Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Espressor automat KRUPS Intuition Preference+ EA875E10, 15 bari, 3 L, 15 bauturi, Ecran tactil, Accesoriu pentru lapte, Negru/argintiu

Cod: EA875E10

Adauga review
4999.00 lei
reducere 1700.00 lei (34%)
3,299.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Interfata de utilizare exceptionala

Cu un ecran digital color, Intuition  iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza interfata, exact ca cea a unui smartphone, pentru o navigare usoara si intuitiva.  

Alege modul de afisare preferat, culoarea, setari, si bucura-te de bauturi exceptionale, special concepute pe gustul tau.

Lasa-te ghidat!

 

Indicatorii luminosi iti vor usura viata atunci cand vine vorba de intretinerea aparatului: indicatorii de culoare rosie reprezinta alertele pentru intretinere (reumplerea recipientului de apa, reumplerea recipentului pentru boabe de cafea, golirea tavitei pentru picaturi), in timp ce indicatorii de alta culoare, alesi de tine, iti vor facilita interactiunea cu aparatul.

Adauga o nota personala aparatului tau si bucura-te de o experenta a cafelei unica!

Intotdeauna perfect

 

Tehnologia Quattro Force combina diverse expertize dezvoltate de KRUPS® pentru a optimiza fiecare pas cheie in obtinerea unui espresso perfect: rasnire, presare, percolare si drenaj. 

Datorita sistemului Quattro Force, espressorul are o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata. * In comparatie cu gama existenta de rasnite integrate in alte espressoare de cafea automate de la acelasi producator.

Experienta personalizata

 

Aparatul iti ofera posibilitatea de a crea 2 profiluri de utilizare : poti alege culoarea preferata, modul de afisare si luminozitatea, caracteristicile bauturilor preferate (tip, intensitate, cantitate, nivel de spuma), pe care le doresti mereu la indemana, la o atingere distanta.

Varietate de bauturi pe baza de cafea si lapte

 

Indiferent ca prefer aroma intensa a unui espresso catifelat sau spuma fina a unui Latte delicat, o cafea aromata dupa-amiaza sau un ceai parfumat in weekend, Intuition iti ofera 15 bauturi personalizabile, precum si un sistem integrat de spumare pentru cappuccino, flat white, macchiato,  si multe altele.

Intotdeauna curat

 

Petrece mai putin timp gandindu-te la curatarea aparatului si mai mult timp savurand bautura ta favorita datorita functiei de curatare automata. Apa este retrasa automat din circuite pentru a evita formarea depunerilor de calcar, dezvolvarea bacteriilor si modificarea gustului bauturilor tale.

Tehnologie avansata de spumare a laptelui

 

 

Savureaza experienta unui cappuccino desavarsit la tine acasa datorita sistemului dedicat pentru spumarea laptetui, si a duzei ajustabila atat pentru bauturi scurte sau lungi. Datorita sistemului One- Touch- Cappuccino, poti prepara simultan doua bauturi pe baza de lapte, doar cu o singura atingere de buton, pentru momente care merita impartasite, alaturi de cei dragi.

Sistemul de spumare a laptelui poate fi folosit direct in sticla sau recipientul cu lapte pentru a reduce risipa de lapte. Acest sistem este usor de curatat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa il clatesti bine sub jet de apa.  

Informatii
Brand: Krups
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Incorporabil: Nu
Putere: 1450 W
Presiune (Bar): 15
Capacitate [l]: 3
Tip cafea: Cafea boabe
Functii si sisteme:
Ecran tactil
Ciclu dublu de măcinare automat pentru cafele lungi (220 ml)
Duză pentru abur
Duză de cafea reglabilă în funcţie de înălţimea ceştii
Funcție de abur
Funcție de apă fierbinte
Funcție one touch cappuccino
Pornire automată programabilă
Sistem de detectare a golirii rezervorului de apă
Sistem thermoblock
15 bauturi

Alte detalii
Culoare: Negru/argintiu
Alte caracteristici:
Tăviță de picături demontabilă
Indicator pentru nivelul apei
Rezervor de apă detașabil

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL