Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Statie de calcat cu aburi Bosch Sensixx DS37 EditionRosso TDS373118P, 6 bari, i-Temp Advanced, Negru / Rosu

Cod: TDS373118P

Adauga review
1,135.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

PermanentRefill

 

 

 

Cu PermanentRefill, poți călca non-stop. Aceasta deoarece stația de călcat rămâne pregătită pentru utilizare chiar dacă trebuie să umpli rezervorul de apă.

Buton eco: fiecare măsură pentru reducerea costurilor contează.

 

 

 

 

 

 

 

Datorită setărilor aburilor pentru economisirea energiei, economisește până la 35% la apă și 25% la energie. Fă ceva bun pentru factura ta de energie, pentru mediu și pentru conștiința ta ecologică.

PalladiumGlissée: pentru o mai bună alunecare.

 

 

 

 

Talpa specială cu designul său cu 3 zone garantează distribuția ideală a aburilor și alunecare maximă. Tehnologia cu trei zone de călcare include procese de umezire, uscare și netezire. Procesul de călcare împreună cu dispunerea sofisticată a canalelor pentru aburi face această activitate casnică semnificativ mai confortabilă și mai puțin stresantă.

Sistemul AdvancedSteam: abur pentru profesioniști.

 

 

 

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării când vine vorba de călcat. Te poți baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de ieșire a aburului optimă. Acesta permite o distribuție țintită a aburului peste țesătură și pătrunderea profundă în aceasta. Cum? Utilizând un sistem rafinat și interacțiunea canalelor, a orificiilor de ieșire și a ghidajelor de abur. Acest abur țintit face călcatul mai ușor și determină atingerea mai rapidă a obiectivului tău: un teanc de rufe călcate.

Maximum 3100 W

 

 

 

Cu un maximum de 3100 W, un aparat cu această putere asigură în mod garantat rezultate excelente la călcatul rufelor. Într-o perioadă de timp foarte scurtă, ai la dispoziția ta întreaga capacitate și performanță a aparatului pentru a elimina chiar și cele mai rezistente cute.

Presiunea aburilor de 6  bari: scoruri de top la aburi.

 

 

 

 

 

 

Valorile de presiune reprezintă reperul când vine vorba despre călcatul cu aburi utilizând o stație de călcat. Cu cât mai multă presiune, cu atât mai bine. Este adevărat: aparatele cu 6  bari asigură performanțe ridicate și cea mai bună calitate la călcat, pentru rufe perfect netede într-o clipă.

Green Technology

 

 

 

 

 

 

Sigla Green Technology de la Bosch simbolizează durabilitate și transparență, mai ales în ceea ce privește resursele și energia. Noi urmăm acest principiu cu strictețe în toate domeniile, de la metodele de producție ecologice până la cercetarea noilor tehnologii de economisire a energiei.

SecureLock: siguranță și confort.​

 

 

Transportul și depozitarea stațiilor de călcat poate fi dificilă. Nu este și cazul stațiilor de călcat Bosch cu SecureLock: datorită unui atașament confortabil, stația de călcat este întotdeauna fixată în mod sigur de masa de călcat, iar fierul nu poate să cadă. În plus, stația de călcat poate fi transportată și depozitată în mod sigur și confortabil, utilizând mânerul fierului de călcat. Nimic nu se poate clătina, cădea sau răsturna!

CalcnClean Advanced: anti-îmbătrânirea perfectă.

 

 

 

Nu este posibilă includerea mai multor funcții de autocurățare într-o stație de călcat — cel puțin pe moment. Alege cea mai inteligentă versiune a procedurii de decalcifiere: CalcnClean Advanced. Funcția principală este aceea de colector al depunerilor de calcar, care îndepărtează particulele de calcar desprinse din camera de aburi. Rezultatul: aparatul este protejat în mod corespunzător împotriva acumulărilor de calcar asigurând o durată de funcționare semnificativ mai lungă.

i-Temp Advanced. Combinația de aburi și temperatură.

 

 

 

 

Timpurile în care trebuia să schimbi în mod constant setările de temperatură în timp ce te lupți cu un munte de rufe de călcat sunt definitiv apuse. Datorită funcției i-Temp Advanced, care combină în mod optim temperatura și aburii. Cu această funcție, toate rufele pot fi călcate utilizând aceeași setare de bază — fără grija sortării prealabile. Aceasta nu doar îți economisește timp — dar nici nu mai trebuie să verifici instrucțiunile de îngrijire ale fiecărui lucru spălat, și aceasta scutindu-te de o mulțime de griji . și desigur, aceasta este o binevenită ușurare — în special când vine vorba de călcat.

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 3100
Putere: Peste 2600 W
Presiune: 6
Rezervor de apa: 1.4 l
Talpa: Ceranium Glissée
Debit de abur: 120
Jet abur: 320
Calcare abur vertical: Da
Control temperatura: Da
Timp de incalzire: 2 minute
Sistem anti-calcar: Da
Sistem anti-picurare: Da
Auto-curatare: Da
Varf cu aburi: Da
Functii speciale:
i-Temp Advanced: combinaţia ideală între temperatură şi aburi pentru toate tipurile de ţesături
AntiShine program program: protecţie specială pentru ţesături delicate şi cele de culoare închisă
Timp de incălzire redus: cca. 2 min
Tasta "eco": până la 25 % economie de energie şi până la 40 % economie de apă
Timer Calc'n clean: indicator pentru curăţare
"Advanced Steam System" - pentru confort în utilizare

General
Lungimea cablului: 1.9
Blocare de siguranta: SecureLock System: fierul de călcat se fixează de staţie pentru mai multă siguranţă în timpul transportului şi depozitării
Oprire automata: Da
Culoare: Negru + Rosu

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL