Categorii de produse

Trimmer gard viu Bosch EasyHedgeCut 12-35, 12 V, Lungime taiere 35 cm, 2400 rpm, Acumulator Litiu-Ion, Negru/Verde, 0600849B07

Cod: 0600849B07


Detalii produs

 

 

 

 

 

 

 

În România, Grupul Bosch este prezent cu cinci entități în diferite locații din țară. Sediul central al companiei este situat în Bucureşti, unde Bosch are şi un birou de vânzări. Tot în capitală se află și o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor. În Cluj, Bosch operează un centru de cercetare şi dezvoltare şi o unitate de producţie pentru tehnologie auto. O unitate de producţie de tehnică liniară şi una de tehnologie auto se află în Blaj. De asemenea, compania are un centru de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.”

Caracteristici

Informatii
Brand: Bosch
Garantie: 24 luni

Caracteristici generale
Tip: Trimmer
Domeniu: Gard viu

Specificatii tehnice
Numar curse: 2.400 rpm
Lungime cutite: 35 cm
Greutate: 1.9kg

Alimentare
Tip alimentare: Electrica
Sursa alimentare: Acumulator
Tip acumulator: Litiu-ion
Tensiune alimentare: 12 V
Capacitate acumulator: 2,5 Ah
Timp incarcare: 65 min

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate