Categorii de produse

Espressor Samus Obsession 20, Presiune 20 bari, 1.2 L, Dispozitiv spumare, Filtru inox, Buton 1 ceaşcă/2 ceşti, Negru/Inox

Cod: OBSESSION 20

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

Detalii produs

ESPRESSOR SAMUS OBSESSION 20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua bună se cunoaște de dimineața! Începe toate zilele în forță și prinde energia necesară cu ajutorului unei cafele aromate în confortul casei tale. Răsfață-ți simțurile cu sortimentele tale preferate și bucură-te de comoditate! Espressorul Samus este intuitiv și ușor de utilizat, se remarcă prin calitate și gustul desăvârșit al cafelei preparate, și aduce o pată de culoare și eleganță în bucătăria ta!

Presiunea potrivită - 20 bari

 

 

Întreaga aromă a cafelei măcinate va fi extrasă direct în ceașca ta datorită presiunii ridicate de 15 bari a pompei. Vei avea tot timpul parte de o cafea aromată și cremoasă ca la cafenele!

Rezervor 1.2 litri

 

 

Stai fără grija că trebuie să umpli rezervorul de apă prea des. Cu o capacitate de 1.2 litri, acesta îți asigură prepararea a cel puțin 12 cafele până la următoarea umplere a acestuia.

Două cești în același timp

 

 

Prepară repede cafelele pentru tine, membrii familiei tale sau invitați. Cu espressorul Samus ai posibilitatea de a face două cafele în același timp. Tot ce trebuie să faci este să alegi butonul pentru o ceașcă sau două, și vei avea cafeaua gata în cel mai scurt timp.

Cafea măcinată

 

 

 

Espressorul funcționeză cu cafea măcinată și este ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să pui cafea în filtrul de oțel, să o tasezi bine cu lingurița specială din pachet, să introduci filtrul în spațiul special și să apeși pe buton. Să prepari o cafea delicioasă e mai simplu ca niciodată.

Suport încălzire cești

 

 

În partea superioară a espressorului vei găsi un suport din inox special conceput pentru încălzirea ceștilor de cafea înainte de utilizare. Cu cât ceștile sunt mai calde, cu atât cafeaua va avea un gust mai plăcut.

Sistem de spumare a laptelui

 

 

Și tu poți fi un barrista în devenire! Sistemul clasic de spumare a laptelui îți oferă libertatea de a prepara propriile tale rețete delicioase din lapte: capuccino, latte, frappe sau orice altceva. Vei fi sigur ca vei obține o spumă perfectă pentru ideile tale!

Practic și comod

 

 

Espressorul Samus este ușor de utilizat. Reumpli și golești filtrul de cafea rapid și fără probleme, umpli rezervorul cu apă detașabil în doar câteva secunde, prepari cafea doar cu o atingere de buton. Cu Samus Obsession este atât de simplu!

Caracteristici

Informatii
Brand: Samus
Garantie: 24 luni

Detalii produs
Incorporabil: Nu
Putere: 850 W
Capacitate [l]: 1.2
Filtru: Filtru detaşabil din inox
Functii si sisteme:
Presiune abur 20 bari
Buton 1 ceaşcă/2 ceşti
Dispozitiv spumare

Alte detalii
Dimensiuni (IxLxA): 195x332x326
Greutate(kg): 1.5
Culoare: Negru/Inox
Alte caracteristici:
Rezervor din aliaj de aluminiu
Tăviţă colectare detaşabilă
Valvă de siguranţă eliberare presiune

Recenzii

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
5 stele Denisa 26 ian. 2021
Recomand cu incredere acest expresor este suler bun face cafeaua super bună si capucino exact ca la bar intr un timp foarte rapid se curata foarte ușor și raportul calitate preț este foarte bun recomand 5 stele
Răspunde

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate