Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Aparat de curatat cu abur Karcher SC 2 Premium Yellow *EU 15120700, 1500 W, 3.2 bari, 1 L, Kit de curatare a podelei EasyFix, Blocare acces copii, Negru/Galben

Cod: 15120700

4 stele
4.00 | (1 reviewuri)

485.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Depozitare accesorii si pozitie de stationare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartiment confortabil de depozitare a accesoriilor si stationare usoara a duzei pentru podea in timpul pauzelor.

Kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare cu scai.

 

 

 

 

 

 

Rezultate optime de curatare a tuturor tipurilor de podele datorita tehnologiei duzei lamelare. Sistem de indepartare a lavetei fara a intra in contact cu aceasta Curatare eficienta, ergonomica, are contact complet cu podeaua, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita racordului flexibil al duzei.

Siguranţa pentru copii pe pistolul pentru aburi

 

 

 

 

 

 

 

Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.

Informatii
Brand: KARCHER
Garantie: 24 luni

Descriere
Putere: 1500
Lungime cablu alimentare: 4 m
Altele:
Presiune abur 3.2 bar
Boiler 1 L
Protectie impotriva accesului copiilor
Supapa de siguranta
Palnie de umplere integrata
Accesorii:
Set pentru Curaţarea podelelor, EasyFix + tevi de prelungire (2 x 0,5m)
Duză de mână
Duză curatare detaliata
Duza de putere
Perie rotundă (mică)
Perie rotundă (mare)
Laveta din microfibra
Husa de microfibra pentru duza de mana
Culoare: Negru/Galben

Dimensiuni
Latime neta: 38 cm
Adancime neta: 25.4 cm
Inaltime neta: 26 cm
Greutate neta: 2.9 kg (fara accesorii)

Evaluarea medie:
4 stele
4.00 / 5
5
0%
  0
4
100%
  1
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
4 stele Mihai 22 apr. 2020
Menționez că nu am mai utilizat alt tip de aparat de curățat cu aburi. Am optat pt varianta Karcher SC2 Premium in ideea de a combina un aparat de curățat cu aburi de mana cu un mop cu aburi. Sincer face ce trebuie- jet de abur.
Pro: Produsul e bine construit, ușor și asigură o utilizare ușoară. Menționez că are posibilitatea de a regla in 2 trepte cantitatea de abur din parghia/ butonul de siguranță pt blocare jet aburi. Din utilizare pot spune că tot trebuie frecat temeinic pt a scoate uleiul depus pe lângă aragaz. Jetul de abur doar înmoaie și trebuie dat succesiv cu laveta. Pt utilizarea ca mop e ok. Curată bine, se usucă mai repede, nu lasă urme. L am folosit sa curat și pereții din faianță din baie și bucatarie. Doar lângă aragaz a trebuit să insist. Armăturile din baie trebuie date și cu soluție chimica. Nu curăță singur depunerile de calcar. Pt cadă și cabina de dus nu am observat nimic deosebit nu poate curata fara a da cu soluție împotriva depunerilor și fără a freca. Deci aici așteptări mari dar rezultate cam mici. Dispune de doua perii ce rezista la abur. In timp se mai tocesc dar e firesc. Pot fi cumpărate și alte accesorii suplimentare compatibile. Am găsit și indicația că poate fi folosit pt calcare verticala/ împrospătare haine cu duza din dotare sau cu un gen de fier de calcat.
Livrare optima fără probleme. Am luat de la ideall in trecut și un frigider imens și livrarea a fost tot până în casa. Dispune de supapa de siguranță în bușonul de umplere și nu poate fi desfăcut până nu se răcește și scade presiunea din boiler. Se încălzește în 5 minute. Daca se utilizează apa calda timpul scade. Are termostat și pornește rezistenta ori de câte ori scade presiunea aburului/fapt indicat de o lampa led.
Contra. Costul produsului e destul de mare, dar a fost achiziționat la oferta cu 500 lei. Firma e de renume și produsul de calitate. Pt cei care consideră că pot freca și fără a da banii ăștia ...plus faptul că în timpul utilizării consuma curent poate fi un argument contra. Boilerul este cam mic de 1 litru ceea ce presupune o încărcare de cel puțin 2 ori. Ar fi fost util un întrerupător, pt oprire se scoate din priza.
Concluzie. Un produs bun și fiabil. Îl utilizam doar pt curățenie generală.
Răspunde 2 comentarii
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL