Categorii de produse

Cuptor incorporabil Samus SC625GDX5, Electric, 75 L, 5 functii, Display digital, Semi grill, Ghidaje interioare, Clasă energetică A, Indicator de gătire, Geam triplu Low-E, Negru

Cod: SC625GDX5


Detalii produs

Capacitate mare și flexibilitate

 

Cuptorul încorporabil Samus dispune de un volum generos de 75 litri, iar tu poți prepara mai multe rețete într-un timp mai scurt. Grătarul și tava cu care acesta vine în pachet se pot depozita pe oricare dintre cele 5 niveluri din interiorul cuptorului, facilitându-ți, astfel, alegerea vaselor potrivite pentru a găti cele mai delicioase feluri de mâncare. Înalte, late, lungi, vasele își vor găsi ușor loc în cuptor.

Comenzi directe și intuitive

Gătitul nu a fost niciodată mai ușor. Tehnologia nu înseamna neapărat și dificil, iar cuptorul Samus este dovada clară. Butoanele din dotarea acestuia sunt ergonomice, intuitive și extrem de ușor de folosit. Pe panoul  pe care sunt puse vei găsi desenat sau scris elementele importante și, astfel, vei alege funcția de gătit sau temperatura printr-o simplă rotire de buton.

5 funcții, 250 °C​

 

Ai certitudinea că orice ai avea în meniu se va găti rapid si delicios datorită funcțiilor de gătire cuptorului. Găsești soluții indiferent de ce vrei să gătești. Prăjituri, friptură, carne, cartofi, lasagna. Tot ce trebuie să faci pentru rezultate excelente este să alegi funcție potrivită din cele 10 disponibile. De asemenea, temperatura maximă a cuptorului este de 250 grade, astfel că prepari repede orice rețetă.

Dezghețare

 

Prepararea cinelor se face mai rapid ca oricând, chiar daca o să scoți carnea direct din congelator. Cu ajutorul acestei funcții va porni ventilatorul, fără căldură, pentru a dezgheța mai repede alimentele pe care le dorești.

Convectie 3D 

În momentul selectării acestei funcții, căldura va fi emanată de elementul circular și distribuită de ventilator. Astfel, este determinată o funcționare mai rapidă și mai economică. Se poate utiliza această funcție pentru a se coace, simultan, diferite tipuri de mâncare pe diferite nivele, împiedicând transferul mirosurilor și al gusturilor de la un fel la altul.

Semi-grill

 

Se va activa elementul central de încălzire din partea superioară. Datorită unui nivel al temperaturii extrem de ridicat, grill-ul face posibilă rumenirea cărnii și a fripturilor la suprafață.

Semi-grill cu ventilare

Selectând această funcție, se vor activa elementul central de încălzire și ventilatorul. Astfel, va crește eficiența datorită circulației aerului cald prin întreg cuptorul, mâncarea fiind preparată uniform.

Iluminare interioară​

 

Selectând această funcție, cuptorul va fi iluminat și va rămâne așa la activarea oricăruia dintre elementele electrice de încălzire din cuptor.

Panou digital

Vei fi tot timpul la curent cu starea preparatului băgat la cuptor. Cu ajutorul afișajului digital ai acces facil la timpul rămas până la terminarea duratei de gătire setate inițial. Deasemena, cu ajutorul afișajului digital poți seta timpul cât vrei să ții preparatul în cuptor și poți programa ora la care vrei să fie gata acesta. În plus, vei vedea tot timpul dacă acesta funcționează sau s-a oprit și funcția de gătire aleasă.

Geam triplu Low-e​

Datorită geamului triplu Low-e din care este fabricată ușa cuptorului te bucuri de eficiență maximă! Căldura din interiorul cuptorului va rămâne acolo pentru prepararea uniformă și rapidă a mâncării, iar, pe dinafara, acesta va avea temperaturi mult mai scăzute, fiind mai sigură și ajutându-te la evitarea micilor accidente.

Ventilator tangențial de răcire

 

Datorită ventilatorului tangențial de răcire, mobila și celelalte electrocasnice din bucătăria dumneavoastră vor fi protejate în permanență, indiferent de temperatura ridicată din cuptor. Acesta răcește părțile frontale și exterioare ale cuptorului și împiedică apariția aburilor și reduce sau menține o temperatură moderată, fiind exclusă supraîncălzirea acestuia sau a elementelor din jur.

Adio murdărie!

 

Atât pe exterior, cât și pe interior, cuptorul este extrem de ușor de curățat datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricat. Inoxul și sticla de pe exterior au nevoie doar de o lavetă uscată, în timp ce interiorul emailat se poate spăla facil cu ajutorul unui burete non-abraziv. Bucură-te de rezultate perfecte cu maxim de comoditate!

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 60 luni

Prezentare generala
Tip: Electric
Control: Control mecanic temperatură
Culoare: Negru
Detalii culoare: Panou control din sticlă neagră + inox
Capacitate cuptor: 75 L
Capacitate cuptor: Peste 70 L
Putere (W): 2000
Alte informatii:
Ventilator cu aer cald
Ventilator tangențial de răcire
Indicator de gătire
Mâner metalic

Functii si programe
Numar programe: 5 funcții de preparare
Programe:
Semi grill
Semi-grill cu ventilare
Convectie 3D
Temperatura maxima atinsa: 250 °C
Decongelare: Da

Dotari
Afisaj LCD: Display digital
Butoane: Butoane ergonomice
Timer: Temporizator (10 ore)
Ghidaje: 5 nivele ghidaje interioare
Iluminare cuptor: Da
Tava: Da
Gratar / Grilaj: Da

Specificatii tehnice
Dimensiuni (mm): 598x598x577
Greutate (kg): 30.5

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate