și flexibilitate

 

Cuptorul încorporabil Samus dispune de un volum generos de 62 litri, iar tu poți prepara mai multe rețete într-un timp mai scurt. Grătarul și tava cu care acesta vine în pachet se pot depozita pe oricare dintre cele 4 niveluri din interiorul cuptorului, facilitându-ți, astfel, alegerea vaselor potrivite pentru a găti cele mai delicioase feluri de mâncare. Înalte, late, lungi, vasele își vor găsi ușor loc în cuptor.

Comenzi directe și intuitive

Gătitul nu a fost niciodată mai ușor. Tehnologia nu înseamna neapărat și dificil, iar cuptorul Samus este dovada clară. Butoanele din dotarea acestuia sunt ergonomice, intuitive și extrem de ușor de folosit. Pe panoul  pe care sunt puse vei găsi desenat sau scris elementele importante și, astfel, vei alege funcția de gătit sau temperatura printr-o simplă rotire de buton.

Soluția pentru toate ideile

 

Ai certitudinea că orice ai avea în meniu se va găti rapid si delicios datorită funcțiilor de gătire cuptorului. Găsești soluții indiferent de ce vrei să gătești. Prăjituri, friptură, carne, cartofi, lasagna. Tot ce trebuie să faci pentru rezultate excelente este să alegi funcție potrivită din cele 7 disponibile.

Ventilație și ambele elemente de încălzire

Activează, în mod simultan, atât elementele de încălzire superioare și inferioare, cât și ventilatorul situat în spatele cuptorului. Aerul cald va fi distribuit uniform în întreaga suprafața a acestuia, iar reușita rețetelor tale este sigură! Este cel mai utilizat program de gătit în ceea ce privește fripturi rumenite și delicioase, prăjituri sau lasagna.

Ventilație și elemente de încălzire inferioare

 

Se vor activa ventilatorul și elementele de încălzire inferioare pentru a găti uniform preparatele preferate. Alege acest program mai ales atunci când vrei o rumenire inferioară cât mai bună la preparatul tău.

Ventilație și elemente de încălzire superioare

Se vor activa ventilatorul și elementele de încălzire superioare pentru a găti uniform preparatele preferate. Alege acest program mai ales atunci când vrei o rumenire superioară cât mai bună la preparatul tău.

Grill

 

Folosind aceasta funcție se vor activa doar elementele de încălzire superioare, facilitând rumenirea la suprafață a preparatelor tale. Poți încălzi mâncarea sau prăjii pâine, carne sau orice alte alimente dorești.

Grill și ventilator

Se vor activa grill-ul și și ventilatorul pentru o gătire intensivă, pentru gratinare și rumenire.

Convecție

 

Cuptorul Samus are plasat în partea din spate un ventilator care face ca temperatura din interior să fie distribuită uniform. Astfel se formează convecția, una dintre cele mai utile și folosite funcții ale cuptorului electric. Cu ajutorul acesteia vei avea certitudinea că preparatele tale se vor coace uniform, perfect și într-un timp mult mai scurt. Cuptorul electric Samus te ajută să economisești pe toate planurile!

Iluminare interioară

 

Vezi tot timpul în ce stadiu se află preparatele tale fără a deschide ușa la cuptor. Acesta are iluminare interioară, iar tu ai acces facil la interior, fără nici cel mai mic efort. Să obții rețeța perfectă e mai ușor ca niciodată cu ajutorul cuptorului electric Samus.

Geam dublu Low-e

Datorită geamului dubulu Low-e din care este fabricată ușa cuptorului te bucuri de eficiență maximă! Căldura din interiorul cuptorului va rămâne acolo pentru prepararea uniformă și rapidă a mâncării, iar, pe dinafara, acesta va avea temperaturi mult mai scăzute, fiind mai sigură și ajutându-te la evitarea micilor accidente.

Ventilator tangențial de răcire

 

Datorită ventilatorului tangențial de răcire, mobila și celelalte electrocasnice din bucătăria dumneavoastră vor fi protejate în permanență, indiferent de temperatura ridicată din cuptor. Acesta răcește părțile frontale și exterioare ale cuptorului și împiedică apariția aburilor și reduce sau menține o temperatură moderată, fiind exclusă supraîncălzirea acestuia sau a elementelor din jur.

Mâner metalic

Manevrezi fără griji cuptorul tău, îl deschizi și îl închizi de câte ori vrei fără a avea grija temperaturii ridicate din interior. Mânerul metalic al ușii este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu rezistență la supraîncălzire. 

Panou digital

Vei fi tot timpul la curent cu starea preparatului băgat la cuptor. Cu ajutorul afișajului digital ai acces facil la timpul rămas până la terminarea duratei de gătire setate inițial. Deasemena, cu ajutorul afișajului digital poți seta timpul cât vrei să ții preparatul în cuptor și poți programa ora la care vrei să fie gata acesta. În plus, vei vedea tot timpul dacă acesta funcționează sau s-a oprit și funcția de gătire aleasă.

Adio murdărie!

 

Atât pe exterior, cât și pe interior, cuptorul este extrem de ușor de curățat datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricat. Inoxul și sticla de pe exterior au nevoie doar de o lavetă uscată, în timp ce interiorul emailat se poate spăla facil cu ajutorul unui burete non-abraziv. Bucură-te de rezultate perfecte cu maxim de comoditate!

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 36 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Mecanic
Culoare: Negru
Detalii culoare: Panou control din sticlă neagră
Capacitate cuptor: 62 L
Capacitate cuptor: 61 - 65 L
Putere (W): 2200
Ventilare: Ventilaţie tangenţială de răcire
Alte informatii:
Putere grill: 2000 W
Mâner metalic

Functii si programe
Numar programe: 7
Programe:
Ventilație și ambele elemente de încălzire
Grill
Grill și ventilator
Ventilație și elemente de încălzire superioare
Functii: Blocare acces copii la panoul digital
Temperatura maxima atinsa: 240ºC
Incalzire inferioara: Ventilație și elemente de încălzire inferioare

Dotari
Afisaj LCD: Afişaj electronic LCD
Butoane: Butoane ergonomice gri-inchis
Timer: Timer digital
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 595x565x595
Greutate (kg): 29

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  2
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Claudia Lazarescu 22 feb. 2022
Este un cuptor foarte bun. Coace foarte bine, îmi place ca face o crusta delicioasa la friptura.
Este ideal pentru noi
Răspunde
5 stele Elena 20 aug. 2021
Am acest cuptor de aproximativ un an și sunt super încântată de el ,coace foarte bine ,nu consuma mult si designul este super
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL