Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Smart CSWS 485D/5-S, 8/5 Kg, A, 1400 rpm, Steam, NFC, Display, Alb 31008427

Cod: CSWS 485D/5-S

5 stele
4.20 | (5 reviewuri)

1,639.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

TOUCH SMART

 

 

 

 

Este primul asistent personal, care va avea grijă de tine, hainele și mașina de spălat. Această nouă metodă simplifică funcționarea mașinii de spălat și se deschide o lume de solutii inteligente.

Pur și simplu descărcați App pur și simplu Candy-Fi și smartphone-mai aproape (Android și dispun de NFC) dispozitiv, pentru a descoperi noi oportunități de rufe. Avantajele de mașini de spălat Smart Touch:

 

Control vocal asistent - tu spui și faci rufele.

 

 

 

Doar spune aparatul, trebuie să fie spălate, iar dispozitivul va propune programul și temperatura corespunzătoare în funcție de tipul de tesatura, gradul de murdărie și de culoare.

Monitorizarea inteligentă a mașinii, ceea ce asigură o unitate de viață mai lungă

 

 

 

Nu va place atunci când ceva se strica in casa ta ceva de ex. filtru de cafea, mașina de spălat, frigiderul... Cel mai frecvent motiv pentru eșec este funcționarea necorespunzătoare a unității. Atunci când achizitionati Candy nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest lucru, pentru că aveți funcția de monitorizare inteligentă. Cum funcționează? mașina de spălat vă va spune că ar trebui să curățați filtrul, rotiți programul de auto-curățare program sau diagnosticarea stării principalelor componente ale mașinii. Mulțumită sistemului inteligent de monitorizare al mașinii de spălat, aparatul vă va servi pentru o lungă perioadă de timp, și veți avea întotdeauna sub control.

Statistica

 

 

 

Cât de des se spală prosoape, cămăși, sintetice? Cât de multă energie consumă mașina de spălat? Sunteti curiosi? Tu nu trebuie să faci liste, pentru că o face pentru tine Candy. Grație statisticilor, în plus față de informațiile cu privire la consumul de energie, veți învăța programele cele mai frecvent selectate și pentru a afla cât de mult timp să alocați pentru spălare. Veți primi, de asemenea, sfaturi suplimentare cu privire la modul de utilizare mai bună a mașinii de spălat.

Programe personalizate ideale pentru haine

 

 

 

Practici sport și intrebi dacă o mașină de spălat poate face față curatarii îmbrăcămintei de sport? Sau poate doriți să creați un program dedicat pentru camasa ta preferată de afaceri. Cicluri de spălare inteligente, aveți la dispozitie programe suplimentare pe care le puteți personaliza . Trebuie doar să introduceți numele programului, se vor selecta parametrii programului, viteza de rotație și nivelul de murdărie și faceți clic pe "Salvați" și ați terminat. Data viitoare când reveniti de la jogging dimineata, nu va trebui să aleageti setările, trebuie doar să faceți clic pe propriul program.

GrandÒ Vita

Este numele noii game de masini de spalat rufe cu uscator Candy, create pentru a satisface nevoile vietii de zi cu zi. O gama completa cu interfata simpla si intuitiva pentru cei care isi doresc produse practice sau cu control complet tactil pentru cei ce prefera sa detina controlul total asupra functiilor. Mare sau mica, in functie de nevoie, poti alege intre gama slim cu adancime redusa sau modelele cu capacitate mai mare de incarcare.

Spalare+Uscare

O masina de spalat completa, cu interfata simpla si intuitiva pentru cei care isi doresc produse practice si cu un control complet, tactil, total asupra functiilor. Are o capacitate de 9 kg pentru functia de spalare si 6 kg pentru functia de uscare. 

Nivel scazut de zgomot

 

 

Un motor nou, silentios, doar 61 db in timpul ciclului de spalare.

Antisifonare

 

 

 

Programul special "gata pentru calcare" este ideal pentru a usura calcarea rufelor si a minimiza cutele.

Spalare & uscare rapida in 59 minute

Cu programul "Spalare & uscare rapida in 59 minute" poti spala rapid si eficient pana la 1,5 kg de rufe, ce vor fi gata spre a fi purtate in mai putin de o ora. Ciclul rapid iti permite sa economisesti 33% energie. Ideala pentru camasi, aceasta este o optiune creata special pentru gestionarea textilelor delicate, garantand o curatare si uscare optima. 

Planifica spalarea

 

Pornire intarziata inteligenta
Datorita acestei functii poti planifica ciclul de spalare si poti decide cand doresti ca acesta sa porneasca sau sa se incheie. 

KG Detector

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masina de spalat Candy a fost echipata cu tehnologii inteligente bazate pe senzori care automat aleg cea mai buna performanta de spalare pentru rufele tale. Masina regleaza cantitatea de apa, ritmul de rotire a tamburului si viteza de rotatie pentru tipul de material si calculeaza durata ciclului de spalare. Tot datorita tehnologiei, rufele sunt dispuse simetric in interiorul tamburului in timpul spălării. Astfel se elimina suprasolicitarea anumitor parti ale masinii si se reduce zgomotul.

Informatii
Brand: Candy
Garantie: 24 luni

Specificatii tehnice
Tip incarcare: Frontala
Capacitate (kg): 8
Viteza de centrifugare (rpm): 1400
Viteza de centrifugare: 1300-1400
Consum (kW/h) *: 5.44
Clasa eficienta spalare: A
Clasa eficienta stoarcere: B
Umiditate reziduala *: 50
Afisaj: LCD
Material tambur: Otel Inoxidabil
Material cuva: Silitech
Uscator: Da
Capacitate uscare (Kg): 5

Descriere
Functii:
NFC
Steam
Numar programe: 16
Pornire intarziata: 24 h

Altele
Nivel zgomot spalare (dB(A)): 60
Nivel zgomot centrifugare (dB(A)): 81
Nivel zgomot uscare (dB(A)): 61
Nuanta hublou: Alb
Gabarit: Standard
Culoare: Alb
Incorporabila: Nu

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A

Dimensiuni
Latime neta: 60 cm
Adancime neta: 52 cm
Inaltime neta: 85 cm
Greutate neta: 67 cm
Greutate bruta: 68 cm

Evaluarea medie:
5 stele
4.20 / 5
5
80%
  4
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
20%
  1
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Ioanidi 08 dec. 2020
Dupa cateva luni, in timpul spalarii au aparut zgomote metalice din ce in ce mai puternice. Parca spala bucati de tabla! Dupa 12 luni roata atasata cuvei pe care calca cureaua s-a deformat de tot si a stricat tot in jurul ei. A fost nevoie sa fie schimbat tot ansamblul: cuva, tambur, roata, curea. Dupa cateva luni, au reaparut zgomotele in timpul functionarii si inainte de 12 luni de la inlocuirea pieselor deteriorate anterior am ajuns in acelasi punct. Masina de nefolosit! Dupa 24 de luni de la achizitionare, imediat dupa iesirea din garantie, am aruncat-o. Nu faceti greseala sa cumparati aceasta masina. Materialul din care este facuta roata atasata cuvei este total nepotrivit. Un ”mic detaliu” pentru care am aruncat 1500 de lei. Rusine pentru un producator cu pretentii care pune pe piata astfel de produse!
Răspunde
5 stele Lavinia 21 feb. 2019
La inceput m-am îndoit de eficacitatea ei fiind o masina de buget si nu una premium dar a reusit sa imi întreacă toate așteptările. Spala foarte bine, stoarcerea este extraordinara si la 1000 rpm iar de uscat am fost placut surprinsa deaorece la treapta a doua de uscare este mai mult ca suficient. Isi respecta programele scurte si nu sare de la minutul 1 la 20 iar programul de uscare este relativ ok 2 ore jumatate ceea ce pe mine nu ma deranjeaza gândindu-mă ca daca le uscam in mod natural imi lua mai mult de 12 ore... Livrarea a fost destul de rapida avand in vedere ca pe alte site-uri pentru electrocasnicele mari asteptai si pana la 2 săptămâni pe ideall a durat doar 2 zile.
Răspunde
5 stele Matei Gabriela 15 feb. 2019
Excelenta, calitate/ pret.
Răspunde
1 stele utilizator 24 oct. 2018
Foarte galagioasa la spalare si mai ales la stoarcere. Motorul este unul de generatie veche cu perii care deasemenea este foarte zgomotos. Programele "Smart" de fapt se regasesc majoritatea in cele 16 presetate. Nu o recomand.
Răspunde
5 stele Laurentiu Radu 25 sept. 2018
Pt 1600 turatii nu e foarte zgomotoasa,ci chiar silentioasa. Pretul este super bun, la fel si designul.
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL