Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat vase Beko DIN28430, Total incorporabila, 14 seturi, 8 programe, 60 cm

Cod: DIN28430

5 stele
5.00 | (6 reviewuri)

PRP: 2,815 lei
Diferență: 726 lei
2,089.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

steamgloss-icon.png SteamGloss

Tehnologia SteamGloss™ de la Beko asigura performante la uscarea vaselor, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire. Astfel paharele din sticla vor fi cu 23% mai stralucitoare cu ajutorul tehnologiei de uscare cu abur.

10-ani-garantie-pentru-motor-img.png 10 ani garantie pentru motor

Motorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, masinile de spalat Beko ofera 10 ani garantie pentru motoarele ProSmart Inverter.

Fast+

Vase perfect curate intr-un timp redus la jumatate. Tehnologia inovativa a masinilor prevazute cu motor ProSmart Inverter prezinta optiunea de functionare rapida (“Fast+”) ce reduce semnificativ durata de spalare. Aceasta functie creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea apei, cu rezultate de scadere a duratei programului cu pana la 50%.

TrayWash

Permite spalarea cu presiune a tavilor aragazelor si cuptoarelor.Acest accesoriu* permite spalarea a 3 tavi simultan la o singura incarcare a masinii (2 tavi vor putea fi amplasate in cosul inferior iar 1 tava in cosul superior). Astfel, prin utilizarea unui program ce asigura presiune sporita la spalare si a optiunii Super RinseTM, se vor obtine cele mai bune rezultate la curatarea tavilor si a rafturilor de sarma a cuptoarelor si aragazelor.

AquaFlex

Tehnologia AquaFlexTM ajusteaza presiunea apei la nivelul cosului superior, respectiv a cosului inferior, asigurand cele mai bune performante de spalare pentru toate tipurile de vase, inclusiv a celor din material plastic. Vasele cu un grad de murdarie mai ridicat, pozitionate in cosul inferior sunt spalate cu o presiune a apei cu 60% mai ridicata, in timp ce vasele mai fragile si usor murdare, cum ar fi articolele din sticla sunt supuse unei presiuni mai reduse a apei, pe durata aceluiasi ciclu de spalare.

GlassCare 40

Spalare delicata a paharelor din sticla, fara riscul deteriorarii. Acest program special de spalare delicata la o temperatura de 400C previne deterioarea si prelungeste durata de viata a vaselor din sticla.

Program Extra Hygiene

Special creat pentru o igiena sporita, programul Extra Hygiene distruge bacteriile si micro-organismele in proportie de 99,99%.

Clasa energetica A+++

Masinile de spalat vase Beko ofera o functionare la cele mai ridicate standarde, incadrandu-se in clase superioare de eficienta a consumului energetic, a spalarii, respectiv uscarii. Masinile echipate cu sistem patentat «Effective Drying» ofera o functionare la parametrii de eficienta energetica maxima, sporind totodata performantele la uscare.

“All in one”

La activarea butonului “All in one” de pe panoul de control, masinile de spalat vase Beko isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete, crescand astfel performantele de spalare.

Quick&Clean

Este un program special ce asigura performante exceptionale, in clasa A, la spalarea unui volum sporit de vase intr-un timp foarte scurt. Astfel, un ciclu de spalare se realizeaza in numai 58 de minute, mai rapid chiar decat spalarea manuala.

Watersafe

Siguranta impotriva scurgerilor si excesului de apa.

Informatii
Brand: Beko
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tip: Total incorporabila
Capacitate (seturi): 14
Clasa de spalare: A
Clasa de uscare: A
Numar temperaturi setate: 6
Temperaturi de operare: 35-40-50-60-65-70
Mod uscare: Effective Drying

Programe si optiuni
Numar programe: 8
Programe de spalare: Quick & Clean
Normal: AquaFlex
Intensiv: Intensiv 70ºC
Economic: Eco 50ºC:
Prespalare / Inmuiere: Da
Program pahare: Glass Care 40°C
Rapid: Mini 30'
Auto: Da
Incarcare la jumatate: Da
Pornire intarziata: ½-24:00h

Functii si tehnologii
Functii:
Fast+
SteamGloss
Tray Wash [Turbo Wash]
Clatire suplimentara
Senzor de apa: Da
Dispozitiv anti scurgere: Aquastop
Dispozitiv anti inundatie: Da
Multitab: Allin1

Dispozitive de control
Programator electronic: Da
Afisaj: LCD
Indicator lipsa sare: Da
Fascicul luminos pe podea: Da

Accesorii
Cos superior: 4 rafturi
Tacamuri: Coş tacâmuri
Alte accesorii: Accesoriu sustinere tava

Alte informatii
Consum energetic estimat (Kw/an) *: 234
Consum apa (l/ciclu): 10
Motor: Brushless
Nivel de zgomot (dB): 44
Latime (cm): 60
Culoare: Negru
Detalii culoare: Panel negru
Observatii:
Consumurile sunt pentru program standard
Blatul usii se comanda separat la furnizorul de mobilier

Eficiența energetică
Noua clasa energetica: D
Clasa eficienta energetica: A+++

Dimensiuni
Latime neta: 59.8 cm
Adancime neta: 55 cm
Inaltime neta: 81.8 cm

Evaluarea medie:
5 stele
5.00 / 5
5
100%
  6
4
0%
  0
3
0%
  0
2
0%
  0
1
0%
  0
Parerea ta conteaza
Scrie un review
5 stele Marius Lazar 25 sept. 2021
O avem de 3 ani, nu avem nici o problema. Recomand.
Răspunde
5 stele Radu Cananau 08 apr. 2021
Spatioasa, program rapid de 30 min pe care-l folosim inclusiv la oale dupa gatit. Subscriu la ce s-a mai scris pana acum si recomand masina. Folosesc solutii de la Finish momentan, un dezavantaj ar fi ca trebuie sa pui proactiv solutie de clatire, daca astepti senzorul sa-ti indice ca trebuie reumplut deja cu 2 spalari inainte vasele nu se mai clatesc ok si pot avea un usor miros, mai ales de la oua.
Răspunde
5 stele DianaF 29 dec. 2019
Am aceasta masina de un an de zile, spala foarte bine, sunt super multumita. Oale, tavi, plastice, sticla, orice poate fi bagat la spalat si are un spatiu foarte mare
Răspunde
5 stele R.M. 26 iul. 2019
Comandata in locul altei masini de spalat vase, tot Beko, mai ieftina, dar care nu era pe stoc.
Incadrata in mobila de bucatarie fara probleme, silentioasa, spala impecabil, calitate tipica Beko, incapatoare (14 seturi), sertare reglabile pe inaltime astfel incat incap si vase de dimensiuni mai mari. Led rosu, proiectat in podea pe durata programelor si care se stinge la terminarea lor + beep.
Recomand cu incredere.
Răspunde
5 stele Roxana Andrada 08 mai 2019
Am luat această mașină de spălat vase deoarece e foarte încăpătoare și în plus e foarte economică. Am folosit-o de multe ori și nu m-am dezamăgit niciodată. E foarte silențioasă și un punct în plus, e faptul că la sfârșitul programului ești avizat printr-un sunet. Luminița roșie din partea de jos e deasemenea un punct în plus. Vesela e perfect curată și uscată la finalul programului, doar sa le pui în dulap. Am pus la spălat la programul de 56 minute, vase foarte murdare, unse, și de multe ori cu sosul uscat pe farfurie și au ieșit impecabile. Nu necesită clătire înainte de a le pune la spălat. Recomand cu toată încrederea, mai ales că e și cel mai bun preț gasit.
Am mai cumpărat de pe site, și restul electrocasnicelor necesare în casă, și despre toate pot spune doar: excepțional...sunt produse bune.
Un mare plus îl adaug și celor care gestionează site-ul, maxima seriozitate și punctualitate.
La livrare, curierul ne-a ajutat sa urcăm produsele la etajul 1, a așteptat să le verificam ca nu cumva sa fie lovite, și le-am și pornit pt. a le verifica sa nu fie erori pe display, sau să nu pornească. Am cumpărat de la ei, frigider Beko, mașină de spălat haine Ariston, plita pe gaz Beko, cuptor electric Hansa, hota Beko, și bineînțeles această mașină de spălat vase. Am economisit fata de alte magazine sau site-uri, aproximativ 4500 Ron .... Deci sunt mai mult decât MULTUMITA. As da 10 steluțe dar nu e posibil.
Răspunde
5 stele Karla 26 sept. 2018
Spala bine, nu e zgomotoasa, are si programe scurt si incap mult vase. Recomand cu drag
Răspunde
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL