Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Frigider cu 1 uşă încorporabil Liebherr IKB 3564, 284 L, Static, Siguranţă copii, SuperCool, BioFresh, Display, Control electronic, H 178 cm

Cod: IKB 3564

Adauga review
7,299.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

BioFresh

 

 

La o temperatură de peste 0°C şi umiditatea ideală, fructele şi legumele, carnea, peştele şi produsele lactate îşi menţin vitaminele sănătoase, aroma delicată şi aspectul lor apetisant semnificativ mai lung decât în frigiderul obişnuit.

Extrase pe şinele telescopice

 

 

Sertarele pot fi scoase pe şinele telescopice cu rulare uşoară şi pot fi îndepărtate comod la un unghi de deschidere a uşii de 90°.

Amortizare a închiderii SoftSystem

 

 

Amortizarea închiderii SoftSystem este confortabilă şi impresionează în utilizarea zilnică. În cazul uşii închise, SoftSystem integrat în uşă, atenuează mişcarea şi asigură o închidere deosebit de blândă chiar şi când uşa interioară este complet încărcată. La aparatele încorporate, uşa se închide automat la un unghi de deschidere de aprox. 30°.

SoftTelescopic

 

 

Seifurile BioFresh şi cărucioarele extensibile cu SoftTelescopic dispun de un mecanism confortabil de închidere automată cu amortizare blândă, care face utilizarea zilnică practică şi sigură. Acestea sunt complet extensibile şi detaşabile chiar şi cu un unghi de deschidere a uşii de 90°.

VarioSafe

 

 

VarioSafe oferă o vedere clară şi ordine. Locul ideal pentru alimente, precum şi ambalaje mici, tuburi şi borcane. Seiful poate fi ajustat în înălţimea şi plasat în mai multe poziţii în înălţime ale coloanei de lumină.

Coloane de lumină LED

 

 

Coloanele de lumină LED integrate pe ambele părţi, asigură o iluminare uniformă a camerei frigorifice. Intensitatea luminii este majorată la deschidere. Satinarea capacului luminos creează o dispoziţie de iluminare elegantă. În acelaşi timp, coloanele de lumină permit ajustarea variabilă a plăcilor din sticlă.

Partea electronică cu touch

 

 

Blocul electronic touch inovator cu display LCD asigură menţinerea constantă a temperaturilor selectate în seifurile individuale de vin. Afişajul digital al temperaturii vă informează în legătură cu valorile setate. Prin atingerea fină a suprafeţei de operare touch, toate funcţiile pot fi setate uşor şi foarte confortabil. Alarma uşii şi a temperaturii informează despre neregularităţi, de ex. o uşă deschisă. Dispozitivul de siguranţă pentru copii protejează împotriva reglării neintenţionate a panoului de operare.

Suport pentru ouă

 

 

Suportul variabil pentru ouă este extensibil. Astfel, se pot depozita în siguranţă până la 20 de ouă, respectiv 28 de ouă de prepeliţă. Pentru o durată de depozitare mai îndelungată, se recomandă depozitarea ouălor cu vârful în jos sau plasarea suportului pentru ouă în FlexSystem al seifului BioFresh.

Iluminare LED BioFresh

 

Iluminarea LED BioFresh este integrată în placa de separare şi iluminează uniform şi luminos seifurile BioFresh-Safe extinse, direct de sus.

Untieră

 

 

Cutia pentru unt poate fi utilizată cu uşurinţă cu o singură mână şi se deschise uşor. Acestea sunt rezistente la spargere, pot fi spălate în maşina de spălat vase şi se potrivesc pe toate poliţele Liebherr.

Raftul variabil pentru depozitarea sticlelor

 

 

O dotare inedită este dispozitivul variabil de depozitare a sticlelor peste seiful BioFresh din seria Premium. În funcţie de necesar, o placă din sticlă integrată poate fi utilizată ca suprafaţă de depozitare sau pe dispozitivul de depozitare a sticlelor aflat dedesubt.

FlexSystem

 

 

FlexSystem practic permite depozitarea şi sortarea clară şi flexibilă a alimentelor în seifurile BioFresh sau în cutiile BioCool. Permite o subîmpărţire clară, de exemplu după fructe, legume sau după data de expirare. Toate componentele FlexSystem stabili sunt uşor de curăţat şi se pot spăla în maşina de spălat vase.

Raft din sticlă divizibil

 

 

Placa de sticlă divizibilă şi cu posibilitate de tragere oferă o flexibilitate şi mai mare în depozitarea produselor alimentare şi a vaselor înalte. Toate rafturile din sticlă securizată pot fi utilizate la diferite înălţimi, în funcţie de necesar.

Controlul umidităţii DrySafe/HydroSafe

 

 

Plăcile de control al umidităţii aerului permit setarea individuală a umidităţii aerului în compartimentele BioFresh. DrySafe în compartimentul BioFresh, cu umiditatea scăzută este ideală pentru depozitarea cărnii, a peştelui şi a produselor lactate. Fructele şi legumele se păstrează optim neambalate în BioFresh-HydroSafe cu o umiditate a aerului de până la 90 %.

Montaj ferm pe uşă​

 

 

Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului.

GlassLine în interior

 

 

Impresia de ansamblu de înaltă calitate a interiorului este completată de dotarea elegantă GlassLine din sticlă securizată. Rafturile elegante GlassLine sunt rezistente la spargere, zgârieturi şi sunt uşor de curăţat. Barele din oţel inoxidabil de înaltă calitate completează imaginea de ansamblu armonioasă.

Recipient interior neted

 

 

Caracteristic pentru compartimentul interior al frigiderelor sunt câte două coloane elegante de susţinere pe ambele elegante în domeniul frontal şi posterior. Acestea asigură o mare flexibilitate în reglarea plăcilor din sticlă. Un alt avantaj este suprafaţa foarte netedă a recipientului interior, care este, prin urmare, uşor de curăţat.

Picioruşe reglabile în înălţime

 

 

Datorită picioruşelor reglabile în înălţime din faţă, aparatele Liebherr pot fi aliniate optim. Astfel, funcţionalitatea şi aspectul aparatelor sunt garantate.

Aparate incorporabile integrabile

 

 

Aparatele pot fi instalate cu uşurinţă în spatele uşii mobilierului reconstruit şi astfel, integrate perfect în bucătărie. Ca urmare, se creează un front al bucătăriei uniform optic. Vă rugăm să respectaţi tehnica de montare a uşii mobilierului. Montare uşă fixă: Uşile mobilierului şi aparatelor sunt legate ferm prin ataşarea directă a uşii mobilierului la uşa aparatului. Montare uşă antrenată: Uşa mobilei este ataşată direct la dulapul înalt şi este legată cu uşa aparatului prin şinele de glisare. La deschiderea şi închiderea, uşa mobilierului glisează de-a lungul şinelor.

PowerCooling-System

 

 

Sistemul puternic PowerCooling asigură o răcire rapidă a produselor proaspete depozitate şi o temperatură uniformă de răcire în întregul interior. Un comutator de contact pentru uşă opreşte ventilatorul la deschiderea uşii. Acesta economiseşte energie valoroasă.

Siguranţă pentru copii

 

 

Siguranţa pentru copii poate fi programată pentru a împiedica oprirea accidentală a aparatului. Când siguranţa pentru copii este conectată, este indicat de un simbol din MagicEye.

Regim automat SuperCool

 

 

Sistemul SuperCool automat scade temperatura frigiderului până la + +2 °C timp de până la 12 ore - ideal pentru răcirea rapidă a alimentelor proaspăt depozitate.

Sens de închidere a uşii reversibil

 

 

Aparatele sunt echipate din fabricaţie cu un sens de închidere a uşii spre dreapta. Cu posibilitatea de a schimba sensul de închidere a uşii, aparatul poate fi operat în mod optim în domeniul de instalare.

Alarmă uşă

 

 

Pentru o protecţie sigură a alimentelor, alarma acustică a uşii avertizează după ce uşa a fost deschisă timp de 60 de secunde.

Şine de nivelare

 

 

Aparatele mai mari decât nişa de 140 cm, dispun de două şine de nivelare în partea dreaptă şi stânga în zona podelei. Astfel, se permite alinierea perfecţionată şi asigurată împotriva coborârii a aparatului de refrigerare. Aceasta asigură un comportament optim al închiderii uşii şi o funcţionare ideală de răcire.

Compartiment congelator cu 4 stele

 

 

În compartimentul congelator cu 4 stele, alimentele proaspete pot fi congelate şi depozitate pentru o perioadă lungă de timp. Temperaturile de -18 °C şi mai mici, asigură păstrarea vitaminelor şi a mineralelor.

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă

 

 

Tăviţă pentru cuburi de gheaţă cu capac poate fi uşor umplută cu apă, datorită deschiderii convenabile de umplere. Capacul complet etanş permite transportul şi depozitarea sigură şi uscată a tăviţei.

Informatii
Brand: Liebherr
Garantie: 24 luni

Tipologie
Tip aparat: Frigider cu 1 usa
Incorporabil: Da

Specificatii generale
Tehnologie racire: Statica
Volum total: 284 L
Volum total litri: 251 - 300 L
Volum frigider: 257 L
Volum congelator: 27 L

Compartiment frigider
Caracteristici frigider: Răcire cu aer recirculat
Cutie fructe / legume: Da
Compartimente speciale: Compartiment 0° *: BioFresh
Rafturi pe usa: Da
Compartiment sticle pe usa: Da
Suport oua: Da
Functie Super racire: SuperCool

Compartiment congelator
Capacitate de congelare (Kg/24h): 2
Numar total compartimente: 1

Detalii tehnice
Consum energetic kWh/24h: 0,630
Consum energetic (kW/an): 230
Autonomie fara curent (ore): 17
Clasa climatica: SN-ST
Nivel de zgomot (dB): 36
Alte caracteristici: Amortizare a închiderii: SoftSystem
Domeniu de temperatură frigider: +3°C până la +9°C
Culoare: Alb
Detalii culoare: Interior alb

Functionalitate
Control:
MagicEye cu LCD şi afişaj digital al temperaturii
Operare: Parte electronică cu touch
Iluminare interioara: Coloană de lumină LED pe ambele părţi
Blocare acces copii: Da
Stele: 4
Avertizare usa deschisa: Acustic

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A++

Dimensiuni
Latime neta: 56-57 cm (cotă nişă)
Adancime neta: 55 cm (cotă nişă)
Inaltime neta: 177.2-178.8 cm (cotă nişă)
Greutate neta: 72 kg

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL