CATEGORII Categorii de produse

Fier de calcat Albatros Violette, 2200 W, Talpă ceramică, Rezervor 0.25 L, Funcţie de auto-curăţare, Funcţie anti-picurare, Funcţie anticalcar, Violet

Cod: VIOLETTE

5 stele
5.00 | (1 reviewuri)

79.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Design vesel și compact

Având o combinație de culori elegantă violet-alb și un design compact și modern fierul de călcat Albatros nu trebuie să lipsească din casa ta.
Îmbină utilul cu plăcutul și asigură-te că tu și membrii familiei tale aveți tot timpul hainele perfect călcate pe umerașele din șifonier.

Putere 2200W - talpă cu înveliș ceramic

 

 

Talpa cu învelis ceramic se va încălzi rapid și uniform datorită puterii de 2200W iar tu vei putea călca rapid și perfect până și cele mai șifonate haine din garderoba.

Functie jet aburi și stropire

 

 

Fierul de călcat Albatros îți va ușura considerabil procesul de călcare datorită funcției de aburi.
Folosind-o, vei călca mult mai ușor hainele și vei scăpa rapid de toate cutele rămase după spălarea și uscarea rufelor. Și funcția de stropire are o însemnătate mare în procesul de călcare. Fierul de călcat Albatros le deține pe ambele și transforma rutina călcatului hainelor într-o acțiune eficientă și rapidă.

Călcare uscată, pe orizontală

 

Călcarea pe orizontală este cea mai eficientă, iar cu ajutorul fierului de călcat Albatros te asiguri că hainele tale vor fi tot timpul perfecte. Dotat cu buton pentru reglarea vaporilor de apa, de până 75 grame/minut, acesta va netezi perfect orice material și va îndeparta cu succes cutele de pe ele.
Iar daca, totuși, ai haine la care crezi ca vei pierde ceva timp pentru a le aduce în starea care trebuie, stai liniștit. Ai la dispoziție un jet suplimentar de abur de 100 grame/minut pentru a uita de orice bătaie de cap. Blugi, bumbac, matase, poliester, lână, satin, toate materialele se vor calca rapid și eficient cu fierul de calcat Albatros.

Termostat reglabil


 

Cu ajutorul termostatului poți seta temperatura în funcție de materialul pe care dorești să-l calci. De exemplu, atunci când calci materiale sintetice temperatura trebuie sa fie una scăzută, în timp ce pentru bumbac temperatura trebuie sa fie una cât mai ridicată.
Deasemenea, acesta are și indicator de funcționare pentru ca tu să știi tot timpul când fierul de calcat este în funcțiune.

Funcție anticalcar și autocurățare

 

 

Uită de procesul anevoios și de lungă durată pentru curățarea fierului de calcat. Fierul de calcat Albatros dispune de două funcții extrem de importante pentru economisirea timpului și pentru comoditatea ta.
Prin funcțiile anticalcar și de auto-curățare, acesta elimină singur ceea ce se depune pe talpă sau în orificiile pentru abur și nu lasă loc calcarului cauzat de apă să se depună în rezervor.

Funcție antipicurare

 

 

Cu ajutorul sistemului antipicurare te asiguri că vei călca uniform, perfect și rapid hainele fără ca acestea să se păteze datorită unor eventuale scurgeri de apă din rezervor.

Informatii
Brand: Albatros
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Fier de calcat
Putere: 2200 W
Putere: 2001 - 2200 W
Rezervor de apa: 0.25 L
Talpa: Talpă cu înveliş ceramic
Debit de abur: 75 g/min
Jet abur: 100 g/min
Control temperatura: Termostat reglabil
Pulverizare / Spray: Da
Sistem anti-calcar: Da
Sistem anti-picurare: Da
Auto-curatare: Da
Functii speciale: Indicator funcţionare

General
Culoare: Violet
Altele:
Mâner ergonomic
Călcare uscată
Călcare verticală

Dimensiuni
Latime neta: 11.8 cm
Adancime neta: 28 cm
Inaltime neta: 13.6 cm
Greutate neta: 1.06 kg

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  1
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele geta barabula 13 aug. 2021
Recomand, calitate foarte buna , functioneaza foarte bine, design placut , 5 stele
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL