Categorii de produse

Hota Hansa OKP662GH, Semineu arcada, 548.3 m3/h, 3 viteze, 1 motor, Afisaj LCD, Control touch, Filtre metalice, 60 cm, Inox/sticla

Cod: OKP662GH


Detalii produs

NUMĂR DE TREPTE DE VITEZĂ: 3

 

Puteţi regla puterea hotei în funcţie de cantitatea de alimente preparate.

Eficienţă înaltă


Îmbrăcămintea dumneavoastră, perdelele şi husele de plapumă sunt impregnate cu miros de mâncare? Acest lucru nu se întâmplă dacă utilizaţi o hotă Hansa! Hotele noastre sunt dotate cu ventilatoare moderne şi deosebit de eficiente care elimină complet mirosurile de mâncare. Bucuraţi-vă de confort în timp de lucraţi în bucătărie!

Funcţionare silenţioasă


Desigur, uneori, în timp ce gătiţi, ascultaţi muzică sau vă uitaţi la televizor. Datorită nivelului redus de zgomot al hotelor Hansa, puteţi face acest lucru fără nicio problemă. Funcţionarea silenţioasă este confortabilă mai ales dacă bucătăria dumneavoastră este integrată în living. Această soluţie va fi pe placul tuturor membrilor familiei.

Oprire automată


Adesea, împrospătarea aerului din bucătărie este necesară chiar dacă procesul de preparare sau prăjire a fost deja finalizat. Datorită sistemului de oprire automată, puteţi specifica durata de funcţionare dorită a hotei după finalizarea preparării alimentelor, astfel încât mirosurile neplăcute din aer să poată fi eliminate. După expirarea acestei perioade, hota se dezactivează în mod autonom. Acum puteţi respira un aer curat, bucurându-vă de confort.

Pornire automată


Panoul decorativ al hotei este o soluţie care garantează un nivel complet de confort. Pentru a aduce hota telescopică la puterea de aspirare selectată, nu trebuie decât să trageţi în afară panoul, dintr-o singură mişcare. Este uşor şi confortabil.

Filtru de carbon


Particulele de carbon activ din interiorul filtrului rămân în contact cu vaporii, absorbind mirosurile neplăcute şi reîmprospătând aerul din bucătărie. Un filtru de carbon demontabil este esenţial dacă hota nu este conectată la un sistem de ventilaţie şi funcţionează în modul de amortizare.

Caracteristici

Informatii
Brand: Hansa
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tip: Șemineu Arcadă
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 548.3 (max.)
Capacitate de absorbtie max (m3/h): 501 - 600
Clasa eficienta fluido-dinamica: D
Clasa eficienta iluminare: F
Clasa eficienta a filtrare grasimi: C
Putere (W): 230
Numar motoare: 1
Trepte de viteza: 3
Nivel de zgomot (db): 67
Afisaj: LCD
Control: Touch
Filtru pentru grasimi: 2 filtre de aluminiu
Iluminare: 2 x halogen
Latime: 56 - 60 cm
Culoare: Inox/Argintiu
Detalii culoare: Inox/Sticla/Panou comanda negru

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 50 cm
Inaltime neta: 93 cm
Greutate neta: 14 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: D

©ideall.ro 2022 - Politica de confidentialitate