Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Statie de calcat Morphy Richards Speed Steam Pro 332103EERROM, 3000 W, 7 bari, 1.6 L, Talpa ceramica, 160 g/min, IntelliTemp, Negru/albastru

Cod: 332103EERROM

Adauga review
1599.36 lei
reducere 320.36 lei (20%)
1,279.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

Tehnologia de auto-curățare

 

Păstrează generatorul de aburi în cea mai bună formă. Funcția unică de auto-curățare permite stației de călcat cu aburi să se autosusțină și să elimine singură calcarul pentru ca tu să nu fii nevoit să îl cureți sau să cumperi alte filtre. Rezervorul cu două compartimente permite calcarului să fie eliminat într-un recipient separat. Auto-curățarea are loc după ce au fost folosiți 5 litri de jet de aburi. Procesul se desfășoară în timp ce stația se încălzește, așadar nu îți va fura din timp. Tot ce trebuie să faci este să golești rezervorul mai mic pentru a scăpa de calcar cu ușurință!

Tehnologia Intellitemp

 

Tehnologia unică Intellitemp inclusă în ultimul model de stație de călcat Speed Steam Pro permite generatorului de aburi să facă tot ce este mai greu în locul tău. Datorită funcției Intellitemp, ce îți permite să calci orice tip de țesătură cu o singură temperatură, nu mai trebuie să modifici setările, iar astfel câștigi mai mult timp. Mai mult, această funcție garantează zero risc de arsuri, pentru ca tu să poți călca liniștit.

Cea mai puternică stație de călcat cu aburi

 

Speed Steam Pro este cea mai puternică stație de călcat cu aburi din gama sa, producând o presiune de 7 bari pentru ca tu să poți călca pe mai multe straturi o dată, fiind astfel mai rapid. 140 de grame de abur continuu fac din călcat o muncă ușoară și asigură cele mai bune rezultate pe orice tip de țesătură. De asemenea, stația poate produce și un jet adițional de aburi de 600 de grame ce poate îndrepta chiar și cele mai încăpățânate cute.

2 ani garanție

 

Toate produsele noastre sunt fabricate la cele mai înalte standarde și testate în mod intens în Marea Britanie. Talpa fierului de călcat a fost testată pe 100 km de material, însumând mai bine de 60.000 de perechi de blugi! Acesta este motivul pentru care avem încredere în calitatea acestei stații de călcat și oferim 2 ani de garanție.

Rezervor de apă mare cu capacitate de 1.6 litri

 

 

Capacitatea mare a rezervorului de 1.6 litri îți permite să calci fără întrerupere pentru mai mult timp. Rezervorul de apă poate fi îndepărtat cu ușurință folosind mânerul din față pentru a-l reumple la chiuvetă. O altă metodă este aceea de a-l umple direct pe masa de călcat folosind orificiul de umplere prezent în zona superioară a rezervorului. Funcția de umplere continuă îți permite să adaugi apă oricând în timpul procesului de călcare, fără a aștepta ca fierul să se răcească.

Oprire automată

 

Cu toții cunoaștem sentimentul: "Oare am oprit fierul de călcat?". Funcția de oprire automată asigură dezactivarea fierului de călcat după 8 minute de inactivitate, scutindu-te de o grijă în plus.

Închidere de siguranță și spațiu pentru cablu încorporat

 

 

Stația de călcat Speed Steam Pro Intellitemp include funcția de închidere de siguranță la bază, garantând un transport ușor și sigur. Mai mult, stația dispune de un spațiu de depozitare pentru cablu în jurul bazei. Datorită acestuia, cablurile nu sunt vizibile iar spațiul de lucru este ordonat, fără a avea cabluri încurcate cât timp stația este inactivă.

Talpă ceramică

 

Talpa ceramică a stației de călcat Speed Steam Pro Intellitemp face ca fierul de călcat să alunece ușor pe orice material, îndepărtând cutele. Talpa ceramică este de calitate superioară pentru extra rezistență și antiaderentă pentru folosire facilă.

Informatii
Brand: Morphy Richards
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tipologie: Statie de calcat
Putere: 3000 W
Putere: Peste 2600 W
Presiune: 7 bari
Rezervor de apa: 1.6 L
Talpa: Ceramică
Debit de abur: 140 g / min
Jet abur: 600 g/min
Calcare abur vertical: Da
Sistem anti-calcar: Da
Auto-curatare: Da
Functii speciale: Funcție IntelliTemp

General
Sistem stocare cablu:
Sistem depozitare cablu curent
Sistem depozitare cablu abur
Lungimea cablului:
1.8 m (cablu de abur)
2 m (cablu de alimentare)
Blocare de siguranta: Da
Oprire automata: Da, după 8 minute
Culoare: Negru/albastru
Altele: Rezervor de apă detașabil

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL