Cosul meu 1
CATEGORII Categorii de produse

Masina de spalat vase Gorenje SmartFlex GV 67260, Total incorporabila, 16 Seturi, IonTech, Inverter, 60 cm

Cod: GV 67260

Adauga review
2,299.00 lei
Indisponibil momentan

Disponibilitate: Indisponibil
Livrare: GRATUIT in
Garantie: 2 ani

de la lei / luna
de la lei / luna | Verifică-ți limita

16 seturi de vase

 

 

 

 

 

La fel de flexibilă ca timpul tău

Mașinile de spălat vase XXL oferă suficient spațiu pentru toate nevoile dumneavoastră. Cele trei coșuri permit spălarea a 16 seturi în același timp. Interiorul complet flexibil permite diferite variante de încărcare, utilizarea este simplă, iar efectele spălării sunt perfecte.

SpeedWash 15 minute

 

 

 

 

Curățare rapidă pentru liniștea ta

Imaginați-vă că organizați o petrecere, iar vasele de la felul principal sunt curățate la timp pentru a servi desertul. Un program rapid cu funcția SpeedWash va curăța vasele în doar 15 minute. Perfect pentru a gestiona volumul de vase atunci când ai mulți invitați.

TotalDry

 

 

 

 

Se autoîntreține

La finalizarea ciclului de spălare ușa mașinii se întredeschide automat, pentru a elibera aburul în exces. Acest lucru permite ca aerul proaspăt să ajungă la vase, astfel încat acestea să se usuce complet. Excelent pentru o uscare rapidă cu un consum mic de energie.

IonTech

Fără mirosuri, fără griji

Tuturor ne este familiar mirosul neplăcut al unei mașini de spălat vase care se încarcă în câteva zile. Tehnologia avansată IonTech a mașinilor de spălat vase încorporabile Gorenje funcționează pe principiul procesului natural de ionizare, care elimină mirosurile în mod natural și păstrează mașina de spălat proaspătă, chiar și atunci când este plină de vase murdare.

Inverter PowerDrive

 

Putere remarcabilă, eficiență mare

Noul motor Inverter PowerDrive fără perii, cu viteza reglabilă, asigură o performanță ridicată, silențiozitate, un consum redus de energie și o durată de viață mai mare.

Consum de apă 6,9 l

Economisește timp și apă

Spălarea manuală a 12 seturi de vase necesită până la 100 l de apă. Utilizând mașina de spălat vase, consumul este de 10 ori mai mic. Modelele mai avansate sunt echipate cu un rezervor special pentru apă, ce reduce consumul la doar 6,9 l pentru un ciclu de spălare.

SmartFlex

Perfect calificate pentru a face treaba

Noile mașini de spălat SmartFlex sunt inspirate de stilul de viață modern. Deoarece viața de zi cu zi este dinamică, am creat o generație de mașini de spălat care sunt suficient de flexibile pentru a aborda orice sarcină. Se adaptează complet nevoilor tale cu o varietate de funcții și un interior care este complet ajustabil. Sunt proiectate într-un mod care permite oricărui obiect să își găseasca locul, indiferent de formă sau dimensiune.
Coșurile sunt echipate cu elemente mobile evidențiate și permit personalizarea pentru o încărcare mai ușoară. Sistemul simplu de ajustare pe trei niveluri al coșului permite plasarea chiar și a celor mai mari oale și farfurii. Polița pentru farfurii din coșul inferior poate fi pliată cu ușurință, pentru a aloca mai mult spațiu obiectelor mari. Tacâmurile pot fi organizate perfect pe un raft special, care poate fi ajustat pe înalțime pentru a face loc paharelor delicate. Tacâmurile sunt poziționate separat, pentru a nu se zgâria și pentru a se usca perfect. Fiecare detaliu este atent proiectat, astfel încât utilizarea să fie cât mai ușoara.

SmartControl

Claritate și control

Navigarea prin meniul mașinii tale de spălat nu a fost niciodată mai ușoară. Toate comenzile sunt poziționate ergonomic, cu o logică de operare simplă, de la stânga la dreapta. Deși toate modelele au afișaj LED alb, unele dintre cele mai avansate modele sunt dotate cu control prin atingere. O singură atingere este suficientă pentru a porni procesul de spălare.

AutoProgramme

 

Petrecere pentru doi sau doisprezece - vasele vor fi imaculate

Uneori este suficientă clătirea ușoară a paharelor, cu alte ocazii mașina de spălat este plină de vase mari, rămase după prânzul de duminică. Tehnologia avansată pe bază de senzori va ajusta permanent programul de spălare

ExtraHygiene

Biberoane mereu curate

Această opțiune prelungește timpul de spălare și crește temperatura cu 5°C, ceea ce, în combinație cu programul intensiv, permite temperaturi de 75°C, care elimină majoritatea bacteriilor. Programul care imită procesul de sterilizare este creat pentru familiile cu bebeluși, pentru a curăța biberoanele și ustensilele.

SmartLook

 

Mașina de spălat vase potrivită pentru bucătăria dumneavoastră

Mecanismul glisant al ușii permite montarea mașinii de spălat vase în orice tip de dulap de bucătărie, indiferent de tipul sau de lungimea ușii decorative. În plus, sifonul încorporat permite instalarea mașinii de spălat la o înălțime ergonomică. Fără spațiu sub ușă!

Status LedLight

Control permanent

Lampa LED specială, instalată în partea inferioară a ușii mașinii de spălat vase, indică constant stadiul actual al programului de spălare. Astfel știi mereu dacă poți adăuga vase în siguranță sau dacă mașina de spălat este într-un stadiu de spălare intensivă, dacă procesul de uscare a început deja sau dacă ciclul de spălare s-a terminat.

XXL inox

 

Mai mult spațiu pentru vase murdare

Mașina de spălat vase complet încorporabilă cu înălțimea de 86 cm se potrivește perfect în bucătăriile cu blatul ajustat la înălțimea utilizatorului. Impresionanta cuvă de 56 cm din inox oferă un spațiu generos.
Chiar și farfurii de 35 cm la mașinile de spălat vase XXL și de 31 cm la cele standard!

Total AquaStop

Fără grija inundațiilor

Cu funcția de siguranță AquaStop, mașina de spălat vase poate fi lăsată să funcționeze noaptea sau în absența ta. În cazul unei scurgeri sau inundații, funcția AquaStop întrerupe automat alimentarea cu apă, în timp ce pompa elimină apa reziduală din bazinul mașinii de spălat. AquaStop rămâne complet funcțională pe parcursul duratei de utilizare a aparatului.

Informatii
Brand: Gorenje
Garantie: 24 luni

Specificatii generale
Tip: Total incorporabila
Capacitate (seturi): 16
Numar temperaturi setate: 5
Temperaturi de operare: 70, 65, 55, 45, 35 °C

Programe si optiuni
Intensiv: Da
Economic: Da
Prespalare / Inmuiere: Da
Rapid: Da
Auto: Da
3 in 1: Da
Pornire intarziata: 24 h

Functii si tehnologii
Functii:
SmartFlex
TotalDry
IonTech
SmartControl
Autoprogram
ExtraHygiene
SmartLook
Iluminare interioara: Da
Senzor de apa: Da
Dispozitiv anti inundatie: Da

Dispozitive de control
Programator electronic: Da
Afisaj: LED
Butoane: Touch

Accesorii
Cos superior: MultiClack, reglabil
Cos inferior: Coșuri inferioare reglabile pentru farfurii
Microfiltru inox: Autocurăţabil

Alte informatii
Consum energetic (KW/h): 0.86
Consum energetic estimat (Kw/an) *: 245
Consum apa (l/ciclu): 7
Consum apa estimat (l/an) *: 1960
Motor: Inverter
Interior: Inox
Nivel de zgomot (dB): 44
Latime (cm): 60
Culoare: Negru
Detalii culoare: Panel de control
Observatii:
Consumurile sunt pentru program standard
Blatul usii se comanda separat la furnizorul de mobilier

Dimensiuni
Latime neta: 59.6 cm
Adancime neta: 55.6 cm
Inaltime neta: 81.7 cm
Greutate neta: 42 k
Greutate bruta: 44.6 kg

Eficiența energetică
Clasa eficienta energetica: A+++

Fii primul!

Nu exista review-uri pentru acest produs.

Dacă ai folosit acest produs, spune tuturor părerea ta despre el.

Parerea ta conteaza

Scrie un review
Ideall.ro
All Online Tech SRL
Str Constantin Caracas nr 20
sect 1, BUCUREŞTI
RO46436408 | J40/12999/2022
RO80 BTRL RONC RT06 5205 8601
Banca Transilvania
Carduri Visa si Mastercard
ANPC SOL