Categorii de produse

Espressor Samus Caffeccino Red, 3.5 bari, Rezervor 0.24 L, Capacitate 4 ceşti, Filtru inox, Duză cappuccino, Carafă gradată, Rosu/Inox

Cod: CAFFECCINO RED


Detalii produs

ESPRESSOR SAMUS CAFFECCINO BLACK​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua bună se cunoaște de dimineața! Începe toate zilele în forță și prinde energia necesară cu ajutorului unei cafele aromate în confortul casei tale. Răsfață-ți simțurile cu sortimentele tale preferate și bucură-te de comoditate! Espressorul Samus este intuitiv și ușor de utilizat, se remarcă prin calitate și gustul desăvârșit al cafelei preparate, și aduce o notă modernă și elegantă în bucătăria ta!

Presiunea potrivită - 3.5 bari

 

 

Cu o presiune a aburului de 3.5 bari, espressorul Samus îți asigură extragerea cât mai intensă a aromei cafelei măcinate direct la tine în ceașcă.

Cafea măcinată

 

 

Espressorul funcționeză cu cafea măcinată și este ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să pui cafea în filtrul de oțel, să o tasezi bine cu lingurița specială din pachet, să introduci filtrul în spațiul special și să apeși pe buton. Să prepari o cafea delicioasă e mai simplu ca niciodată.

Sistem de spumare a laptelui

 

 

Și tu poți fi un barrista în devenire! Sistemul clasic de spumare a laptelui îți oferă libertatea de a prepara propriile tale rețete delicioase din lapte: capuccino, latte, frappe sau orice altceva. Vei fi sigur ca vei obține o spumă perfectă pentru ideile tale!

Practic și comod

 

 

Espressorul Samus este ușor de utilizat. Reumpli și golești filtrul de cafea rapid și fără probleme, umpli rezervorul cu apă detașabil în doar câteva secunde, prepari cafea doar cu o atingere de buton. Cu Samus Caffeccino Black este atât de simplu!

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Incorporabil: Nu
Putere: 800 W
Capacitate [l]: 0.24
Filtru: Filtru detaşabil din inox
Functii si sisteme:
Presiune abur 3.5 bari
Dispozitiv spumare

Alte detalii
Dimensiuni (IxLxA): 320x200x332
Greutate(kg): 2.25
Culoare: Rosu/Inox
Alte caracteristici:
Boiler din aliaj de aluminiu
Tăviţă colectare detaşabilă
Valvă de siguranţă eliberare presiune
Buton reglaj cu indicator luminos
Capacitate 4 ceşti
Carafă gradată

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate